Παρασκήνιο με βίντεο, εξαγορές και έντυπα…


•ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ τα βιντεάκια που επιλέγει ο Λαζόπουλος με ωραίους κυρίους να κοιμούνται στην Βουλή ή να ξύνονται με τον συνδετήρα, με τις ‘μπριζολέ’ να αυτοξεφτιλίζονται, με τους εθνικούς στάρ να αυτογελιοποιούνται αλλά και τους απλούς πολίτες να καταγράφονται χύμα και σταράτα για τον… Γολγοθά που βιώνουν καθημερινά στις αγορές τους ή στο τρόπο ζωής τους! Μια ελληνική πραγματικότητα που αποδεικνύει ότι σε αυτή την χώρα είσαι ό,τι δηλώσεις ή ότι όπως το είπε ξεκάθαρα ότι ‘οι μισοί Έλληνες κλέβουν τους άλλους μισούς και το υπόλοιπο 50% αναζητεί τρόπο πως θα κλέψει το υπόλοιπο…’ Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι μαζοχιστής με τόση σαπίλα αλλά τουλάχιστον το απολαμβάνουμε στα πρωινάδικα, τα μεσημεριανά, στα δελτία, στο Λάκη και τον Θέμο που ξέρουν από καλή τηλεόραση.
•Βγήκαν τα μαχαίρια για την κρατική διαφήμιση που κατανέμεται στον Τύπο και από ότι φαίνεται μπορεί τα κέρδη από τις πωλήσεις να μειώθηκαν και να οφείλουν οι ιδιοκτήτες τεράστια ποσά στα ασφαλιστικά ταμεία αλλά οι πολιτικές διαπλοκές δίνουν και παίρνουν. Ακούγεται ότι αλλαγή γραμμής ετοιμάζει ο ‘Ελεύθερος Τύπος’ με το ιδιότυπο καθεστώς να ελέγχονται τα κείμενα και για αυτό βλέπουμε οι συνάδελφοι πολλών εντύπων να γράφουν την αλήθεια μέσα από ιστολόγια. Εξάλλου τα DVD πουλάνε και αν μάλιστα εκδώσουν το δισκάκι με το Ζαχόπουλο εκεί να δείτε τρελές πωλήσεις που θα φέρουν. Ακόμα δεν το έχουν σκεφτεί; Aναλογιστείτε ότι εδώ σκέφτονται να περάσουν στην αντεπίθεση. Όσο για τα δωρεάν έντυπα που πολλές φορές καταλήγουν στο δρόμο ετοιμάζονται οσονπούπω και άλλα. Καλά το χαρτί δεν σκέφτηκαν ακόμα ότι μπορούν να το ανακυκλώνουν και να κερδίζουν βρε παιδιά;
•TO βρήκε το κόλπο ο Κοντομηνάς και θέλει να ρεφάρει από ενδεχόμενη πώληση του καναλιού 9. Μόνο που το αγόρασε με 2 εκ. Ευρώ και όταν ορισμένοι του έκρουσαν την θύρα για πώληση ζήτησε 30-32 εκ. Ευρώ προφανώς για να πληρώσει την χασούρα από άλλες δραστηριότητές του. Μόνο που οι αγοραστές δεν είναι κορόιδα και ο όμιλος Μ.Μ.Ε. που θέλει να το εξαγοράσει θα βρει τρόπο να ξεσκονίσει τα πάντα. Από την άλλη πλευρά οι παλιοί μέτοχοι πήραν τα λεφτά τους όπως ο Ευαγγελάτος, γιατί εδώ που τα λέμε μια περιφερειακή άδεια στην Αττική δεν είναι μικρή υπόθεση ιδίως αν μετατραπεί σε ψηφιακό κανάλι. Φυσικά προμηνύονται και άλλες εξαγορές στον χώρο αλλά όλοι επιθυμούν έσοδα και όχι ταρζανιές στον χώρο που βράζει από ειδήμονες και άσχετους.
*Χάκεψαν το site του...Από χθες το site του υπουργείου εξωτερικών έχει βγει εκτός λειτουργίας. Μέχρι και τώρα δείχνει το μήνυμα "Για τεχνικούς λόγους το portal βρίσκεται εκτός λειτουργίας". Οι μέχρι τώρα πληροφορίες (αξιόπιστες) λένε ότι το χάκεψαν κάτι script kiddies. Μάλιστα το παράξενο είναι ότι η εταιρεία που το έχει αναλάβει είναι υπεράνω υποψίας καθότι έχει τα κατάλληλα πολιτικά "κονέ" (κάπως πήρε και τη δουλειά...) και ήδη το θέμα μπαίνει κάτω από το χαλάκι. Φήμες λένε κάποιοι αγνόησαν τις αντιρρήσεις κάποιων υπαλλήλων προκειμένου να δοθεί η δουλειά. Αν μπορεί ας το ψάξει περισσότερο κάποιος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…