'Στο ραδιόφωνο τα παράσιτα τα ακούς, στην Τηλεόραση τα βλέπεις'


->Η φράση παραπάνω ανήκει σε πολιτικό δεκαετίας του 70. ΤΟΝ αδιάφορο κάνει στις εκπομπές του ο Θέμος από τον ΑΝΤ1 παρότι προσκάλεσε Τρέμη και Καμπουράκη δεν μίλησε για την ταμπακιέρα και οι ερωτήσεις του ήταν απλά παγερές μαλακίες! Την ώρα που το 'λαμόγιο' σύμφωνα με στοιχεία που διαρρέουν έχει off shore εταιρείες με έδρα τις..Μπαχάμες και το ποσό έφθασε στα 6,8 εκ.Ευρώ ο απλός πολίτης διερωτάται ποιοί παίζουν παιχνίδια στις πλάτες του και κοροιδεύουν τον κόσμο. Αν ανοίξουν οι λογαριαμσοί 5-10- μεγάλων εκδοτών και δημοσιογράφων, γιατί δεν είναι παραπάνω, εικάζεται ότι θα κλάψουν πολλοί για τις απίστευτες διαπλοκές. Αν μάλιστα βάλουμε στο σακούλι και το σκάνδαλο της Siemens απο τους Ολυμπιακούς τότε να δείτε που θα γίνει..της Τρίτης.
->Παρεπιπτόντως ο Λάκης απουσίασε από την εκπομπή του. Οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι σε κάποια θέματα έχει στριμωχτεί από πάλια ποτέ άσπονδους φίλους του και δεν αποκλείεται να περάσει στην αντεπίθεση. Φυσικά όταν πιάνει στο στόμα του 'μανάδες' ξεφεύγει από τον κανόνα. Ας της αφήσει στην ησυχία τους. Ο ίδιος ως χαρισματικός που είναι όφειλε να γνωρίζει τα όριά του και φυσικά πως θα χειριστεί ανάλογα θέματα ιδίως σε όσους τον στήριξαν κάποτε!
->Στον...αφρό των ημερών η κόντρα μεταξύ Alpha και MEGA για κάποιες υποτιθέμενες καταθέσεις συναδέλφου και συνεργάτη του Μάκη ξεσπώντας ένας τηλεοπτικός πόλεμος για την μάχη της θεαματικότητας. Αφού δεν έχουν να εμφανίσουν σοβαρά θέματα τώρα τα κανάλια το έριξανα πάλι στις μακακίες. Προφανώς ενδιαφέρον θα είχε να μαθουμε τώρα πως ξεκίνησαν κάποτε οι τηλεοπτικοί αστέρες που τώρα αμείβονται παχυλά.. Κάποτε ο Μαρκεζίνης μιλούσε για παχιές αγελάδες ξέρετε. Αμάν πιά, ο κόσμος σας μυρίστηκε και βρωμίσατε το επάγγελμα. Αφήστε το ήσυχο επιτέλους. Ουφ, τα είπα και ανάσανα. Γ.Α.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…