Πεδίο μάχης το Σύνταγμα με επεισόδια στα..άκρα!


-ΠΕΔΙΟ μάχης το κέντρο της Αθήνας με αφορμή πορεία για τα Ίμια και άλλη μια για τα..μεταλαλγμένα όπου αναρχικοί συγκρούστηκαν με μέλη της 'Χρυσής Αυγής'. Η «Χρυσή Αυγή» έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στην πλ.Κολοκοτρώνη στις 7 το απόγευμα για τα 12 χρόνια από την κρίση στα Ίμια. Από νωρίς το πρωί έσπευσαν στην πλατεία Κολοκοτρώνη προκειμένου να «κατοχυρώσουν» το χώρο της συγκέντρωσής τους, αφού υπήρξαν πληροφορίες ότι ομάδα αντιεξουσιαστών θα κατευθύνονταν στην ίδια πλατεία για αντισυγκέντρωση στις 2 το μεσημέρι.
Τα επεισόδια κράτησαν πολλή ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες, οχήματα υπέστησαν ζημιές, ενώ τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν, από τα οποία δύο μεταφέρθηκαν στον «Ευαγγελισμό». Μας προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι στα μέλη των αντιεξουσιαστών είδαμε ανάμεσά τους ανήλικα παιδιά με κράνη και κουκούλες και φυσικά οι περίφημοι 'γνωσοτί άγνωστοί' είναι επώνυμοι. Παιδιά και γόνοι μεγάλων οικογενειών και επώνυμων πολλές φορές της Αθήνας. Σημασία έχει ότι η ημέρα αυτή έγινε αιτία αντιπαράθεσης του ενός άκρου με το άλλο. Για αυτό στην χώρα μας όλοι συμφωνούν ότι χάσαμε το Παν μέτρον Άριστον..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…