Εξωπραγματικές μετρήσεις AGB για την τηλεθέαση!

->ΤΑ..χώνουν κανονικά σήμερα οι 'Τυπολογίες' στην AGB για το εξωπραγματικό πόρισμα τη εταιρείας που εμφανίζει ως...αποβλακωμένους τους τηλεθεατές αφού εμφανίζει ότι βλέπου τηλεόραση 16 ώρες την ημέρα επι 7 μήνες. Βασισμένη σε τηλεφωνική συνέντευξη και με άλλες μεθόδους έλυσαν το πρόβλημα για την...διαφημιστική πίτα που χάνει η τηλεόραση. Δεν πάμε καθόλου καλά και κάποιοι πρέπει να συνέλθουν γιατί ο κόσμος δεν τρώει πλέον κουτόχορτο!
->ΚΑΤΑ τα άλλα το 'Παρόν' βλέπει πόλεμο Βγενόπουλου- Βαρδινογιάννη με αφορμή την βιομηχανία αγωγών κατά πολιτικών προσώπων και Μέσων λες και όλα ειναι αγγελικά πλασμένα. Το 'Θέμα' ασχολείται με έρευνα της DEA που μας ΄χαρακτηρίζει βαρώνους της ντόπας' και η υπόθεση πλέον έχει αποκτήσει άλλες διαστάσεις λές και μάθαμε την αλήθεια για το δίδυμο Κετνέρη- Θάνου απο τους Ολυμπιακούς.
->Αρθρο συνεργάτη μας: 'Μετά τις ιδιαίτερα ευνοϊκές δημοσκοπήσεις του προηγούμενου μήνα για τον ΣΥΝασπισμό , κάποια μέλη του ξεφύγανε τελείως και καβάλησαν το καλάμι για τα καλά. Τόσο που σε βάζουν σε σκέψεις για το τι μπορεί να επιφυλάσσει το μέλλον από τέτοιες αλαζονικές αντιλήψεις. Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Τσίπρα κος Ρήγας Αξελός άρχισε να ενίσταται διότι όπως είπε με καταγγελτικό ύφος δεν γίνεται τις αποφάσεις να τις παίρνει συνέχεια η.....πλειοψηφία!!!
Το τελευταίο κρούσμα ήρθε σε συνέχεια του προηγούμενου δημοτικού συμβούλιο που ο ίδιος κύριος είχε ξαναχτυπήσει χαρακτηρίζοντας "μπουμπούκια" μια σειρά από γνωστά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και της πολιτείας επειδή δεν συμφωνούσε με την επιλογή τους να στηρίξουν εκδήλωση των έφεδρων εθελοντών!
Ευτυχώς και στις δύο περιπτώσεις o εν λόγω δημοτικός σύμβουλος πήρε τις αποστομωτικές απαντήσεις που του έπρεπε (στην πρώτη από το αντιδήμαρχο κο Μοσχονά και στην δεύτερη από τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Σκανδαλίδη κο Γιομπαζολιά)
Τα παραπάνω κρούσματα όμως καταδεικνύουν ξεκάθαρα πως κάποιοι κύριοι του Συνασπισμού ή δεν έχουν ενημερωθεί για τις βασικές αρχές της δημοκρατίας ή δεν είναι και τόσο φανατικοί υποστηρικτές της! Όπως και να έχει το καλάμι φαίνεται να είναι μεγάλο και η μικροπολιτική αλαζονεία μάλλον θα έχει την τιμητική της και στο μέλλον. Aν κύριοι του Συνασπισμού συνεχίσετε έτσι...τότε καλό θα ήταν να ξεχάσετε γρήγορα τα νούμερα που σας χάρισαν τα γνωστά ΜΜΕ. Γ. Τηνιακός'

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…