Αλήθεια και Ψέμματα στην εικονική πραγματικότητα!


->ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ το επεισόδειο των SIngles στο MEGA που εκτός απο μια διαφορετική σειρά, τείνει να προβληματίζει τον θεατή για θέματα καθημερινών σχέσων αλλά και κοινωνικής συμπεριφοράς. Την ώρα που ορισμένοι καταθέτουν τις ίδιες συνταγές, η σειρά απέδειξε ότι υπάρχει διαφορετική συνταγή για τις διαφυλικές και διαπροσωπικές σχέσεις. Αρκεί να μην μοιάσει στο 'Sex and the city'. Κατά τα άλλη σήμερα οι 'Λατρεμένοι γείτονες' τελειώνουν για φέτος και επιστρέφουν φτωχότεροι. Η σειρά θίγει τον νεοπλουτισμό των Ελλήνων, αλλά πολλές συμπτώσεις βρε παιδί μου με πρόσωπα της επικαιρότητας και αφήνουν πολλά σχόλια και ενίοτε μπηχτές....
->Ο ALPHA έχει βαλθεί να μας τρελλάνει και διαρκώς διαφημίζει το σίριαλ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Νίκος Σεργιαννόπουλος και κατά σύμπτωση εξιστορεί όπως έχουμε αναφέρει ορισμένα γεγονότα που συμπίπτουν πιθανόν με την ζωή του. Καλά είπαμε να σεβαστούμε την μνήμη του ηθοποιού και όχι να το διατυμπανίσουμε μήπως τσιμπήσουμε καλοκαιριάτικα ορισμένα νούμερα.
->Το μηνιαίο πολιτικό περιοδικό Monthly Review και η εταιρία ερευνών VPRC πραγματοποιούν μια έρευνα προκειμένου να αναδείξουν τα κοινωνικά, πολιτικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά των bloggers στη χώρα μας.Τα αποτελέσματα της έρευνας θα δημοσιευθούν σε ένα από τα προσεχή τεύχη του περιοδικού, καθώς και στην ηλεκτρονική του έκδοση (http://www.monthlyreview.gr/). Το blog μας συμμετέχει στην έρευνα καθώς προσκλήθη απο το περιοδικό και το ευχαριστούμε πολύ. Θα περιμένουμε όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα να δημοσιοποιηθούν με Δελτίο Τύπου.
->ΜΑΣ το έστειλε ο φίλος Βασίλης Σκοπελίτης. 'Μια εικόνα Χίλια Ψέμματα, ηταν ο τίτλος του άρθρου στο Υιό της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας που δημοσιεύτηκε την 1η Ιουνίου 2008. Για όσους δεν το διάβασαν αναφερόταν σε μια συνέντευξη μου στην οποίαν κατέθεσα τις απόψεις μου, τις γνώσεις μου, και τις εμπειρίες μου, για την χρήση και την κατάχρηση της κρυφής κάμερας από Τηλεοπτικές εκπομπές. Επίσης σχολιάσθηκε τα αναμφισβήτητο γεγονός ότι ένα σημαντικό μέρος των ρεπορτάζ στα Κανάλια είναι από άγνοια η σκόπιμα, παραποιημένο, υπερβολικό , ανακριβές η ΣΤΗΜΕΝΟ. Δεν λείπουν δε και οι περιπτώσεις όπου ερασιτεχνικά ή σκηνοθετημένα Βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο Διαδίκτυο στην Σελίδα του 'YouTube' προβάλλονται στις ειδήσεις ως αποκλειστικά Βίντεο Ντοκουμέντα. http://www.enet.gr/online/online_fpage_text/id=79178504,84979848,92997128,4525768 Για του λόγου το Αληθές όλων των ανωτέρω, δημιουργήθηκε η ερασιτεχνική Ιστοσελίδα http://www.adena.gr/ ,όπου υπάρχουν σύνδεσμοι προς το Youtube που παραπέμπουν σε Σατυρικάοκτάλεπτα Βίντεο που αυταπόδεικτα επιβεβαιώνουν τον Τίτλο της Ελευθεροτυπίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…