->ΤΟ διαβαζα χθές στο 'Παρόν' και με τόσο ξεκάθαρο τρόπο δεν μπορούσα παρά να το αντιγράψω 'Οι υδραυλικοί, οι ηλεκτρολόγοι, οι ταξιτζήδες, οι μπογιατζήδες, οι ψιλικατζήδες, οι περιπτεράδες, οι μπακάληδες, όλοι οι μικρομεσαίοι κλέβουν κατά τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αλογοσκούφη. Και προς απόδειξη έδωσε στη δημοσιότητα το πόσα δηλώνουν όλες αυτές οι κατηγορίες. Δεν είναι όμως εντάξει ο υπουργός. Αν ήθελε να είναι δίκαιος, έπρεπε ταυτόχρονα να δώσει και τις φορολογικές δηλώσεις των μεγαλοεργολάβων, των μεγαλοεπιχειρηματιών, των βιομηχάνων, των τραπεζιτών, των μεγαλοδικηγόρων, των αρχιτεκτόνων, των χρηματιστών και των εφοπλιστών, όπως κι όλων εκείνων των επώνυμων Ελλήνων που κερδίζουν εδώ εκατοντάδες εκατομμύρια και δεν πληρώνουν δραχμή φόρο, γιατί είναι, λέει, κάτοικοι εξωτερικού! Κι αν δεν το σκέφθηκε, ας το κάνει αύριο το πρωί. Να ανακοινώσει τι έχουν δηλώσει όλες αυτές οι κατηγορίες. Εκτός κι αν τους προστατεύει...Μπροστά σ' όλους αυτούς τους μεγάλους ληστές, οι υδραυλικοί, οι ηλεκτρολόγοι και οι μπογιατζήδες είναι... κλεφτοκοτάδες.....'. Τα σχόλια δικά σας!
->ΑΦΗΣΤΕ που στο φύλλο της Κυριακής είχε μια φωτογραφία απο το Φισκάρδο Κεφαλλονιάς με τα πολυτερή κότερα των Βουλγαράκη και άλλου επώνυμου πυουργού αραγμένα δίπλα δίπλα και όλοι στην παρέα αναρωτηθήκαμε γιατί να φορολογηθεί μόνο η ακίνητη περιουσία-όπου η Πολιτεία προσδοκά έσοδα 1 δις Ευρώ- και όχι τα πολυτελή σκάφη των υπουργοών, διευθυντών και μεγαλοεργολάβων, τα 4Χ4 ή 6Χ6 γνωστών και μη. Ο Νόμος και το Σύνταγμα δεν αναφέρει ότι όλοι είναι ίσοι ενώπιον του Νόμου ή μήπως κάνουμε το κορόιδο;
->Ελεύθερες οι διαφημίσεις και οι χορηγίες σε ενότητες των δελτίων ειδήσεων (οικονομία, αθλητικά, καιρός) κρίνει το ΣτΕ, με την 512/2008 απόφασή του, κρίνοντας μερικώς παράνομο το σχετικό πρόστιμο που επιβλήθηκε το 1998 στον Αntenna. Την ίδια ώρα, η Ευρωπαϊκή Ένωση με αυστηρές συστάσεις ζητάει από χώρες όπως η Ισπανία και η Ιταλία να μην ξεπερνούν το όριο των διαφημίσεων των 12 λεπτών την ώρα, τη στιγμή που στην Ελλάδα γίνεται... διαφημιστικό πάρτι σε βάρος των τηλεθεατών.Το 1998 τα πρόστιμα του ΕΣΡ, πριν από τη συνταγματική αναθεώρηση, κυρώνονταν από τον τότε υπουργό Τύπου, πράξη που σήμερα φαντάζει μάλλον απαράδεκτη. Το πρόστιμο της εποχής εκείνης εναντίον του Αntenna, ύψους 30 εκατ. δρχ., κυρώθηκε και είχε επιβληθεί για υπέρβαση του επιτρεπόμενου κατά τη διάρκεια μίας ώρας χρόνου διαφημίσεων, τη μη τήρηση του κανόνα της παρέλευσης 20 λεπτών μεταξύ δύο διαδοχικών διακοπών για διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων, την ανεπίτρεπτη μετάδοση χορηγικών αγγελιών κατά τη διάρκεια του δελτίου, καθώς και την απαγορευμένη παρεμβολή διαφημιστικών μηνυμάτων σε παιδικά προγράμματα.