Εξαγορές και εκπομπές σάτυρας στα media

->Το θέμα παρακάτω το πληροφορηθήκαμε μετά απο επαφές και διασταυρώσεις στοιχείων στην κρατική τηλεόραση. Αυτές τις μέρες οριστικοποιούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες για την εκπομπή του κυρίου Γιάννη Βαρβιτσιώτη. Θα τη βλέπουν μόνο οι ομογενείς (άλλη μια φορά αισθανόμαστε υπέροχα που ζούμε στην Ελλάδα) αφού θα προβάλλεται από την ΕRTworld και θα φέρνει κοντά τους τα αρχαία μας μέσα από περιηγήσεις στους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.
->Ο Δ. Σιούφας χαρακτήρισε «σημαντική την ανακοίνωση ότι από σήμερα η Βουλή έχει συχνότητες για το ραδιόφωνο της σε ολόκληρη την Ελλάδα» και πρόσθεσε ότι ήδη έχει αρχίσει και προετοιμάζεται προς αυτή την κατεύθυνση. Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Βουλής Δ. Σιούφας υπογράμμισε ότι η «η Βουλή αποκτώντας ραδιόφωνο μαζί με την τηλεόραση την οποία έχει, ολοκληρώνει την προσπάθεια εκείνη που ξεκίνησε εδώ και αρκετά χρόνια από τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη, να έχει τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας με τον πολίτη για να τον ενημερώνει για όσα γίνονται μέσα στο Κοινοβούλιο».
->Από τη συχνότητα του Alpha επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα ο Γιώργος Μητσικώστας, μετά από ένα χρόνο απουσίας και ετοιμάζει διπλό «χτύπημα». Ο Γιώργος Μητσικώστας, θα αναλάβει δύο εκπομπές: Η μια θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα βράδυ όπου θα εμφανίζεται ως Γιώργος Γεωργίου σε αθλητική εκπομπή και θα σατιρίζει τα τεκταινόμενα του Σαββατοκύριακου που πέρασε.
Η δεύτερη θα είναι ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι που θα προηγείται του βραδινού δελτίου ειδήσεων και θα φέρει την «ευθύνη» να δίνει στον παρουσιαστή ή την παρουσιάστριά του, ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης για να συνεχίσει σε μια πολύ δύσκολη και κρίσιμη ζώνη για τα ιδιωτικά κανάλια.
->Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ επικρατεί νευρικότητα τις τελευταίες μέρες στο MEGA λόγω της ανακοίνωσης της πώλησης της NOVA Televizia. Το Βουλγάρικο κανάλι, ιδιοκτησίας του ομίλου ΑΝΤ1, ανακοινώθηκε πως πωλήθηκε στο σουηδικό όμιλο Modern Times Group έναντι 620 εκατομυρίων ευρώ, βάζοντας στο ταμείο του Μ. Κυριακού ένα υπέρογκο ποσό ειδκά για τα ελληνικά δεδομένα! Αυτή η κίνηση που πιστώνεται ασφαλώς θετικά στο Θοδωρή Κυριακού, λόγω της σκληρής δουλειάς και των διαπραγματεύσεων που προηγήθηκαν με τους Σουηδούς, δίνει το πλεονέκτημα στον ANT1 να κάνει πολλές κινήσεις στον χώρο των media χάρη στη ρευστότητα που θα υπάρχει.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…