Το Prime time κέρδισε με νέες σειρές το MEGA

=>Η prime time zone των καναλιών αναδεικνύει νικητή το μεγάλο κανάλι το οποίο κέρδισε την μάχη των εντυπώσεων. Ετσι το MEGA αποτελεί μεγάλο προβάδισμα ενω αντίθετα μεγάλη απογοήτευση κυριαρχεί στον ANT1. Το MEGA στις 21:00 μετέδωσε την κωμική σειρά «Λάκης ο Γλυκούλης», ενώ στις 22:00 ακολούθησαν, για 4η χρονιά οι «Επτά θανάσιμες πεθερές». Στις 23:00 έκανε ντεμπούτο η κοινωνική, δραματική σειρά «Άγρια Παιδιά» που φιλοδοξεί να αποτελέσει την ευχάριστη φετινή έκπληξη. Αυτή η σειρά μας κέρδισε γιατί μας θυμίζε τ σενάριο που έγραψε κάποτε φίλος με τίτλο 'Ανήλικοι και επικίνδυνοι, η γενιά του χθες και το αύριο' που πριν πολλά χρόνια δεν κατόρθωσε να ολοκληρωθεί. Ο ALPHA ξεκίνησε στις 21:00 με τους «Ατρόμητους» και συνεχίζει στις 22:00 με το τηλεπαιχνίδι «Password» που παρουσιάζει ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης. Το «Γ4», του οποίου την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο Λάκης Λαζόπουλος, παίρνει σειρά στις 23:00, με στόχο να κερδίσει την νεολαία...
=>Το http://www.hellasmovies.com/ παρέχει στο κοινό τη δυνατότητα να δείτε On-line άμεσα και δωρεάν, ελληνικές ταινίες και σήριαλ.Τώρα σας φέρνει και ξένες παραγωγές !Μπείτε στο hellasmovies και απολαύστε τη τριλογία του Νονού και άλλες γνωστές ξένες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους. Δείτε ελληνικές και ξένες ταινίες που δεν θα βρείτε αλλού. Απολαύστε τις ελληνικές σειρές που χάσατε ή θέλετε να ξαναδείτε.
=>Μία νέα αισθηματική κομεντί, με τίτλο «Ο άγγελός μου, ο διάβολός μου», κάνει σήμερα πρεμιέρα, στις 21.00, στον Alpha, ενώ ξεκινούν και τα νέα επεισόδια των σειρών «Η εξαφάνιση» και «Αληθινοί έρωτες», οι οποίες αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό την περυσινή σεζόν και προβάλλονται απόψε στις 22.00 και στις 23.00 αντίστοιχα.
Ένα τρυφερό παραμύθι. Η σειρά «Ο άγγελός μου, ο διάβολός μου» έρχεται στη μικρή μας οθόνη για να μας χαρίσει το χαμόγελο και την τρυφερότητά της, αλλά και να μας αποδείξει ότι η καθημερινή μας ζωή μπορεί να δυσκολέψει… ακόμα και έναν άγγελο.
=>Η φράση «ο θάνατός του μου στοίχισε πολύ» δεν θα ακουστεί ξανά το ίδιο στους καναλάρχες. Συνολικά 200.000 ευρώ θα πληρώσουν τρία κανάλια ως ποινή για την προσβολή της μνήμης, την αδιάκριτη παρέμβαση στο πένθος και τη δραματοποίηση χάριν θεάματος της δολοφονίας του Νίκου Σεργιανόπουλου. Για το Alter το πρόστιμο του ΕΣΡ αναφορικά με τα προγράμματα «Η Ελλάδα παίζει», «Πολύ μπλα μπλα» και «Κοιτάω μπροστά» επί έξι συνεχείς ημέρες ανήλθε στα 100.000 ευρώ, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου χρεώνει τον ΑΝΤ1 με 40.000 ευρώ ενώ 60.000 ευρώ καλείται να καταβάλει και το Mega για την παρουσίαση του στυγερού εγκλήματος.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…