Κορυφώεται η μάχη στην ζώνη prime time!

->ΠΡΕΜΙΕΡΑ αύριο στο MEGA με 2 σειρές γεμάτες χιούμορ. Η 'Πολυκατοικία' με τις ατάκες του Παύλου Χαικάλη και τις αστείες φάσεις απο τη καθημερινότητα θα μας καθηλώσουν και ελπίζουμε ότι θα προσφέρουν κάτι το διαφορετικό. Ακολουθεί το 1ο επεισόδιο απο το φοβερό L.A.P.D. όπου σας έχουμε και την υπόθεση: Ο Προκόπης, ο Θωμάς και ο Λουκάς είναι τρεις αστυνομικοί που είχαν την … ατυχία να είναι παρόντες σε μια ληστεία τραπέζης και να μην την πάρουν χαμπάρι! Η συνέπεια είναι να μετατεθούν στο χειρότερο αστυνομικό τμήμα της πόλης, που έχει ως διοικητή τον πεθερό του Προκόπη, τον Λάμπρο. Αυτή η τιμωρία τους πεισμώνει και αποφασίζουν κι οι τρεις να σβήσουν την…ντροπή πιάνοντας τους ληστές και επιστρέφοντας τα κλοπιμαία. H συνέχεια επι της οθόνης. Α, μην το ξεχάσω και o Alpha προβάλλει πολύ την σειρά 'Υπάρχουν άντρες και άντρες..' ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής. Αλήθειες που πρέπει να ξέρουμε γιατί όλοι ειναι ίσοι...
->Ευστροφία, γρήγορη σκέψη, γρήγορα αντανακλαστικά! Αυτές είναι οι λέξεις - κλειδιά για να ανοίξουμε την πόρτα της ψυχαγωγίας. Το «Password», ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια, έρχεται στον Alpha, από τις 7 Οκτωβρίου, για να μας «βομβαρδίσει» με λέξεις και να μας χαρίσει στιγμές χαράς και διασκέδασης. Το «Password» θεωρείται ένα από τα πιο κλασικά τηλεπαιχνίδια της Αμερικής και έχει βραβευτεί με βραβείο EMMY στην κατηγορία «Outstanding Game Show». Παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού θα είναι ο Γιώργος Τσαλίκης.
->Την Τρίτη το Mega δείχνει αποφασισμένο να μην φοβηθεί και να χτυπήσει στα ίσα τον ΄΄τυφώνα΄΄ Λάκη Λαζόπουλο και το ΄΄Αλ Τσαντίρι΄΄ του, που θα προβάλλεται δύο φορές τον μήνα. Έτσι στις 21:00 έρχεται ο ΄΄Λάκης, ο γλυκούλης΄΄ με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε μία χαριτωμένη κομεντί, σε σκηνοθεσία Νίκου Ζαπατίνα, ενώ στις 22:00 οι ΄΄7 θανάσιμες πεθερές΄΄ επιστρέφουν για 6η σεζόν και με... νησιώτικη διάθεση. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε και τα ΄΄Αγρια παιδιά΄΄, που θα προβάλλονται κάθε Τρίτη στις 23:00. Νεανικό concept, που μοιάζει να μην ακολουθεί την πεπατημένη, άφθαρτοι πρωταγωνιστές και ένα τρέιλερ να υπόσχεται μία πιο ΄΄κινηματογραφική΄΄ σκηνοθεσία.
->Την ερχόμενη Παρασκευή (10/10), στις δέκα το βράδυ, κάνει πρεμιέρα στον Alpha η μεγαλύτερη παραγωγή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Τα ΄΄Ματωμένα χώματα΄΄ του Κώστα Κουτσομύτη, βασισμένα στο ομώνυμο βιβλίο της Διδούς Σωτηρίου, σηκώνουν αυλαία και φιλοδοξούν να ταξιδέψουν το τηλεοπτικό κοινό σε μία από τις πιο οδυνηρές στιγμές της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, την μικρασιατική καταστροφή..
->Δεν είναι ενήμερη για την πρόθεση της ΕΡΤ να ιδρύσει μαζί με τους ιδιοκτήτες των 7 σταθμών εθνικής εμβέλειας κοινή εταιρεία για τη συνδρομητική τηλεόραση δηλώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή! Η απάντηση αυτή έρχεται ύστερα από ερώτηση των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ Στ. Λαμπρινίδη, K. Mπατζελή και M. Mατσούκα για τη λειτουργία της ψηφιακής τηλεόρασης στην Ελλάδα και αλλάζει πολλά από τα δεδομένα. Σύμφωνα δε με τις τελευταίες πληροφορίες, στην κοινή εταιρεία ΕΡΤ -ΕΙΤΗΣΕΕ για την ανάπτυξη του δικτύου πολυπλεξίας η συμμετοχή άλλαξε και θα είναι ισότιμη 50%-50%. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αναφέρει χαρακτηριστικά: "Όσον αφορά την πρόθεση της ΕΡΤ (του ελληνικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού) να ιδρύσει, μαζί με επτά ιδιωτικούς εθνικούς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, επιχείρηση ιδιωτικού δικαίου με κύριο στόχο την εξασφάλιση επαρκούς χρηματοδότησης επενδύσεων για τη μετάβαση στην ψηφιακή τεχνολογία και για την από κοινού διαχείριση των ψηφιακών συχνοτήτων, η Επιτροπή δεν είναι ενήμερη σχετικά.
->Συγκροτήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της Real Media που θα εκδώσει την εφημερίδα «Real News». Πρόεδρος είναι ο Ανδρέας Γ. Κουρής, διευθύνων σύμβουλος ο Στέργιος Χατζηνικολάου, αντιπρόεδρος ο Νίκος Χατζηνικολάου και μέλη οι Γιώργος Κουρής, Σοφία - Ρόζα Σιδέρη και Κατερίνα - Χριστίνα Τσολακάκη. Την εταιρεία εκπροσωπούν από κοινού ο Α. Κουρής και ο Σ. Χατζηνικολάου. Σύμφωνα με τον υφιστάμενο σχεδιασμό και τη δημόσια ανακοίνωση που έκανε από τον Real ο Νίκος Χατζηνικολάου, η εφημερίδα πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…