Eurovision και Formula1 με τηλεοπτικές μονομαχίες!

@ΕΧΟΥΜΕ και λέμε: Out of Control, Right on Time και This is our Night... Αυτά είναι τα τρία υποψήφια τραγούδια για την ελληνική συμμετοχή στην φετινή Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στη Μόσχα. Η ΕΡΤ παρουσίασε την Πέμπτη, το μεσημέρι, τα τρία κομμάτια, που θα ερμηνεύσει ο Σάκης Ρουβάς στις 18 Φεβρουαρίου στην Βραδιά του Ελληνικού Τελικού στο ΄΄Αθηνών Αρένα΄΄ και κατά την οποία θα επιλεγεί το τραγούδι, το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στη Μόσχα. Ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε ότι ο στόχος είναι ένας... Να ξαναέρθει η Eurovision στην Ελλάδα. Να δούμε επιτέλους τι..ψαριά θα αλιεύσουμε φέτος στην Ευρώπη!
@ΣΤΑ τηλεοπτικά παράθυρα του μεσημεριού ανάβουν τελευταία τα αίματα με επώνυμους και γνωστούς που ξεκατινιάζουν απο καλλιτέχνες μέχρι και παρουσιαστές εκπομπών. ΤΟ μέτρο μας φαίνεται ότι έχει χαθεί και πολλές φορές τα τερτίπια των επωνύμων αναδεικνύουν όχι και τόσο σταθερές προσωπικότητες. Τελικά χάσαμε το Μέτρο σε τούτη την χώρα και ακόμα δεν είδαμε τίποτα...
@ME υψηλές προοπτικές ανάπτυξης αλλά και τζίρους που στα αμέσως επόμενα χρόνια θα ξεπεράσουν τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια παρουσιάζει η Mobile TV, η νέα πολλά υποσχόμενη επενδυτική δραστηριότητα των εταιρειών του χώρου των Μέσων. Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε την Τρίτη 10-02-2009, η εταιρεία ABI Forecasts, στην προσεχή πενταετία αναμένεται κυριολεκτικά «έκρηξη» στην αγορά του Mobile TV, αφού εκτιμάται ότι θα υπάρξει σημαντική διεύρυνση εσόδων, τόσο από τη διείσδυση της υπηρεσίας στους καταναλωτές όσο και από τα διαφημιστικά έσοδα.
@Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε όπως είχαμε τονίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1 για τα επόμενα τρία χρόνια. Με τα δικαιώματα μετάδοσης της F1 o ΑΝΤ1 ολοκληρώνει με επιτυχία την δυναμική του παρουσία σε κορυφαία αθλητικά γεγονότα. Μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, εκτός από τη Formula 1, οι Έλληνες τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν την επόμενη τριετία αποκλειστικά όλους τους αγώνες του UEFA EUROPA LEAGUE (πρώην Κύπελλο UEFA) καθώς επίσης και τους αγώνες των κορυφαίων ομάδων της Α1 Μπάσκετ ( Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Άρης, Πανελλήνιος και ΑΕΚ). Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνει και το e-radio.gr
@ΜE αντικείμενο την οικονομία, την ανεργία, τις εργασιακές σχέσεις και την ανάπτυξη ασχολείται την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, στις 23.00, ο «Λαβύρινθος» της ΕΤ3. Καλεσμένοι του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη είναι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Αδάμ Ρεγκούζας, του ΠΑΣΟΚ, Τηλέμαχος Χυτήρης, του Κ.Κ.Ε, Σοφία Καλαντίδου και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού, Σπύρος Λυκούδης.
@ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ χωρίς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι βασικοί κατηγορούμενοι στην έρευνα για την εταιρία μετρήσεων τηλεθέασης AGB και η υπόθεση παίρνει πλέον το δρόμο για το δικαστικό συμβούλιο που θα αποφασίσει εάν θα παραπεμφθούν σε δίκη για το αδίκημα της ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης κατ' εξακολούθηση. Η ανάκριση που διενεργούσε η 5η ειδική ανακρίτρια ολοκληρώθηκε, ύστερα από ένα περίπου χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βασικοί κατηγορούμενοι, Ιωάννης Αναστασάκος (πρόεδρος AGB) και Σταύρος Λεούσης (μέτοχος), μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.
@ΜΕ σημαντική ενίσχυση της επικοινωνιακής τους πολιτικής επενδύοντας υψηλότερα κεφάλαια στην προβολή τους από τα Μέσα Ενημέρωσης, απαντούν στην τρέχουσα περίοδο οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Ακολουθώντας την ενδεδειγμένη τακτική -σύμφωνα με τους ξένους οίκους που ασχολούνται με τον ευρύτερο χώρο της επικοινωνίας και των ΜΜΕ- οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας, ενισχύουν την επικοινωνία και το προφίλ των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Ενδεικτικό της στρατηγικής που ακολουθείται είναι ότι τον πρώτο μήνα του 2009 το ποσό της δαπάνης της κινητής τηλεφωνίας στα ΜΜΕ είναι αυξημένο σε σχέση με πέρυσι κατά το εντυπωσιακό 32,09%, ξεπερνώντας τα 8,78 εκατ. ευρώ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…