Μεγάλοι Έλληνες και ψηφιακή Εποχή off..

@ΜΑΣ έστειλαν πολλά σχόλια για την εκπομπή του ΣΚΑΪ "Μεγάλοι Έλληνες", εδώ λοιπόν υπάρχει μια λίστα με τους 100 υποψήφιους για τον τίτλο του "μεγαλύτερου" Έλληνα...Όσοι έχετε στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας αποφύγετε να διαβάσετε την λίστα γιατί δεν μπορώ να εγγυηθώ οτι δεν θα πάθετε εγκεφαλικό ή καρδιακό επεισόδιο με αυτά που θα δείτε εκεί μέσα... Στην λίστα εκτός των άλλων συμπεριλαμβάνονται ο Ζαγοράκης, ο Λαζόπουλος, ο Όθων (που δεν ήταν ΚΑΝ Έλληνας!), ο Ωνάσης, ο Παπαδόπουλος της χούντας και ακόμα και ζώντες πολιτικοί...Τι μπορεί να πεί κανείς για αυτό το έκτρωμα;
@Σας επιβεβαιώνω ότι κεντρικός παρουσιαστής στην Formula1- ANT1 θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης με τον οποίο συνομίλησα πρόσφατα, ωστόσο δεν διαφοροποιείται το ύφος της εκπομπής προς το παρόν και αναμένεται σύντομα να συζητηθούν και τα υπόλοιπα θέματα σε συσκέψεις στον ΑΝΤ1. Πάντως να γνωρίζετε ότι ο Πουρναράκης κάνει ως πεπειραμένος δημοσιογράφος οτι καλύτερο για την αρτιότερη μετάδοση των αγώνων γεγονός που επιβεβαιώνεται και απο συναδέλφους μου απο το κανάλι, περισσότερα σύντομα...
@Στην επιβολή προστίμου ύψους 15.000 ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel προχώρησε χθες το ΕΣΡ Ειδικότερα η οικονομική κύρωση επιβλήθηκε γιατί το κανάλι δεν απέστειλε τη ροή προγράμματός του, ως όφειλε εκ του νόμου, στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, ο οποίος τη ζήτησε ακολουθώντας την προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία. Ετσι το ΕΣΡ θεώρησε ότι το κανάλι έπρεπε να αποστείλει το εκζητηθέν πρόγραμμα, αφού ο αιτών είχε έννομο συμφέρον, δεδομένου ότι στην πρωινή εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega», αποκλήθηκε ως «θλιβερός ρασοφόρος».
@ΣΤΗ δημοσιότητα έδωσε χθες το ΕΣΡ τα πρώτα στοιχεία με το νέο τρόπο μέτρησης, για την παρουσίαση των κομμάτων από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών.
Τα δεδομένα παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού το κυβερνών κόμμα, εμφανίζει υψηλότατα ποσοστά που σε τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς υπερβαίνουν το 60% (Alpha 61%, Alter 61,6% και Antenna 63,6%), σε δύο το 50% (Mega 55,3% και ΝΕΤ 53,9%) και σε έναν το 48% (Star 48,5%).
@Επιστρέφει την Τρίτη ο Λαζόπουλος. Tην Τρίτη θα κάνει έκτακτη εκπομπή ο Λάκης Λαζόπουλος και βέβαια το θέμα στο οποίο θα αναφερθεί δεν θα είναι άλλο από την απόδραση του Παλαιοκώστα. Το θέμα είναι πιασάρικο και θα πουλήσει με τον Λάκη να δίνει σόου στις 9.15 το βράδυ της Τρίτης στον ALPHA. Θα σπάσουν τα κοντέρ και λογικά επειδή είναι Θεσσαλός θα παινέψει το σπίτι του , τον Παλαιοκώστα και καλά θα κάνει..
@Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 24/2/2009 η Ημερίδα της ΕΕΤΤ με θέμα: « ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: Προκλήσεις και Ευκαιρίες στη Νέα Ψηφιακή Εποχή». Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ενώ χαιρετισμό στους συνέδρους απηύθυνε η Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού και Παιδείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κα Κατερίνα Μπατζελή.
Κατά την έναρξη των εργασιών της Ημερίδας, ο Πρόεδρος της ΕΕΤΤ Καθηγητής Νικήτας Αλεξανδρίδης, αφού καλωσόρισε τους συνέδρους, αναφέρθηκε σε μία σειρά νέων αρμοδιοτήτων που απέκτησε η ΕΕΤΤ με την τροποποίηση του νομικού πλαισίου, όπως της αδειοδότησης και ελέγχου των παρόχων ενσύρματων και ασύρματων δικτύων ραδιοτηλεοπτικών προγραμμάτων, της επιτροπής ανταγωνισμού για τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα, της σύνταξης κανονισμού για την εγκατάσταση εξοπλισμού εντός των πάρκων κεραιών, της εποπτείας και ελέγχου του τηλεοπτικού φάσματος και των τεχνικών χαρακτηριστικών εκπομπής..
@Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης εκφράζει την απογοήτευσή του για την ενέργεια του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου να απευθύνει από του άμβωνος στο εκκλησίασμα κρίσεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος δημοσιογράφων για ρεπορτάζ που θεώρησε ότι τον θίγει.
@Με αφορμή την απόδραση Παλαιοκώστα χρησιμοποίησαν την δουλειά των bloggers για να εμπλουτίσουν το θέμα τους. Δεν μπόρεσαν όμως να ξεφύγουν από το αλήτικο σκεπτικό τους καθώς φρόντισαν να θολώσουν τα λογότυπα. Σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα αναφέρουμε την περίπτωση του blog hakis-hakis. Στην κορύφωση του "ρεπορτάζ" πρόβαλλαν την εικόνα που αναδημοσιεύουμε φροντίζοντας να καλύψουν το logo.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…