Νέο φίμωμα των Blogs και τα δελτία ειδήσεων...κονσέρβα!

@ ΑΣΧΗΜΑ τα νέα παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης περί του αντιθέτου, για το ελεύθερο βήμα της νέας τεχνολογίας, που επιτρέπει να διαδίδεις σε όλο τον πλανήτη τις απόψεις σου. Σύμφωνα με νεώτερες πηγές του 'Παρόν', νομοθετική ρύθμιση στην οποία έχει καταλήξει η κυβέρνηση, και πολύ σύντομα πρόκειται να έρθει στη Βουλή, βάζει φραγμούς στο ζήτημα της ανωνυμίας των blogs . Η ρύθμιση που έχει συζητηθεί είναι κάθε μπλογκ να καταθέτει τα στοιχεία του υπεύθυνου στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ή κάποια Αρχή, που ενδεχομένως να συσταθεί) και τα οποία θα δίδονται σε θιγόμενους από αναφορές στο μπλογκ οι οποίοι θα προσφεύγουν στο ΕΣΡ.
@Το πιλοτικό πρόγραμμα «ΔΟΡΥ» που ξεκινά την εφαρμογή του από τον ορεινό δήμο Είρας της Μεσσηνίας εγκαινίασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο υπουργός Επικοινωνιών και Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης , μαζί με τον Μεσσήνιο υπουργό Πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά.Με την εφαρμογή του προγράμματος ΔΟΡΥ εξασφαλίζεται σε ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές η δυνατότητα ανάπτυξης ευρυζωνικών δικτύων όπως και η άμεση και γρήγορη πρόσβαση...
@Στη γραμμή των περικοπών παραμένουν αμετακίνητοι οι Γερμανοί στον Alpha. Και φαίνεται ότι ήδη η αβεβαιότητα του αύριο οδηγεί τους πρώτους 50 να δεχθούν την εθελουσία έξοδο, ανάμεσα στους οποίους και ένα διευθυντικό τεχνικό στέλεχος, ενώ όσοι είναι με σύμβαση έργου θα φύγουν! Η νέα διοίκηση του καναλιού έκοψε τα σαββατιάτικα και τα κυριακάτικα, κατήργησε τους δύο αστυνομικούς συντάκτες νύχτας, που σημαίνει ότι αν συμβεί κάποιο γεγονός δεν θα υπάρχει συντάκτης να το καλύψει και πλέον όλο και περισσότερο επιβεβαιώνεται ότι η ενημέρωση δεν τους ενδιαφέρει.
@«ΟΛΑ τελείωσαν καλά» υποστηρίζουν στελέχη του επιχειρηματικού διδύμου Λαυρεντιάδη - Κυριακίδη την απόκτηση του Flash. Η πιστοποίηση της συμφωνίας έγινε το βράδυ της Πέμπτης και από το πρωί της Παρασκευής ένας δικηγόρος από κάθε πλευρά ανέλαβε τα διαδικαστικά. Επαφές υπάρχουν και για την αγορά τηλεοπτικού σταθμού, με πρώτο στόχο τον ΔΕΚΑ, αλλά έγινε και μια κρούση στον Δ. Κοντομηνά για την αγορά μιας εταιρείας βιολογικών τροφίμων που ελέγχει ο επιχειρηματίας.
@Μπορεί το url litsa.com να μην το έχουν κλείσει στον ΑΝΤ1, έφτιαξαν πάντως ένα μπλογκ στο σάιτ του σταθμού. Δείτε εδώ και αν θέλετε αφήστε και σχόλιο. Μπορεί να παίξετε και σε επεισόδιο της σειράς. Το δοκιμάσαμε αλλά τα μηνύματα δεν λειτουργούν λόγω..σέρβερ!
@Στα 86 χρόνια της μπήκε «Η Ναυτεμπορική», με σταθερή και αδιάλειπτη παρουσία στον Ελληνικό Τύπο. Η «Ν» διατηρεί πάντοτε το ρεαλισμό και την εγκυρότητά της, αρχές που θεμελιώθηκαν από τους ιδρυτές της Πάνο και Τζώρτζη Αθανασιάδη. Με την ίδια ευθυκρισία και χωρίς κραυγές, η εφημερίδα παρακολουθεί τους τελευταίους μήνες, και εν πολλοίς προβλέπει, τις επόμενες φάσεις της κρίσης που βιώνει η παγκόσμια οικονομία.
@Σε είδος προς εξαφάνιση εξελίσσονται τα νυχτερινά δελτία ειδήσεων, με την ενημέρωση σε τρία κανάλια να κατεβάζει ρολά πριν από τα μεσάνυχτα. Οι ειδήσεις για ξενύχτηδες, που έδιναν τα τελευταία νέα για σημαντικά θέματα σε εξέλιξη αλλά και μετέδιδαν ποικιλία ειδήσεων..
@Δύο επιτυχημένες ξένες σειρές «εισβάλλουν» από στο τηλεοπτικό τοπίο του ΑΝΤ1 και είναι βέβαιο πως θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές με το χιούμορ αλλά και τη δράση που προσφέρουν. Ο λόγος για τη σειρά θρίλερ «Point pleasant», που ξεκινά να προβάλλεται από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου και κάθε μέρα στις 00.00 και την κωμική-δικαστική σειρά «Boston legal», που κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 23.00.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…