Ο Κυριακάτικος Τύπος με μια ματιά!

@ΜΕ άρωμα Δ.Ε.Θ. αλλά και εκλογολογίας συνεχίζουν να καταγράφουν τις τάσεις της πολιτικής και οικονομίας ο Κυριακάτικος Τύπος με διαφορετικές ειδήσεις και σχόλια. Τα μπάνια του λαού συνεχίζονται αλλά η αξία της πολιτικής ζύμωσης παραμένει. Αρχικά ξεκινά με την Real News η οποία φέρει τον τίτλο 'Προ των πυλών νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο-Επιδόματα τέλος- Πως θα επηρεαστούν οι μισθοί 506.680 υπαλλήλων' ενώ αναφέρεται και στο 'Τι θα εξαγγείλλει ο Καραμανλής στην Δ.Ε.Θ.-5 κινήσεις και..εκλογές-Νέες παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό, ανατροπές στα εργασιακά, στοχευμένες παροχές σε ευπαθείς ομάδες, μαχαίρι στις απαλλαγές και αλλαγές στις αμοιβές του δημόσιου τομέα'. Και φυσικά όπως σας προιδεάσαμε απο προχθές υπάρχουν φωτό των πολιτικών αρχηγών...με μαγιουδάκι!
@Το' Πρώτο Θέμα' αποκαλύπτει το θέμα της ημέρας με κύριο τίτλο 'Ο Γιάννης Μανώλης ρίχνει το γάντι στον Πρωθυπουργό 'Μας υποχρέωσαν να αθωώσουμε βουλευτές'- Θα τεθεί θέμα ηγεσίας στη ΝΔ. να χάσουμε τις εκλογές- 1 Δεν μπορεί να με διώξει κανείς απο τη παράταξη, 2 ο Αντώναρος είναι επικίνδυνος για τη συνοχή του κόμματος, 3 Το 'φύγε ή ρίξε μας' να το πουν σε όσους κατηγορούνται για σκάνδαλα'. Αυτό θα είναι και το θέμα της ημέρας. Μετά έχουμε την 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' που γράφει ότι 'έρχεται καταιγίδα οικονομικών μέτρων μετά απο παρεμβάσεις Κομισιόν και Ε.Ε.- Και απο Αύγουστο χειμώνα' αναλύοντας την σειρά μέτρων που επακολουθούν.
@Ακολουθεί το 'Βήμα' που δεν ξεφεύγει απο το κλίμα των ημερών λέγοντας ότι 'Μπροστά στην εικόνα διάλυσης καισύγχυσης αρμοδιοτήτων- 'Μεγάλος Αδελφός' για όλους τους υπουργούς καθώς το Μέγαρο Μαξίμου στέλνει τοποτηρητές' ενώ έχει αναλυτικό ρεπορτάζ για την νέα γρίπη. Η γνωστή 'Καθημερινή' φέρει ως υπότιτλο και τίτλο 'Καταλύτης εξελίξεων το έλλειμμα- Σενάρια για εκλογές το Φθινόπωρο αν ανακάμψει η Ν.Δ. ή τον Μάρτιο λόγω μη εκλογής Προέδρου'. Επίσης το 'Αρθρο' έχει ως κεντρικό του θέμα τον τίτλο 'Εκκαθαρίσεις στο ΠΑΣΟΚ απο Παπανδρέου- αποφάσισε να κόψει απο τις λίστες το 50% των υποψήφιων βουλευτών' και προφανώς συμπνέει με το πνεύμα των πολιτικών αλλαγών.
@Τέλος έχουμε το 'Εθνος της Κυριακής' που φέρει ως υπέρτιτλο την είδηση ότι 'Ρίχνουν και τον...Στρατό στην μάχη των εκλογών- Κρυφές προσλήψεις σε Σώματα Ασφαλείας και Αγροφυλακή για επιστράτευση ψηφοφόρων- 3.000 στην Αγροφυλακή, 1.000 στη Δημοτική Αστυνομία, Γ.Ε.Α.- Γ.Ε.Ν. 2.200, Πυροσβεστική 4.000, Λιμενικό 320 άτομα'- Κυβέρνηση Εκλογές τον Οκτώβρη με θερινές προσφορές έχει τίτλο το θεματάκι κάτω απο το κύριο. Ενω΄η 'Αργώ' τιτλοφορεί το θέμα της 'Ο Εγκαλών Δήμαρχος Κατέρίνης' ενώ δημοσιεύει όλη την προκήρυξη του troktiko.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…