Champions League και ξερό ψωμί...

@Εκτός από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ατλέτικο Μαδρίτης που θα καλυφθεί από την ΝΕΤ, σε περιγραφή Αντώνη Κατσαρού και Γιώργου Χαϊκάλη, ρεπορτάζ Γιάννη Σκόκα, Γιάννη Καράγιωργα, Άγγελου Μενδρινού, Νίκου Οικονομόπουλου και Αντώνη Αντωνόπουλου, η NOVA θα μεταδώσει την Τετάρτη (19/8) τα υπόλοιπα τέσσερα ματς.
Το Novasports 2, στις 21:45, live το Λιόν-Άντερλαχτ, σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα και σε μαγνητοσκόπηση στις 23:45, το ματς Βένσπιλς-Βασιλεία, σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη. Το Novasports 3 το Σάλτσμπουργκ-Μακάμπι Χάϊφα σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη, το Novasports 7 το Λέφσκι-Ντεμπρετσένι σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη. Το Novasports 1 θα έχει τις αναμετρήσεις «Λεπτό προς λεπτό».
@Η ώρα της επιστροφής δεν έφτασε μόνο για τους αδειούχους του Αυγούστου, αλλά και για τους αστέρες, μικρούς και μεγάλους, της TV, οι οποίοι άρχισαν να προθερμαίνονται για την επάνοδο του Σεπτεμβρίου. Τη δική τους μάχη που, όπως προβλέπεται, θα είναι ιδιαίτερα σκληρή αναμένεται να δώσουν οι νέοι ένοικοι της πρωινής ζώνης σε Mega και ΑΝΤ1, αλλά και οι εμπειρότεροι σε Alpha και Star. Σύμφωνα με το νεότερο πλάνο των σχεδιασμών, στις 28 Σεπτεμβρίου θα βγει στον αέρα το νέο πρωινό πρόγραμμα του Mega, με τίτλο "Megaλη παρέα", εκπομπή η οποία θα διαδεχτεί τον "Όμορφο κόσμο το πρωί", που παρουσίαζε τα τελευταία έξι χρόνια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Στη νέα ομάδα θα μετέχουν ο Νίκος Παπαδάκης με τη Δούκισσα Νομικού, άρτι αφιχθέντες από το Alter, η Κατερίνα Καινούριου, άλλοτε μέλος του "Πρωινού καφέ", ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, συνεργάτης μέχρι πρότινος του Mad, και η Μαρία Αραμπατζή, άρτι αφιχθείσα από τη ΝΕΤ. Απέναντί τους, από πλευράς ΑΝΤ1, θα βρεθούν, όπως όλα δείχνουν, η "μπουμπούκα" Ευγενία Μανωλίδου, που δείχνει να κερδίζει το προβάδισμα έναντι της Τατιάνας Στεφανίδου, έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Σατσίδη αλλά και την άλλοτε στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρήγου..
@Παρελθόν αποτελεί για τη RealNews ο μέχρι πρότινος σύμβουλος έκδοσης Γιάννης Παπουτσάνης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αφορμή για την αποχώρηση αποτέλεσε το γεγονός ότι οι αρμοδιότητές του, εδώ και καιρό, είχαν επιμεριστεί και σε άλλα διευθυντικά στελέχη της ίδιας εφημερίδας.
@ Μπορεί να μη πάει στη Παταγονία ο Αποστόλης Τότσικας τελικά, αλλά ο ηθοποιός συζητάει με το Μεγάλο Κανάλι και μάλιστα σε θερμό κλίμα για τη παρουσιαση ενός νεου τηλεπαιχνιδιού. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι θα τον δούμε στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειρά του ΑΝΤ1 ''Ο πόλεμος των άστρων''.
@ Δεν συμφωνεί η Ελεονώρα Μελέτη με το ενδεχόμενο να μεγαλώσει η διάρκεια της εκπομπής της και να έρθει αντιμέτωπη με τα πρωινά ψυχαγωγικά προγράμματα. Αυτές τις μέρες πάντως αναμένεται να κλίσει το νέο πάνελ της εκπομπής.
@ Συνεχίζουν τη προετοιμασία για τη νεά απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή τους ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου. Μετά τη Γιολάντα Διαμαντή που θα αναλάβει ειδική στήλη στη παρέα τους θα βρίσκεται και ο ''γιουροβιζιονολόγος'' Γιάννης Πουλόπουλος.
@Σε μία κλωστή κρέμεται η προβολή της "Αθλητικής Κυριακής" την ερχόμενη Κυριακή 23 Αυγούστου. Ο λόγος είναι πως ακόμα η ΕΡΤ δεν τα έχει βρει με τη Nova για το θέμα των στιγμιότυπων. Έτσι υπάρχει πιθανότητα είτε να μην βγει "Αθλητική Κυριακή" ή να βγεί πολύ αργότερα (23.30) απ' ότι ήδη την διαφημίζουν στην ΕΡΤ (για 22.15). Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως στην ΕΡΤ τρέχουν να σώσουν την παρτίδα και να προβληθεί την Κυριακή η εκπομπή.
@ΣΤΗΝ αντεπίθεση πέρασε ο Σκάι με νέες σειρές για τον χειμώνα. Το κανάλι του Παλαιού Φαλήρου θα μεταδώσει τον ερχόμενο χειμώνα τις σειρές «Dexter», «Harpers Islands», «Doctor Who», «Californication», «Torchwood», «The Cleaner», «South Pacific», «Worst Week», «90210: Beverly Hills» και ο ανανεωμένος ιταλικός «Υπαστυνόμος ΡΕΞ», ενώ μεταδίδει τους νέους κύκλους των σειρών «CSI: NY», «CSI: Miami», «CSI:Las Vegas» και «24». Οι περισσότερες σειρές μεταδίδονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και δεν έχουν προβληθεί ούτε από τα ψηφιακά του Conn-X TV, της On-Telecoms ή της Nova.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…