Οι φετινές σειρές του Mega και οι buziness στα Μέσα...

@ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ την υποβολή προσφοράς για εξαγοράς του Ε.Τ. ο εφοπλιστής κ. Μαρινάκης, στενός φίλος της υπουργού Εξωτερικών με αποτέλεσμα ένα εξώδικο σε εφημερίδα για τα όσα γράφτηκαν περι της υπόθεσης. Το θέμα όπως σχολιάζεται είναι ότι οι εκκαθαριστές δεν έχουν επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τίποτα. Μάλλον χάλαγε η μαγιά. Απο την άλλη απο φθινόπωροι ορισμένοι businessan -να το γράψουμε αγγλιστί- σκέφτονται τις επόμενες κινήσεις τους καθώς κάποια Μέσα είναι ζημιογόνα σύμφωνα με τους Ισολογισμούς που δημοσιεύονται πρόσφατα. Εξάλλου με πτώση διαφημιστικής δαπάνης και μειωμένα έσοδα πως θα αντέξουν; Εξάλλου ο ανταγωνισμός φεύγει απο τα παραδοσιακά Μέσα και διέρχεται μέσα απο το αχανώδες διαδίκτυο που προσφερει την νέα Εποχή στα media..
@Την πρώτη εμφανή στους αναγνώστες μορφή της πολυδιαφημισμένης συνεργασίας μεταξύ ΔΟΛ και El-Pais καταγράφετε θετικά απο τους αναγνώστες και τους γράφοντες τις τελευταίες μέρες μέσα από το ΒΗΜΑ. Η πρωινή εφημερίδα του συγκροτήματος δημοσιεύει καθημερινά εξαιρετικά (ιστορικά κυρίως) άρθρα και αφιερώματα που προέρχονται από την ισπανική εφημερίδα τα οποία αξίζει να κρατάει κάποιος στο αρχείο του..
@ΑΡΚΕΤΕΣ νέες ελληνικές σειρές έχουν προγραμματίσει το Mega και ο ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αν και σε πολλές περιπτώσεις έχουν γίνει περικοπές στα κοστολόγια, αλλά και σε μισθούς ηθοποιών και τεχνικών. Σε αντίθεση με τα δύο κανάλια, ο Alpha δεν θα προβάλλει τη νέα τηλεοπτική σεζόν ούτε μία καινούργια ελληνική σειρά, αφού το κανάλι της Κάντζας θα ποντάρει στις εκπομπές και στα ριάλιτι παιχνίδια.
Επτά θανάσιμες πεθερές»: Έβδομη χρονιά μετάδοσης για τις «Επτά θανάσιμες πεθερές». Μετά την ανέλπιστη επιτυχία της σειράς, το Mega αποφάσισε να μεταδοθεί και φέτος για τελευταία, όμως, χρονιά.
«Πολυκατοικία»: Το πράσινο φως για τη νέα χρονιά έχει πάρει και η «Πολυκατοικία» στην οποία θα έχουμε πολλές εξελίξεις. Ο Μανώλης (Δημήτρης Κουρούμπαλης) απολύεται από τη θέση του θυρωρού και κάνει μήνυση στους ενοίκους γιατί ήταν ανασφάλιστος. Νέος διαχειριστής της πολυκατοικίας είναι ο Μάρκος (Χάρης Ασημακόπουλος), ενώ ο Τάκης (Γιάννης Τσιμιτσέλης) μετά το βιβλίο που έγραψε γίνεται διάσημος και αποκτά πολλές θαυμάστριες, κάτι που κάνει τη Λουκία (Βάσω Λασκαράκη) να ζηλέψει.
«Μυστικά της Εδέμ»: Νέα πρόσωπα θα έχουμε στα «Μυστικά της Εδέμ». Η Μαρίνα Πολυχρονίδη θα υποδυθεί τη σύζυγο του Οδυσσέα (Κώστας Γάκης), η οποία θα επιστρέψει και θα διεκδικήσει όχι μόνο το παιδί της, αλλά και τον ίδιο, αναστατώνοντας έτσι τη Μελίτα (Χρύσα Παπά).
«Λάκης ο Γλυκούλης»: Πέρυσι τον βλέπαμε σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Mega, το «Ευτυχισμένοι μαζί». Αυτή τη χρονιά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης θα πάρει μέρος στην άλλη μεγάλη επιτυχία του καναλιού «Λάκης ο Γλυκούλης», η οποία τη νέα σεζόν θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα. Ουφ, αυτό δεν θα το αντέξω πάλι με τους ίδιους...
«4»: Πυρετωδώς ετοιμάζεται η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «4», η οποία θα αποτελέσει το «μεγάλο χαρτί» για το Mega. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο και οι ηθοποιοί που θα παρελάσουν από τη μικρή οθόνη θα είναι αρκετοί καθώς εκτός από το μόνιμο καστ θα υπάρξουν και πολλές έκτακτες εμφανίσεις.
«LAPD»: Σε κρίσιμο σημείο είχε πέσει η αυλαία στο «LAPD» με τη Ζωή να πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στον Λουκά και τον πατέρα της, και τον αστυνόμο Μπομπορίκο να βρίσκεται θαμμένος και οι συνάδελφοί του να ψάχνουν να τον βρουν. Τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια έχουν ήδη ξεκινήσει και, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ζωή θα επιλέξει τον έρωτα, δηλαδή
@Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε προ ημερών ο απερχόμενος διευθύνων σύμβουλος του Alpha Ρικ Σπίνερ, ο οποίος, σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΜ-Θ Μάκη Βοϊτσίδη, τόνισε πως δεν έχουν ακόμη ληφθεί οι τελικές αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με τους εργαζομένους του ανταποκριτικού γραφείου του σταθμού.
@Μετά το "Κάτι ψήνεται" στον ALPHA και το "Love bites" στον ΑΝΤ1 και το Mega ετοιμάζεται να μπει στο χορό των real-life εκπομπών μαγειρικής καθώς έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα ενος προγραμματος από το εξωτερικό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…