Αρωμα σκανδάλων...και πάλι στον Κυριακάτικο Τύπο

@Τα πρωτοσέλιδα δημοσίευματα των εφημερίδων αναδύουν ξανά άρωμα σκανδάλων με αφορμή αποκαλύψεις για οικόπεδα λες και θα έχουμε νέο Βατοπαίδι αλλά και τις πληροφορίες για έγγραφα που αφορούν το θέμα της Ζίμενς. Φυσικά κυριαρχούν και οι συνεντεύξεις όπως με πρώτο το 'Εθνος' όπου 'ο Υπουργός Οικονομικών ανοίγει τα χαρτιά του- Πόθεν έσχες για όλους με νέο σύστημα φορολογικών δηλώσεων-Οι χαριστικές φοροαπαλλαγές και η αυοττελής φορολόγηση πρέπει να καταργηθούν- Θα ισχύει και point system στους φορολογικούς ελέγχους'. Να δούμε τώρα αν ισχύσει και το Πόθεν έσχες και για τους έχοντες και όχι μόνο για τους...μη έχοντες.
@Η 'Καθημερινή' εμφανίζει 3 πρωτοσέλιδα όπου το ένα αφιερώνεται στο Τείχος του Βερολίνου και τα άλλα 'Παρασκήνιο, συμμαχίες και κόντρες στο συνέδριο της Ν.Δ.' και το τρίτο θέμα με τίτλο 'Η Κομισιόν δεν πείθεται απο την Αθήνα-Δυσπιστεί στον προυπολογισμό και τις μεταρρυθμίσεις της Κυβέρνησης'.
@Σειρά έχει τώρα ο 'Αδέσμευτος Τύπος' που γράφει ότι 'Ελλειμα 1,2 δις εως το 2010 απειλεί με κατάρρευση τον ασφαλιστικό τους τομέα-Βόμβα στις συντάξεις 700.000 ελεύθερων επαγγελματιών-Βγαίνουν δικαστικοί κλητήρες για να μαζέψουν τα 700 εκ. Ευρώ του ΟΑΕΕ'. Το 'Βήμα' αποκαλύπτει 'Ποιοί θα πληρώσουν τους πρόσθετους φόρους των 4,5 δις- Τα προνόμια τέλος- Πόθεν έσχες και τεκμήρια για όλους-Συνέντευξη του υφυπουργού κ. Σαχινήδη- Στο στόχαστρο Εφοριακοί τελωνιακοί, βουλευτές(!), τραγουδιστές, αθλητές, Δήμαρχοι, Νομάρχες, μέλη Δ.Σ. στη τσιμπίδα της Εφορίας'.
@Ακολουθεί η εφημερίδα του Μάκη 'Veto' που υποστηρίζει ότι 'Οι δικαστικές αποφάσεις αλα Βατοπαίδι για τις ανταλλαγές στην Ξάνθη- Το κόλπο Βενιζέλου με τα 7 οικόπεδα- Πως ο πατέρας του υπουργού Άμυνας κέρδισε με ψευδομάρτυρες, κοτσαμπάσηδες και έχτισε πολυκατοικία σε παιδική χαρά'. Αυτό θα συζητηθεί πολύ! Ακόμα αναφέρεται στις 'ακάλυπτες επιταγές της συζύγου του Προέδρου της Βουλής κ. Πετσάλνικου.
@Να δούμε τώρα την 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' που έχει κύριο υπέρτιτλο 'Προυπολογισμός 2010 με όλες τις αλλαγές στη φορολογία, ποιοί θα πληρώσουν περισσότερα και ποιοί θα ελαφρυνθούν-Το νέο λεξικό των φόρων- Πως θα λειτουργούν τα φορολογικά κλιμάκια'. Ας αναλύσουμε και 'το Παρόν' που υπογραμμίζει ότι 'Τι κρύβει η επιστολή Ερντογάν και κρατήθηκε μυστική-Στο τραπέζι χωρίς όρους; Δεν υπάρχει για την Ελλάδα κανένα άλλο θέμα συζήτησης εκτός απο την υφαλοκρηπίδα-Οχι διαβατήριο στη Τουρκία το Δεκέμβρη αν δεν σταματήσει τις προκλήσεις'
@Συνεχίζουμε τα πρωτοσέλιδα με την Αποκάλυψη απο το 'Πρώτο Θέμα' που λέει ότι 'Ζήτημα πολιτικής και ηθικής τάξης για την καθηγήτρια Γλυκερία Σιούτη- Συνήγορος του Χριστοφοράκου η νομική σύμβουλος του Πρωθυπουργού- Την προσέλαβαν το 2007 στην Ζίμενες για να εμποδίσει νομικά την έρευνα για τα μαύρα ταμεία και τις μίζες- Στις 6 Οκτωβρίου ορίστηκε σύμβουλος του Πρωθυπουργού με καθήκοντα Προσωπάρχη'. Σειρά έχει το 'Αρθρο 'που υπερτονίζει ότι 'Τι αποκαλύπτουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις-Εκλογές θρίλερ-Προβάδισμα της Ντόρας αλλά κλείνει την ψαλίδα ο Σαμαράς'
@Αναλύουμε την 'Απογευματινή' που έχει κύριο θέμα 'Απο κόσκινο περνά το υπουργείο Περιβάλλοντος 95 εκ. στρέμματα-Αλλάζουν όλα για τις δασικές εκτάσεις- Ποιές περιοχές θα θεωρούνται δάση-Το νομοσχέδιο για τα καμμένα κατατίθεται εντός της εβδομάδας, πιλότος των νέων ρυθμίσεων'. Και τέλος αφήσαμε την 'Real News' που σημειώνει ότι 'Η Δικαιοσύνη στέλνει καυτό φακελλο για 2 πρώην υπουργούς-Φωτιά στη Βουλή- Ευριπίδης Στυλιανίδης και Μιχάλης Λιάπης καταγγέλονται για εμπλοκή σε σκάνδαλο με παράνομες άδεις φορτηγών'.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…