Δεν αλλάζει όνομα αλλά ύφος το MακεδονίαTV

@ΝΕΑ ταυτότητα και επανασχεδιασμός στο προφίλ του ΑΝΤ1 στην τηλεοπτική αγορά επιχειρείται απο τους ιδιοκτήτες του καναλιού με την αλλαγή χαρακτήρα του Μακεδονία TV επεξεργάζονται οι επιτελείς του Αμαρουσίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξαν στην απόφαση να αλλάξουν πλήρως το Μακεδονία TV, που θα μετονομαστεί σε ΑΝΤ2 και θα μεταδίδει ταινίες και σειρές κατά τα πρότυπα των κινηματογραφικών καναλιών της Nova, μόνο που σε αντίθεση με τη συνδρομητική TV θα παρέχει το περιεχόμενο αυτό δωρεάν... Το λανσάρισμα του νέου προγράμματος θα γίνει έως τον Μάρτιο και ο στόχος είναι προφανής: η δημιουργία ενός εναλλακτικού πόλου τηλεθέασης, που θα συγκεντρώνει έσοδα κόβοντας μερίδια από τους υπόλοιπους σταθμούς, με στόχο να απευθύνεται στη διαφημιστική αγορά προτείνοντας διαφήμιση σε διαφορετικούς σταθμούς.
@Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το κανάλι ΔΕΝ αλλάζει όνομα αλλά ύφος καθώς κάτι τέτοιο θα σήμανε την αλλαγή εποχής στα τηλεοπτικά δρώμενα με το ιστορικό όνομα. Ατόπημα χαρακτηρίζουν λένε οι πληροφορίες η αλλαγή ονόματος απο εργαζόμενους και φίλους του καναλιού.....εξάλλου η άδειά του δεν αλλάζει όνομα...
@Γούρι φαίνεται ότι έχει τον Λάκη Λαζόπουλο ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης και τον κάλεσε να του κάνει ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή του χρόνου. Την 1η Ιανουαρίου 2010 “αριστεύουμε” λοιπόν με τον Λάκη Λαζόπουλο, που για δυο ώρες, από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι, περνά ένα χεράκι το απελθόν 2009, κάνει τη δική του ανασκόπηση - κοινωνική ανατομία και ψέλνει τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στους πολιτικούς όπως μόνο εκείνος ξέρει. Στον Αθήνα 9,84.
@Η πλειονότητα των χρηστών Internet δηλώνει απρόθυμη να πληρώνει συνδρομή για τη χρήση περιεχομένου σύμφωνα με έρευνα της GFK με τους Ελληνες χρήστες που ζητούν δωρεάν περιεχόμενο να ξεπερνούν το 50%.Aναλυτικότερα μόνο το 13% των χρηστών με ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο θα δέχονταν να πληρώσουν για online πληροφορία ενώ το 8% θα αποδέχονταν ένα τέλος για περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις και 5% θα πλήρωνε για να έχει πρόσβαση σε περιεχόμενο που θα περιείχε διαφήμιση.
@Φοβούνται κάποιοι για τις αλλαγές που γίνονται στον ραδιοσταθμό της Εκκλησίας. Και μάλιστα δηλώνουν ότι έγινε "ψευτοκουλτουριάρικος" και "σαν το Γ' Πρόγραμμα της ΕΡΤ" Το τελευταίο το λένε τόσο υποτιμητικά σαν να μην είναι το Γ΄Πρόγραμμα από τους λίγους σοβαρούς ραδιοσταθμούς. Οι αλλαγές που προωθεί ο Αρχιεπίσκοπος είναι φυσικό να ενοχλούν τις παρεκκλησιαστικές οργανώσεις και όσους έχουν ταυτίσει την Εκκλήσια με τον προκάτοχο του κ. Ιερώνυμου.
@Αθηνά...Δήμητρα...Ιωάννα...Μαρία...Μόνικα...Νάιλα...Σεράινα.Ποια θα είναι το ‘’Next Top Model’’ της Ελλάδας; Την ερχόμενη Δευτέρα 28/12 στις 9 το βράδυ, στη special εκπομπή Next Top Model: The story so far, θα θυμηθούμε τις πιο ξεχωριστές, εντυπωσιακές, συγκινητικές και έντονες στιγμές που έζησαν τα κορίτσια του Next Top Model από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα.
@Μέρες ραδιοφώνου αυτές που διανύουμε με πολύ καλές επιλογές στο διαδίκτυο αλλά και την Ελληνική περιφέρεια. Πέρα απο τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε ορισμένους περιφερειακούς σταθμούς ακούσαμε και πληροφορίες για την κίνηση στους δρόμους. Αλήθεια εκείνη η πρόταση για δημιουργία ραδιοφώνου και δικτύου οδικής κίνησης τι έγινε και δεν προχώρησε σε μια χώρα που τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν το υπ αριθμόν 1 πρόβλημα;

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…