Μετακινήσεις στην tv και υπεροχή της IPTV!

@ΤΟ ερώτημα παραμένει μετά τις εξελίξεις στον ΑΝΤ1. Θα δούμε άραγε Xατζηνικολάου Ευαγγελάτος υπό την σκέπη του Κουρή; Αυτό κι αν είναι είδηση! Όπως εκφράστηκε από την εκπομπή του alpha "πάνω στην ώρα", ο Κουρής φαίνεται να έχει... προσεγγίσει το γνωστό δημοσιογράφο και να είναι κοντά στο κανάλι του Περιστερίου, να αναλαμβάνει θέση στελέχους στον όμιλο Κουρή
@Δημοσιεύουμε το Top 10 της Τετάρτης 9/12/2009 σύμφωνα με την AGB και περιμένουμε να δούμε ποιές σειρές τελικά θα μείνουν και ποιές θα ολοκληρωθούν πρόωρα απο τα κανάλια...
1. Η Ζωή της Άλλης ΤΜΛ% 18,9 ΜΡΔ% 53,8 (Mega)
2. ΟΣΦΠ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΜΛ% 17,2 ΜΡΔ% 35,4 (Νετ)
3. Τα Μυστικά της Εδέμ ΤΜΛ% 17,2 ΜΡΔ% 44,2 (Mega)
4. Πενήντα πενήντα ΤΜΛ% 10,6 ΜΡΔ% 37,2 (Mega) [E]
5. Οικογένεια Βλάπτει ΤΜΛ% 10,5 ΜΡΔ% 21,8 (Mega)
6. Αγρότης Μόνος Ψάχνει ΤΜΛ% 9,8 ΜΡΔ% 21,4 (Alpha)
7. Πολυκατοικία ΤΜΛ% 9,4 ΜΡΔ% 18,9 (Mega)
8. Mega γεγονότα (έναρξη:19.59) ΤΜΛ% 9,3 ΜΡΔ% 22,9
9. Κάτι Ψήνεται ΤΜΛ% 9,1 ΜΡΔ% 22,3 (Alpha)
10. Λίτσα.com ΤΜΛ% 8,0 ΜΡΔ% 15,7 (Ant1)
@Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων καταδικάζει την απαράδεκτη, προσβλητική και αήθη επίθεση που δέχθηκε δημοσιογράφος της εφημερίδας «Κρητική Επιθεώρηση» από αστυνομικό όργανο.
Συγκεκριμένα η συνάδελφος ενώ βρισκόταν σε αποστολή , καλύπτοντας την πορεία μαθητών και φοιτητών στο Ρέθυμνο της Κρήτης, το απόγευμα της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου, και διερχόμενη μπροστά από ομάδα αστυνομικών, εξυβρίστηκε με ακατονόμαστες φράσεις από αστυνομικό.
@Eτήσια αύξηση της τάξης του 53% παρουσιάζει η υπηρεσία της IPTV παγκοσμίως στο εννεάμηνο του 2009. Όπως ειδικότερα προκύπτει από στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Point Topic, οι συνδρομητές του IPTV στο δεύτερο τετράμηνο του τρέχοντος έτους, ξεπέρασαν τα 26,3 εκατομμύρια.
@Προς εκτεταμένο εξορθολογισμό της λειτουργίας του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα -με ουσιαστικές αλλαγές-, οδεύει η κυβέρνηση, αφού πλέον η γενικότερη οικονομική κατάσταση της χώρας, αφήνει ελάχιστα περιθώρια για ελιγμούς.Σχεδόν 20 μέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία για τους συμβασιούχους της ΕΡΤ ο αρμόδιος υπουργός Παύλος Γερουλάνος καλείται να δώσει λύση στο θέμα μέσα σε ένα περιβάλλον ασφυκτικό για τα οικονομικά του Δημοσίου.
@Πρώτα ήταν τα μεγάλα συγκροτήματα και τις μεγαλεπήβολες επενδύσεις στο Internet με τα λεφτά των μετόχων. Ακολούθησαν νέες κινήσεις, μικρότερης εμβέλειας από τα συγκροτήματα , υπήρξε η παρεμβολή και η έκρηξη των blogs και τώρα έρχεται το επόμενο κύμα με τους παρουσιαστές της τηλεόρασης. Στο Internet πλέον υπάρχουν διάφορα σχήματα παραγωγής οπτικοακουστικού περιεχομένου που αρχίζουν να κερδίζουν έδαφος σε σχέση με τα παραδοσιακά ΜΜΕ. Το ερώτημα είναι πρώτον ποιος είναι ο στόχος των προσώπων της τηλεόρασης (λαμπερών ή μή) και κατά δεύτερον αν όλες αυτές οι προσπάθειες μπορούν να επιβιώσουν με κανονικούς μισθούς και ασφάλιση για όλους τους εργαζόμενους.
@Ομόφωνα η Συνέλευση των δημοσιογράφων της Ελευθεροτυπίας και της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας αποφάσισε να απαιτήσει από την εργοδοσία την άμεση ανάκληση των απολύτως αυθαίρετων και συνεπώς παράνομων και καταχρηστικών απολύσεων των συναδέλφων Κατερίνας Σχινά και Θανάση Γιαλκέτση.
@ΔΕΝ εγκαταλείπει το ΤΗΛΕΑΣΤΥ (προς το παρόν) η Μαρία Μπεκατώρου , παρόλο που έχει πολλές προτάσεις απο άλλα κανάλια για τη στελέχωση των πρωινών προγραμμάτων τους.
Η τελευταία κρούση ,μάλιστα , έγινε απο το mega ,καθώς θέλει να ενισχύσει την πεντάδα του με μια 6η παρουσία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…