Τα Δεκεμβριανά και η πολιτική σάτυρα απασχολούν την TV..

@ΜΕ τάσεις πολιτικές και αυτοσάτυρας κύλησε το χθεσινό τηλεοπτικό μας βράδυ παρέα με Λαζόπουλο. Αυτή ήταν η τελευταία εκπομπή του Λαζόπουλου για φέτος... ίσως και η καλύτερή του. Έξυπνα και πολλά ανέκδοτα, τρελό κράξιμο σε Ντόρα και γενικά είχε ζωντάνια και χιούμορ. Η καλύτερη στιγμή πάντως που έβγαλε γέλιο ήταν τα...διαχρονικά στυλάτα δελτία ειδήσεων της Μαλβίνας Κάραλη και μάλιστα με τον κ. Καραμαλή σε ανεπανάληπτες στιγμές με φρέσκο πρόσωπο. Οσοι το είδαν αναπώλησαν την ηρωική εποχή της Κάραλη που παραμένει πάντα επίκαιρη στις καρδιές μας..Οσο για τον Λακη πλέον ακολουθεί θέατρο και το διαφημίζει μέσα απο τις εκπομπές του...
@Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλλη Στάη είχε το τελευταίο δεκάμηνο, επαφές με ραδιοφωνικούς σταθμούς προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό τους και ετοιμάζεται να ανηφορίσει ξανά στον Flash που έχει κάνει γερές μεταγραφές...
@Με ποσοστό 24,4% το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με την Όλγα Τρέμη τις καθημερινές και τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα κατάφερε για άλλο ένα μήνα να βρεθεί στην κορυφή της προτίμησης των τηλεθεατών. Στη δεύτερη θέση με διαφορά 7,2 μονάδων ακολουθεί το Alter.
@Τη διαφωνία της για την κατάργηση του κριτηρίου της παλαιότητας στις επερχόμενες αδειοδοτήσεις, εξέφρασε χθες η ΕΙΙΡΑ, κατά τη διάρκεια της παράστασής της στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.Ειδικότερα το προεδρείο της Ένωσης, τόνισε ότι δεν μπορεί να αγνοηθεί αφενός μεν η εμπειρία που έχει εκάστη ραδιοτηλεοπτική επιχείρηση από τη δραστηριότητά της στο χώρο, αφετέρου οι επενδύσεις που έχει πραγματοποιήσει έως τώρα.
Συνέβη τον Δεκέμβριο». Αυτός είναι ο τίτλος της επόμενης εκπομπής του Αλέξη Παπαχελά που ανοίγει το φάκελο του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και της... έκρηξης που ακολούθησε στους δρόμους της Αθήνας. Ολα αυτά, τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, στις 23.00, στο ΣΚΑΪ. «Οι νέοι φάκελοι» ερευνούν λεπτό προς λεπτό τις τέσσερις ημέρες που ακολούθησαν από το θάνατο του 16χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και επιστρέφουν στο «σημείο μηδέν» της κρίσης του περσινού Δεκέμβρη.
@Έκλεισε η ψαλίδα στην πρωινή ζώνη με την εκπομπή «10 με 1 μαζί» να έχει μόνο μια μονάδα διαφορά από την εκπομπή «Καφές με την Ελένη» στο ξεκίνημα της εβδομάδας.
Σύμφωνα με τα νούμερα της AGB για την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στο σύνολο τηλεθέασης σημειώθηκε:«10 με 1 μαζί» : 16,6%, «Καφές με την Ελένη»: 15,7%, «Όμορφος Κόσμος το πρωί»: 13,1%, «Συμβαίνει τώρα»: 12,4.
@Ο υπό παραίτηση Πρόεδρος της Δημόσιας Τηλεόρασης Χ. Παναγόπουλος έπραξε χθές στις 17:00 την πρώτη συνάντηση «γνωριμίας» και ενημέρωσης με τον Τζώνυ Καλημέρη και τα φρεσκοδιορισμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Λίγο αργότερα προσήλθαν για να ενημερώσουν ο Γ. Λαμπράκος, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων, ο Δ. Γόντικας, Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης, ο Γ. Υφαντής, Γενικός Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, ο Α. Αδρικάκης Γενικός Διευθυντής Ραδιοφώνου και ο Μ. Πορτοκάλης Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας.
@Στην αναθεώρηση του νομικού πλαισίου για την παροχή υπηρεσιών στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, καθώς και των διατάξεων για τη διαφήμιση σε αυτά, προχωρά άμεσα η κυβέρνηση, εναρμονίζοντας την ελληνική νομοθεσία στις κατευθύνσεις που ορίζει η αναθεωρημένη Οδηγία για τις υπηρεσίες Οπτικοακουστικών Μέσων (πρώην Τηλεόραση Χωρίς Σύνορα).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…