Ψηφιακή στη Θεσααλονίκη και άδειες για την tv

@Το Mega έχει προγραμματίσει για τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου, πολλές και αξιόλογες ταινίες, στο καλύτερο ραντεβού με τον κινηματογράφο για όλη την οικογένεια! Απολαύστε τη θεαματική υπερπαραγωγή του Στίβεν Σπίλμπεργκ, «ΚΑΠΤΑΙΝ ΧΟΥΚ», με τους Ντάστιν Χόφμαν, Ρόμπιν Γουίλιαμς και Τζούλια Ρόμπερτς.Γνωρίστε τη χώρα του Ποτέ και τον συναρπαστικό κόσμο του θρυλικού «ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ» με πολλές πτήσεις, ξιφομαχίες, νεράιδες και μαγική αστερόσκονη. Δείτε σε πρώτη μετάδοση την ταινία «ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ» με τον Γουίλ Σμιθ στον ρόλο ενός πατέρα που αγωνίζεται να χτίσει ένα μέλλον για τον ίδιο και τον γιό του και τον Ρόμπιν Γουίλιαμς στην ταινία «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΙΩΝΩΝ» σε μια αναζήτηση με μοναδικό σκοπό να μάθει για τις ιδιαιτερότητες του ανθρώπινου γένους, τη ζωή και την αγάπη.
@Ως και 2 εκ. κόσμου είδαν την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ που έδειξε η ΝΕΤ. Η αντίστοιχη μέγιστη τηλεθέαση ήταν 20.4% με 44%. Πολύ καλά πήγε και η εκπομπή "Champions NET" που ακολούθησε με 7.2% και 22.6%...
@Η DIGEA, συνεχίζοντας τη διαδικασία μετάβασης στην ψηφιακή τηλεόραση, θα προχωρήσει στην ψηφιακή εκπομπή του σήματος των ιδιωτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας ALPHA, ALTER, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας στις 14 Ιανουαρίου 2010.
Το STAR είναι 16, εντάξει»; Με αυτό το σλόγκαν το κανάλι της Κηφισιάς συμπληρώνει σήμερα 16 χρόνια λειτουργίας. Έκανε την εμφάνισή του σε Πανελλαδική Εμβέλεια στις 4 Δεκεμβρίου 1993. Από τότε έχουν γίνει πολλά σε επίπεδο προγράμματος, συνεργατών και γενικότερων δομών. Το STAR έχει περάσει στη συνείδηση του κόσμου ως το νεανικό, εναλλακτικό κανάλι.
@Το σημερινό ραδιοτηλεοπτικό τοπίο έτσι όπως το βιώνουμε γεννήθηκε πριν από είκοσι χρόνια. Τα χρόνια της αθωότητας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και πολύ σύντομα η ιδιωτική τηλεόραση κατέληξε να γίνει εμπορική τηλεόραση.Δυστυχώς αυτό το διάστημα η πολιτική των τηλεοπτικών προγραμμάτων δεν ξέφυγε από τα στερεότυπα ως προς την παρουσίαση των γυναικών..
@Λύση , προσωρινή, για τους επόμενους 6 μήνες στο ζήτημα της ανανέωσης των συμβάσεων 1.300 εργαζομένων, προωθεί άμεσα το Υπουργείο Πολιτισμού. Η εκτίμηση των κυβερνητικών στελεχών είναι πως ως το τέλος του μήνα, θα έχει εγκριθεί το ποσό, το οποίο θα είναι όμως όπως διαφαίνεται, μειωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα έτη.
@Θα πρέπει κάποια στιγμή να προχωρήσει σε αυτή την χώρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών και όλοι αυτοί οι κύριοι που κατέχουν ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ και τις εκμεταλλεύονται για να θυσαυρίζουν με τα κέρη τους και μετά να πάνε σπίτια τους!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…