Ποιοτικές εκπομπες καιο πτώση στα αθλητικά φύλλα

@Ποιοτικές εκπομπές απο την ΕΤ3. Την αναγκαιότητα της ταυτότητας στον άνθρωπο, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, εξετάζουν την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010, στις 23.00, οι «Ανιχνεύσεις» της ΕΤ3. Κορυφαίοι ακαδημαϊκοί συζητούν με τον Παντελή Σαββίδη για τους παράγοντες που επηρεάζουν τη διαμόρφωση της ταυτότητας και τις μεταλλάξεις της μέσα στην πορεία των χρόνων, στο πλαίσιο των διάφορων κοινωνιών, επικεντρώνοντας στη νεοελληνική ταυτότητα στην εποχή της παγκοσμιοποίησης
@Ένας ραδιοπειρατής «καβάλησε» τη συχνότητα και εκπέμπει το δικό του πρόγραμμα, ενώ ο σταθμός της Βουλής έχει σιγήσει. Αυτό το βιολί συνεχίζεται εδώ και αρκετούς μήνες, ο πειρατής όμως εχει στρογγυλοκαθήσει στη συχνότητα 106, 7 και συνεχίζει να «ταπώνει» το σταθμό της Βουλής, το κόστος λειτουργίας του οποίου γράφεται στον Κρατικό προϋπολογισμό και το πληρώνουμε όλοι μας. Κερασάκι στην τούρτα, το γεγονός, ότι ο πειρατής έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για κακούργημα όπως γράφουν blogs.
@Ο Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής, κ. Ιωάννης Λασκαρίδης, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι έως σήμερα 82 Σταθμοί έχουν πάρει έγκριση (Τοπικής και Περιφερειακής Εμβέλειας), χωρίς να προσμετρούνται στους 82 οι Σταθμοί Εθνικής Εμβέλειας, για την μετάδοση του αναλογικού προγράμματός τους με ψηφιακό τρόπο. Ο κ. Λασκαρίδης ανέφερε ότι με την απόφαση που παίρνει το Ε.Σ.Ρ. για τον κάθε Σταθμό, δίδεται και συχνότητα εκπομπής.
@Αποχωρούν μεταξύ άλλων Γιώργος Γαμπρίτσος και Τάσος Ξιναρής.
Σύμφωνα με πληροφορίες στη Διοίκηση του ομίλου Netmed, οι οποίες έχουν να κάνουν με τη λειτουργική ενοποίηση δραστηριοτήτων στην οποία προχωρά η Forthnet στους τομείς των σταθερών τηλεπικοινωνιών και της συνδρομητικής τηλεόρασης.
@Μετά από σχεδόν 1 μήνα επαναλήψεων των σειρών του Mega ήρθαν χτες νέα επεισόδια και όπως ήταν φυσικό, μονοπώλησαν στην τηλεθέαση. Τι κι αν υπήρχε και φρέσκο (που λέει ο λόγος) Next Top Model, η Δευτέρα έχει γίνει πλέον μέρα Mega.Χτες λοιπόν βρέθηκε πρώτη η "Παιδική χαρά" του Mega με 27,2%, αποδεικνύοντας πως είναι από τις πιο αγαπημένες σειρές για φέτος.
@Ανοιχτό το ενδεχόμενο για αναδιάταξη των πολιτικών αρχών που ρυθμίζουν τον ευρύτερο χώρο των μίντια άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.Ειδικότερα ο κ. Πεταλωτής, απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με το ενδεχόμενο κατάργησης της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης -η οποία μαζί με τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας ασχολείται με θέματα του ευρύτερου χώρου των ΜΜΕ.
@Ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο διανύει ο περιοδικός Τύπος, ο οποίος δέχθηκε τις ισχυρότερες πιέσεις από την ύφεση στις αγορές και την παράλληλη μείωση της διαφημιστικής δαπάνης. Πολλά περιοδικά εντός του 2009 ανέστειλαν ή διέκοψαν τη λειτουργίας τους, ενώ ενδεικτικό της κατάστασης που πλέον επικρατεί είναι το γεγονός ότι το 2009 κυκλοφόρησαν 26 τίτλοι λιγότεροι σε σχέση με το 2008, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Media Services για την ετήσια διαφημιστική δαπάνη του προηγουμένου έτους.
@Έπεσε και η αγορά των αθλητικών φύλλων της Δευτέρας, χάνοντας το 20% της δύναμής της. Ο μέσος όρος των πωλήσεων των αθλητικών εφημερίδων της Δευτέρας έφτασε, το 2009, στα 163.265 φύλλα, έναντι 204.587 φύλλων το 2008 χάνοντας 41.322 αναγνώστες . Η SportDay είναι στην πρώτη θέση και το 2009 με 30.995 φύλλα (-12.512) , έχοντας το 20% της αγοράς των αθλητικών εφημερίδων της Δευτέρας. Το «Goal News» ανέβηκε στη δεύτερη θέση με 25.789(-1.373), έναντι 24.739 (-2.727) του «Φωτός» και 24.363 του «Πρωταθλητή».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…