Κόντρες στις σατυρικές εκπομπές και Hellas Sat

@Μπηχτές προς «Αλ τσαντίρι» και «Ράδιο- Αρβύλα» εξαπέλυσαν οι «Ελληνοφρενείς» του ΣΚΑΪ με συνέντευξη τους στο «Βήμα» σημειώνοντας: «Εμείς είμαστε πιο πολιτικοί από τις άλλες σατιρικές εκπομπές. Δεν ασχολούμεθα για παράδειγμα όπως οι "Ράδιο Αρβύλα" με την εκπομπή της Μπεκατώρου. Κι ο Λαζόπουλος πιάνει παρακμιακά κανάλια ή ατάκες του κόσμου από το δρόμο και τις λαϊκές αγορές. Τις απόψεις μιας γιαγιούλας στη λαϊκή, όσο σοφές κι αν είναι, εμείς δεν τις παίζουμε. Δεν θα σατιρίσουμε αυτόν που δεν έχει εξουσία. Αυτό μας διαφοροποιεί». Μύρισε... σατιρο-εμφύλιος!»
@Σχέδιο μεσοπρόθεσμου δανεισμού εξετάζει ο Γιώργος Γαμπρίτσος για την ΕΡΤ. Στόχος του, η κάλυψη του ελλείμματος των περίπου 120 εκατ. ευρώ και ο γενικότερος οικονομικός εξορθολογισμός της ΕΡΤ. Η διοίκηση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης θα προσπαθήσει να επαναδιαπραγματευτεί το χρέος της, εξοφλώντας τους προμηθευτές της με μετρητά, στοχεύοντας στο να πληρώσει λιγότερα και να επαναφέρει μια σχέση αξιοπιστίας με τις εταιρείες και τους παραγωγούς με τους οποίους συνεργάζεται.
@Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν στο ALTER και αποφάσισαν να ανανεώσουν με ταχείες διαδικασίες τα συμβόλαια των δημοσιογράφων και παρουσιαστών του σταθμού που αναμένονταν να λήξουν το καλοκαίρι. Χατζηνικολάου, Χαρδαβέλας, Νικολούλη, Πάνια και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ( τελευταία εξέλιξη) έχουν ήδη βάλει τις υπογραφές τους και συνεχίζουν και την προσεχή σεζόν στο Μπουρνάζι. Σε περίοδο ,άλλωστε, οικονομικής κρίσης η όποια συζήτηση για κάποια χρυσή μεταγγραφή πρέπει να θεωρείται περιττή. '' Κάλιο πέντε και στο χέρι... παρά σκοτούρες και καρτέρι''! . Με δεδομένο ότι η Βάσια Λόη έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο με το ALTER και ο Γιώργος Αυτιάς για άλλα δύο, μοναδική εκκρεμότητα για το κανάλι αποτελεί η ανανέωση του συμβολαίου της Φαίης Σκορδά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τηλεόραση αυτό το πράγμα!» Κάπως έτσι αντιμετώπισε τα ελληνικά δελτία ειδήσεων η Τζάνετ Αλσχαους, Senior Vice President International Distribution στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.Είχε κληθεί στη χώρα μας από τον Antenna για να τσεκάρει τον ειδησεογραφικό τομέα του καναλιού και να προσφέρει ιδέες και λύσεις για το μέλλον.
Άλλοι είναι υπερτιμημένοι, άλλοι υποτιμημένοι, οι πρώτοι δεν θα αντέξουν στο χρόνο, οι δεύτεροι θα αντέξουν» δήλωσε ο Γιώργος Αυτιάς σχολιάζοντας την φετινή πρωινή ζώνη της τηλεόρασης στην εκπομπή 12-1 του Σαββάτου στον Flash 96. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ενημερωτικής εκπομπής «Καλημέρα» καθημερινά στο Alter ανέφερε, ότι ο ίδιος 9 μήνες στο κανάλι του Μπουρναζίου κάνει 19% και άλλοι 25 χρόνια κάνουν 20%...
@Πονοκέφαλο προκαλεί στην ελληνική κυβέρνηση η «digital agenda» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία προβλέπει συγκεκριμένες ενέργειες και δράσεις που θα πρέπει να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Η ψηφιακή τηλεόραση, βασική παράμετρος στην ψηφιακή οικονομία για ολόκληρη την Ευρώπη, παραμένει στην Ελλάδα θέμα αμφιλεγόμενο, όπου ασκούνται πιέσεις και γίνονται συγκρούσεις. Η κυβέρνηση έως σήμερα δεν έχει επιδείξει ανακλαστικά τέτοια που θα την οδηγήσουν σε παρέμβαση προς όφελος των πολιτών.
@Ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας από τη συχνότητα του Mega σημείωσαν 16,7%, το «Καλημέρα Ελλάδα» σημείωσε 19,9%. To ΚΑΛΗΜΕΡΑ με τον Αυτιά από τη συχνότητα του ALTER 21,5%. H «Πρωινή Μελέτη» από τη συχνότητα του STAR συγκέντρωσε 14,8%, ενώ η εκπομπή «Πάνω στην Ώρα» από τη συχνότητα του Alpha έκανε 6,4%.
@Εκτός λειτουργίας τέθηκε ο πομπός μεσαίων της Ε.ΡΑ. Ηρακλείου στους 954 KHz. Το κλείσιμο οφείλεται σε έλλειψη τεχνικών, σύμφωνα με πληροφορίες. Η κίνηση της Ε.ΡΑ. σημαίνει ένα τέλος εποχής για την παρουσία του κρατικού ραδιοφώνου του Ηρακλείου στην μπάντα των μεσαίων, 38 χρόνια μετά την εγκατάσταση του σταθμού στην περιοχή, το 1972..
@Στην κατασκευή και τρίτου δορυφόρου προχωράει η Hellas Sat. Η θυγατρική του ΟΤΕ έχει πλέον αυξημένο πελατολόγιο και προχωράει σε επενδύσεις για να καλύψει τις ανάγκες. Ταυτόχρονα, εντός του καλοκαιριού ο ΟΤΕ σχεδιάζει να προχωρήσει και στην παροχή υπηρεσιών δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης μέσω του Conn-x TV, που μέχρι τώρα λειτουργεί μέσω του internet. Με δεδομένη όμως την ισχυρή θέση που έχει στην αγορά η Nova, o OTE βλέπει πως μια συμφωνία εξαγοράς της Nova θα ήταν η μόνη προοπτική.
@24ωρη απεργία στο Ράδιο Θεσσαλονίκη προκηρύσσει για τη Δευτέρα 3 Μαΐου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, αντιδρώντας έτσι στην αδικαιολόγητη απόλυση δύο συντακτών του σταθμού και τον περαιτέρω περιορισμό του ενημερωτικού χαρακτήρα του.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…