Οι πλειστηριασμοί και οι αποκαλύψεις απασχολούν τον Κυριακάτικο Τύπο

@Με αρκετή δόση οικονομίας, αποκαλύψεων αλλά και πολιτικού παρασκηνίου κινείται στα πρωτοσέλιδα σήμερα ο Κυριακάτικος Τύπος που επιμένει σε δύσκολο χειμώνα. Aρχικά το 'Veto' έχει δικές του 'Αποκλειστικές πληροφορίες του Βέτο αλλάζουν τα δεδομένα-Στροφή του Μαξίμου για το χρέος-Ηπια αναδιάρθρωση με ορίζοντα 6μηνου-Τι σημαίνει αυτό για την τσεπη μας". Το' Πρώτο Θέμα' αποκαλύπτει ότι ορισμένοι "Καθάριαν οικόπεδα και έγιναν πλούσιοι-Οι νταβατζήδες της Μυκόνου-Δύο αστυνόμοι του νησιού και ο Διευθυντής της Πολεοδομίας πρωταγωνιστές στο κύκλωμα που έκρυβε τις αυθαιρεσίες σε εκατοντάδες βίλες και επιχειρήσεις φυσικά με το αζημίωτο".
'Real News' αναφέρει στο κεντρικό της θέμα ότι "Ηχηρό μήνυμα Λοβέρδου σε Κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ με αποκλειστικές δηλώσεις-Νέο Γουδί αν αποτύχουμε-Ενα αποτύχουμε δύσκολα ο λαός θα κάνει εξαιρέσεις και θα χρειαστεί νέα ιδρυτική πράξη της Δημοκρατίας". Ακριβώς παραδίπλα το 'Παρόν της Κυριακής' φαίνεται ότι συμπληρώνει το δημοσίευμα που προηγήθηκε αναλύοντας ότι "Με τη συμμετοχή Ντόρας. Κουβέλη, Καρατζαφέρη-Συγκυβέρνηση μαγειρεύει ο Γιώργος-Για να αντιμετωπίσει τα αδιέξοδα της οικονομίας και την κονιωνική έκρηξη-Μυστικές επαφές για παράταση εξόφλησης του χρέους...."
@Το 'Αρθρο' παρακολουθεί και αναλύει 'Ποιά τα επόμενα βήματα του πρώην Πρωθυπουργού-Η επιστροφή Καραμανλή-Στην αντεπίθεση μετά το Κυβερνητικό φιάσκο του Βατοπεδίου". Το 'Βήμα' εξηγεί ότι "Θα παραβιάζονται και με το νόμο οι κλαδικές συμβάσεις-Μειώσεις μισθών για να μην κλείσουν οι επιχειρήσεις-Περικοπές και στα ρετιρέ του Δημοσίου"...
'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' προσθέτει ότι έρχεται "Νέο καθεστώς προβλέπει χαμηλότερες συντάξεις εργαζομένων σε εταιρίες που αναδιαρθρώνονται-Μισθοί λάστιχο με συμβάσεις ανά επιχείρηση-Στόχος η μείωση του κόστους εργασίας και η διατήρηση των θέσεων". Η 'Καθημερινή' αναφέρει "Στο μικροσκόπιο της Ε.Ε. ξανά τα στατιστικά στοιχεία-Εκπληκτη η τρόικα απο την αδυναμία συλλογής ακριβών δεδομένων για την οικονομία".
Άδέσμευτος Τύπος' υποστηρίζει ότι "Ο δικηγόρος του Ερωτοδικείου και Αυτόφορου μιλά για την εμφανιζόμενη ως εγκληματική συμμορία των πλειστηριασμών-Γιατί μου πετάνε λάσπη;- Ο δικός μου ρόλος δεν έχει σχέση με παράνομες πράξη-Μιλά για Γιοσάκη-Δεν ήταν δική μου η βίλα, ήταν νοικιασμένη". Η Άπογευματινή' υπογραμμίζει ότι "1,5 εκ. ιδιοκτήτες οικοπέδων εκτός σχεδίου στην αναμονή-Σώζονται τα 4 στρέμματα- Ποιές αλλαγές σχεδιάζονται-Τι και πώς θα κατοχυρωθεί".
'Ελεύθερος Τύπος' φέρνει στη δημοσιότητα το 'Απόρρητο έγγραφο ντοκουμέντο του υπουργείου Παιδείας-Το σχέδιο για νέο Λύκειο και εξετάσεις-οι 6 κατευθύνσεις και τα μαθήματα που θα καθορίσουν την εισαγωγή στα ΑΕΙ-". Τέλος το 'Εθνος' καταλήγει ότι "Στις λίστες της ΕΥΠ δικαστές, μεγαλοδικηγόροι αλλά και πολιτικοί-Ονόματα έκπληξη στη μαφία των πλειστηριασμών-Στην ατζέντα των κορίων πολίτες και δημόσια πρόσωπα υπεράνω υποψίας".

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…