Η επιβίωση του Alter αποτελεί θέμα τιμής για το κανάλι που προβάλλει όλη την Ελλάδα

@Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Σ.Τ.ΤΗΛ.Ν.Ε. εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα των συναδέλφων τεχνικών του "ALTER" και των αδελφών σωματείων της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. και Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε. Η απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η ομοσπονδία μας (Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.) στον "ALTER" και η ενεργός συμμετοχή των συναδέλφων σε αυτή, είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους μας θεωρούν αναλώσιμο είδος και τα εύκολα θύματα της κρίσης που οι ίδιοι δημιούργησαν. Οι εργαζόμενοι του "ALTER" να γνωρίζουν ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι και δικά μας και ότι ο αγώνας τους αποτελεί για μας εδώ στην περιφέρεια, παράδειγμα για το πώς θα αντιμετωπίσουμε όσους μας ωθούν στη φτώχεια και την επαιτεία του μεροκάματου. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ
@EΜΕΙΣ στηρίζουμε τους εργαζόμενους μετά την 48ωρη απεργία όπου απο σήμερα αναζητούνται λύσεις-υποστήριξη εξέφρασε ακόμα και ο Λαζόπουλος απο την εκπομπή του- εκτιμώντας ότι το Alter όχι μόνο πρέπει να παραμεινει στην τηλεοπτική αγορά αλλά και να ενισχυθεί καθώς αποτελεί φωνή του μέσου πολίτη, της περιφέρειας και μάλιστα με πετυχημένες εκπομπές....Θεωρούμε ότι η ιστορία του επιβάλλει να βρεθεί λύση γιατί η τηλεοπτική μας γειτονιά θα γίνει φτωχότερη...
@Πολυάσχολος είναι ο Τάσος Αρνιακός και δηλώνει πως δεν έχει χρόνο για δική του εκπομπή, καθώς τρέχει διαρκώς. «Δεν βλέπετε τις σακούλες κάτω από τα μάτια μου από την κούραση; Από τις πέντε το πρωί έως αργά το βράδυ τρέχω σαν τον υπέροχο Βέγγο και δεν φτάνω. Αυτό μου έλειπε τώρα… και δική μου μετεωρολογική εκπομπή στην τηλεόραση. Ας πάρω πρώτα σύνταξη και βλέπουμε...
@Με τον Γιώργο Αυτιά τα έβαλαν οι Ράδιο Αρβύλα για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε στις φιλοφρονήσεις του διευθυντή των ΚΕΠ ότι για να ξέρουν «τι παίζει» παρακολουθούν την εκπομπή του. Αφού λοιπόν ο παρουσιαστής ζήτησε από τον συνεργάτη του να το «βάλει τίτλο», μόλις το επανέλαβε κάποιος στο πάνελ ο Γιώργος αντέδρασε, προκαλώντας τα σχόλια των Ράδιο Αρβύλα.
@Με ανεβασμένη διάθεση και έτοιμος για ακόμα μια φορά να σχολιάσει τους πάντες και τα πάντα ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος στο χθεσινό Αλ Τσαντίρι.Και στη χθεσινή εκπομπή ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην Ιαπωνία, αλλά και την υπομονή που δείχνουν οι Ιάπωνες, έπειτα από τον σεισμό και βέβαια το πυρηνικό ατύχημα.H «θερμή» υποδοχή που επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Σύρου στον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του εκεί, αλλά και η θύελλα αντιδράσεων που έχει ξεσπάσει με το θέμα των συγχωνεύσεων των σχολείων σχολιάστηκαν από τον Λάκη.Μια μικρή γεύση πήραμε από τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους», αφού στο στούντιο βρέθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και οι δυο τους ξαναθυμήθηκαν τις… κομμώτριες!
@Δεν γνωρίζω τι ισχύει για τους εργαζόμενους της ΙΜΑΚΟ που αμείβονται μέσω μισθολογίου. Οι εργαζόμενοι με δελτίο παροχής υπηρεσιών, όχι απλά δεν έχουν πληρωθεί τον Γενάρη, όπως σημειώνει ο αναγνώστης σας, αλλά ούτε καν κόψει τα απαιτούμενα παραστατικά του Γενάρη. Η λέξη «πληρωμή» είναι πλέον άγνωστη στην ΙΜΑΚΟ. Προσωπικά δεν έχω ακόμα πληρωθεί για δελτίο παροχής υπηρεσιών που έκοψα τον Σεπτέμβριο 2010 (για συνεργασίες που κυκλοφόρησαν σε τεύχη περιοδικού της ΙΜΑΚΟ τον Ιούλιο!) και, βέβαια, για κανένα επόμενο παραστατικό μου έκτοτε. Ούτε καν
μου έχει δοθεί το ΦΠΑ που αναλογεί, το οποίο έχω ήδη αποδώσει στην εφορία από την τσέπη μου. Το πιο ξεφτίλικο όμως είναι η στάση της διεύθυνσης: καμμιά ενημέρωση, καμμιά συνεννόηση με τους εργαζόμενους, καμμιά προσπάθεια συναίνεσης, έστω για τη μίνιμουμ ευπρέπεια της εργασιακής συνθήκης, όταν τα τετράμηνα της καθυστέρησης έγιναν εξάμηνα, οκτάμηνα και ποιος ξέρει ακόμα που θα φτάσουν, αν στο μεταξύ το μαγαζί δεν βαρέσει κανόνι.
Στις 27/1/2011, σε ημερίδα της ΙΜΑΚΟ για τα παραδοσιακά και τα ψηφιακά ΜΜΕ, ο διοικητικός διευθυντής της ΙΜΑΚΟ, Τάκης Σολωμός, τόνισε «βάσει στατιστικών» πως «η Imako είναι από τους λίγους κερδοφόρους Ομίλους Μέσων στην Ελλάδα».
Πώς γίνεται να είναι παράλληλα και από τους μεγαλύτερους μπαταξήδες;
Κερδοφόρε κύριε Κωστόπουλε, μας χρωστάτε, δεν σας χρωστάμε. Τιμήστε επιτέλους τις υποχρεώσεις σας. Και στη συνέχεια μπορείτε και να ξυριστείτε. Έχει μπει νέος αιώνας.
Ενας εργαζόμενος στην ΙΜΑΚΟ
@Καμία συμμετοχή σε άλλη επιχείρηση ΜΜΕ, πλην του ΔΟΛ, δεν έχει ο Βίκτωρ Ρέστης. Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο κ. Ρέστης, όπου επισημαίνεται ότι η κύρια ενασχόλησή του είναι η ποντοπόρος ναυτιλία. Ειδικότερα στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι, στο πλαίσιο των επενδύσεων που έχει κάνει στα ΜΜΕ, έχει αγοράσει ο ίδιος και μέλη που τον εκπροσωπούν το 20% περίπου των μετοχών του ΔΟΛ και, με πρόταση του αειμνήστου προέδρου του Οργανισμού Χ.Δ. Λαμπράκη, εξελέγη μέλος του δ.σ. της εταιρείας. Ως εκ τούτων και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, «οι πληροφορίες, ότι δήθεν μετέχει σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση ΜΜΕ, ανήκουν στη σφαίρα της νοσηρής φαντασίας εκείνων που τις διακινούν». Υπενθυμίζεται ότι σε δημοσιεύματα γίνεται λόγος για συμμετοχή του κ. Ρέστη στην εταιρεία που διαχειρίζεται το Πρώτο Θέμα, πράγμα το οποίο ουδέποτε έχει ανακοινωθεί.
@Ουσιαστική αλλαγή στο εγχώριο τηλεοπτικό πεδίο, τόσο σε ό,τι αφορά τους δραστηριοποιούμενους παίκτες όσο και στο βασικό άξονα επενδύσεων των επιχειρήσεων, βρίσκεται σε εξέλιξη, στη χειρότερη ίσως περίοδο από πλευράς εσόδων που διανύει ο κλάδος. Η ώρα των μεγάλων αλλαγών φαίνεται να έχει φτάσει για τη μικρή οθόνη, με την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, αλλά και τη διαδικτυακή ψηφιακή τηλεόραση να αποτελούν τα βασικά πεδία επενδύσεων των καναλιών.Στο πρώτο δίμηνο του 2011, η διαφήμιση στην τηλεοπτική αγορά γνώρισε τη μεγαλύτερη κάμψη στην ιστορία της, με τη μεταβολή σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2010 να ξεπερνά το -27%.
@Άρχισαν τα όργανα να παίζουνε στο Dancing και σύντομα θα γίνει ο χαμός. Την αρχή φαίνεται ότι κάνει η Νατάσσα Καλογρίδη, η οποία δεν πήγε στην πρόβα λόγω τενοντίτιδας. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε η ίδια, όμως την ίδια στιγμή οι φήμες οργιάζουν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην «Πρωινή Μελέτη», η Καλογρίδη είναι έξαλλη με την κριτική επιτροπή και τους βαθμούς που της έδωσαν.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…