Οι αυτόκλητοι κρτικοί της πολιτικής ζωής και τα charts

@ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ υπερασπιστές της κοινωνικής ζωής παρά τις παραφωνίες βρέθηκαν το τρίο Χαικάλης, Φιλιππίδης και Μπουλάς στο πλατώ του μεγάλου καναλιού φιλοξενούμενοι στην εκπομπή του Πρετεντέρη καυτηριάζοντας την πολιτική ζωή της χώρας αλλά στην κουβέντα μίλησαν για τον κ. Πάγκαλο και κάποιοι ψιλοσυμφώνσαν με τα 'μαζί τα φάγαμε..'. Μόνο που εκτός απο την αλήθεια υπάρχει και εκδοχή το τι πραγματικά εννοούσε ο κ. Θεόδωρος. Οτι 'μαζί τα φάγαμε...εμείς οι πολιτικοί μαζί με τους υπόλοιπους της παρέας...'. Mέχρι και τον Λαζόπουλο σχολίασαν εικάζοντας ότι στη σάτυρα υπάρχουν όρια αλλά ο ίδιος κάνει αυτό που οφείλει στο κοινό του......Γκε, γκε;
@O Λάκης Λαζόπουλος στήνει με τα υλικά της σάτιρας, του κεφιού και της μουσικής το πιο επίκαιρο Τσαντίρι. Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» εισβάλλει και πάλι στη συντροφιά μας για να εστιάσει την κάμερά του σε ό,τι έχει καταγραφεί στο πολιτικό σκηνικό και όχι μόνο, δίνοντας φωνή στον απλό πολίτη, βάζοντας στο μικροσκόπιο της σάτιράς του την επικαιρότητα, καυτηριάζοντας την ελληνική πραγματικότητα. Δεν θα είναι όμως μόνος. Στη σκηνή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» θα ανέβει μαζί του η αγαπημένη ηθοποιός Χρύσα Ρώπα..


@Λίγες ώρες μετά την “ενημέρωση” του διευθυντή των “Νέων” Χρ. Μεμή που καταφέρθηκε κατά των τυφλών απεργιών της ΕΣΗΕΑ καλώντας τους συντάκτες της εφημερίδας να δηλώσουν την αντίθεση τους, εγκρίθηκε ψήφισμα με 88 υπογραφές. Στο ψήφισμα που δημοσιεύεται στο http://www.mediablog.gr/ , εκφράζεται η αντίθεση των συντακτών σε πολυήμερες απεργίες που δεν συζητούνται προηγουμένως σε γενική συνέλευση ενώ εκφράζεται η υποστήριξη στο θεσμό των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. @Εντολή να ξεκινήσει άμεσα έλεγχος από το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για το «μεγάλο πάρτι που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια» στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έδωσε η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής. Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Σίμου Κεδίκογλου, ο κ. Πεταλωτής υποστήριξε ότι το Πρακτορείο ζημιώθηκε με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από τη διακυβέρνηση της ΝΔ. @Στην εταιρεία Express Holidays AE πέρασε το 36% της Eurostar AE που διαχειρίζεται το πρακτορείο τουρισμού Travel Plan, αφού ο ΔΟΛ, ιδιοκτήτρια εταιρεία της δεύτερης, προέβη στην πώλησή της έναντι τιμήματος 3 εκατ. ευρώ.Η πώληση εντάσσεται στο πλαίσιο της κίνησης αποεπένδυσης του Οργανισμού, από εταιρείες που έχουν δραστηριότητες σε αντικείμενο μη σχετιζόμενο με το χώρο των ΜΜΕ. Μετά την πώληση αυτή, ο ΔΟΛ συνεχίζει να διατηρεί συμμετοχή 15%, στο μετοχικό κεφάλαιο της Eurostar.

@Νέες αλλαγές στη μέτρηση ραδιοφώνου . Σύμφωνα με την έρευνα της Focus (7.3.-3.4.2011) για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ, παρατηρείται ενίσχυση των μουσικών σταθμών, αύξηση του ποσοστού του Σκάι, σταθερότητα για το NovaΣπορFM και πτώση για την ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Αναλυτικά, ο Σκάι είναι πρώτος με 12,9% (12,3% το διάστημα 7.2.-6.3.2011), με δεύτερο το Ρυθμό με 8,2% (8%) και τρίτο το NovaΣπορ FM με 7,8% (7,8%). Ακολουθούν οι, Derti με 7,5%, (6,4%) DJ με 7,3%(7,3%), Δίεση με 7,1% (6%), Μελωδία με 6,9% (5,7%). Με 6,8% ο Kiss FM (6,8%) και ο RED (6,2%) η Λάμψη με 6,7% (6,6%) και ο Real ,με 5,8% (6,7%). Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ είναι δωδέκατη με 5,6% (5,9%), ενώ μικρές αλλαγές έχουν και οι υπόλοιποι ενημερωτικοί σταθμοί: Flash 3,4% (3,2%), Sentra 3,3% (2,9%)ΑΝΤ1 3,1 (3,1%), Βήμα FM 1,5% (1,7%), Ράδιο Εννέα 2,8% (2,3%) ΝΕΤ 1,1% (1,6%).

@Το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο στα ΜΜΕ. Την ίδια ώρα που το Alter δίνει τη μάχη της επιβίωσης, με την μετοχή του προσωρινά να μην διαπραγματεύεται, σε καθεστώς επιτήρησης , με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Χρηματιστηρίου εισήλθαν, ορισμένες από τις ισχυρότερες εταιρείες του κλάδου : το Mega, ο ΔΟΛ, , ο Πήγασος , η Χ. Κ. Τεγόπουλος και οι Τεχνικές εκδόσεις. Εκτός του περιοριστικού πλαισίου παραμένουν , η Καθημερινή, η Ναυτεμπορική και οι Αττικές Εκδόσεις, ενώ θυμίζουμε, πως έχουν ήδη βγει από το χρηματιστήριο οι εκδόσεις Λυμπέρη και η ΙΜΑΚΟ.. @Την Παρασκευή 6 Μαΐου 2011, και ώρα 15:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρείας Τεχνικές Εκδόσεις.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…