Πολιτικό θέμα ο Λαζόπουλος και νέα επι του πιεστηρίου

@Επί του "πιεστηρίου" ή αν προτιμάτε είδηση της τελευταίας στιγμής. Η πληροφορία αυτή λοιπόν οπως πρωτο σας μετεφερε το Tv nea θέλει το Mega και τον Ant1 να βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να ξεκινήσουν τις σειρές τους όχι από Οκτώβρη όπως γινόταν παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια αλλά από Γενάρη!
Δεν υπάρχει, βλέπετε, διαφημιστική πίτα και θέλουν να πάνε την πρεμιέρα τους όσο αργότερα γίνεται… Μοναδικές εξαιρέσεις; Το Mega σκέφτεται να βγάλει Νοέμβριο την "Κλινική περίπτωση"με τον Μπέζο κι από τον Ant1 θα ρίξουν τότε τα υπόλοιπα επεισόδια του Steps.
@«Summer Live» ονομάζεται η καινούρια εκπομπή του ALTER που θα παρουσιάζει η Ελένη Φωτοπούλου. Η εκπομπή ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα και θα προβάλλεται καθημερινά τις μεσημεριανές ώρες. Κατενθουσιασμένη η παρουσιάστρια δήλωσε πως η εκπομπή θα είναι πλούσια σε αποκλειστικότητες και ενδιαφέροντα θέματα.
@Αν και ξεκινάει την ελληνοτουρκική παραγωγή ενός τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ, τουριστικού κυρίως περιεχομένου, εν τούτοις δεν κρύβει την αντίθεσή της με τα τουρκικά σίριαλ που έχουν γεμίσει τα ιδιωτικά κανάλια.
«Με πονάει, γιατί οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ηθοποιοί δεν έχουμε δουλειά, γιατί μας τρώνε το ψωμί» δηλώνει η Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Παρών», τονίζοντας ωστόσο ότι στις σειρές αυτές παίζουν πολύ καλοί ηθοποιοί, και τα σενάρια βγάζουν κάτι αληθινό. «Δυστυχώς η οικονομική κρίση έκανε την ελληνική μυθοπλασία να απουσιάζει από την ελληνική τηλεόραση. Ευτυχώς που είχαμε το ΄΄Νησί΄΄, η καλύτερη σειρά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια», προσθέτει.
@ρεπορτάζ από το “Παρόν” που κυκλοφορεί σήμερα. Πολιτικές προεκτάσεις λαμβάνει η κόντρα του ΕΣΡ με το Λάκη Λαζόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, που ελέγχεται από το RTL, καλείται για δύο ακόμη εκπομπές του δημιουργού για τη χρήση της ελληνικής γλώσσας, μεταξύ των οποίων και οι κρίσεις και οι λέξεις που διατυπώθηκαν από το Λάκη Λαζόπουλο, για την περίπτωση του Ντομινίκ ΣτροςΚαν, πρώην γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Ταυτόχρονα στο “τραπέζι” βρίσκεται η υπόθεσης της αναφοράς Λαζόπουλου στον πρωθυπουργού, με την κατηγορία της προσβολής θεσμού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Alpha διευκρινίζοντας πως έκτος από τους θεσμούς, υπάρχουν και τα πρόσωπα που τους πλαισιώνουν, κάλεσε το ΕΣΡ να αποδείξει πως μετά από την καταγγελία του Συλλόγου Ηθικής, έχει προσβληθεί ο πρωθυπουργός. Διότι, σύμφωνα με την επιχειρηματολογία του Alpha, αν από την πλευρά του Γ. Παπανδρέου, δεν υπάρχει καμία δήλωση σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι το ΕΣΡ που δεν προφυλάσσει την προσωπικότητα του Έλληνα του πρωθυπουργού, εμφανίζοντας τον να θίγεται από τη σάτιρα

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…