3D εποχή στα σπόρ και νέες mega απολύσεις....

@Με τη μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή στην Ελλάδα υποδέχεται η Nova το ντέρμπι των «αιωνίων», Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού την Κυριακή 18 Μαρτίου, στις 19.30. Σε μια παραγωγή που δεν έχει προηγούμενο στα ελληνικά τηλεοπτικά χρονικά, η Nova θα μεταδώσει μέσα από 25 κάμερες υψηλής ευκρίνειας, 10 κάμερες για 3D μετάδοση (5 διαφορετικές γωνίες λήψεις) και 3 παρακάμερες, αλλά και με το πολυάριθμο επιτελείο αθλητικών συντακτών της, όλα όσα θα συμβούν πριν, με εικόνες από τις εγκαταστάσεις σε Παιανία και Ρέντη, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τον αγώνα της χρονιάς, σε όλες τις δυνατές επιλογές μετάδοσης και περιγραφής. Ειδικότερα, στη Standard και High Definition μετάδοση σε Novasports1 και NovasportsHD αντίστοιχα, την περιγραφή του αγώνα θα κάνουν ο Ισίδωρος Πρίντεζης και ο Άγγελος Στυλιάδης. Το live ρεπορτάζ δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο και τους πάγκους των «δύο αιωνίων» θα μεταφέρουν οι Νίκος Τζουάννης, Νίκος Γαβαλάς, Γιώργος Αργυρόγλου και Διονύσης Στρούμπος.
@Από τη σημερινή έκδοση του “Παρόν ”Την πολιτική στήριξη του Συνασπισμού στη έκδοση της «Αυγής» βεβαίωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας την περασμένη Τρίτη κατά τη διάρκεια συνάντησης του με τη διεύθυνση και τους εργαζόμενους της εφημερίδας. Ο Α. Τσίπρας προειδοποίησε για την επιβολή media-κού ολοκληρωτισμού λέγοντας πως υπάρχει σχεδιασμός για ένα νέο ασφυκτικό πλαίσιο στα ΜΜΕ και πως οι επιθέσεις τόσο στο κόμμα όσο και στην «Αυγή» θα ενταθούν. Η επίθεση ενάντια σε κάθε φωνή που αντιστέκεται και είναι αντίθετη στη μνημονιακή πολιτική θα ενταθεί, εκτίμησε ο Α.Τσίπρας κάνοντας λόγο για στήριξη της πολιτικής αυτής από τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα που χρωστάνε 200 εκατ. ευρώ σε δάνεια.
ρωτιά για το δίδυμο Αναγνωστάκης-Χασαπόπουλο (Mega) με 25.8 στο σύνολο και 18.1 στο νεανικό κοινό. Ακολουθεί o Γ.Αυτιά με στον ΣΚΑΙ με 25.2% στο σύνολο και 21.3% στο νεανικό κοινό. Η ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ σημείωσε 12.4% ενώ στο νεανικό κοινό 10.3% .
@Αβέβαια παραμένει ακόμα το τι πρόκειται να γίνει με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στο ΣΚΑΪ.Το συμβόλαιό τους έληξε πριν λίγες ημέρες και δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για το τι θα γίνει αναφορικά με το μέλλον τους στο σταθμό. Βέβαια ακούγεται ότι οι δυο δημοσιογράφοι μιλάνε με τον Alpha, ενώ στο ΣΚΑΪ ακούγεται ότι ο Γιώργος Αυτιάς θα μετακομίσει στην πρωινή ζώνη.
@Απαρηγόρητος είναι σύμφωνα με το «Καρφί» ο Γιώργος Νταλάρας μετά τις τελευταίες επιθέσεις που έγιναν εις βάρος του κατά τη διάρκεια των συναυλιών του. Έγκυρες πληροφορίες λένε ότι με το που επέστρεψε στο καμαρίνι του μετά τα έκτροπα του γηπέδου της Δάφνης, ξέσπασε σε λυγμούς και δεν μπορούσε κανείς να τον συνεφέρει.
@Θα συνεχιστεί το κύμα απολύσεων στο Mega. Η απόφαση των ιδιοκτητών του είναι ο περιορισμός του κόστους λειτουργίας με κάθε τρόπο, όπως απολύσεις, μειώσεις αποδοχών και τετραήμερη εργασία.
Το πρόβλημα του καναλιού παραμένει στην οργάνωση της λειτουργίας του, κάτι που φαίνεται τώρα με τη μείωση των μετρητών, θυμίζοντας... ΕΡΤ. Ένα από τα ζητήματα που αναδεικνύονται είναι το μοντέλο των εξωτερικών παραγωγών στο οποίο στηρίχθηκε το Mega τα προηγούμενα χρόνια.
Στην πραγματικότητα, τον πρώτο λόγο στις παραγωγές είχαν οι εταιρείες των μετόχων, οι οποίες με ποσοστώσεις, ανεξαρτήτως αποδοτικότητας ή ποιότητας του παραγόμενου προγράμματος, έπαιρναν δουλειές από το κανάλι. Και είναι οι μέτοχοι του Mega τώρα που διαμαρτύρονται για λογαριασμό των θυγατρικών τους επειδή η τηλεοπτική τους εταιρεία δεν πληρώνει στην προσδοκώμενη ημερομηνία.
Αυτό που παραδέχονται τώρα είναι πως ορισμένες εκπομπές –και όχι σειρές– θα μπορούσαν να παράγονται εσωτερικά, αλλά ήταν διαφορετική η πολιτική του καναλιού. Το πλέον εντυπωσιακό είναι πως οι εταιρείες που συνάπτουν συμβάσεις με τους ηθοποιούς μετακυλίουν το κόστος και σταματούν τα γυρίσματα. Για παράδειγμα, εξαιτίας προηγούμενων οικονομικών διαφορών της εταιρείας Καραγιάννης και Σία με το Mega διακόπηκαν τα γυρίσματα της σειράς «Κλινική περίπτωση» με τον Γιάννη Μπέζο. 'ΠΑΡΟΝ'.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…