Πρόστιμα για αμετανόητους και διαφημίσεις σε ανεπάρκεια

@Φαίνεται ότι το ζήτημα που προέκυψε στον Ρ/Σ FLASH 96 βαίνει προς εκτόνωση. Διαβάστε ακολούθως την ανακοίνωση της ΕΤΕΡ: Σήμερα στις 13.30 μετά την αποπληρωμή των δεδουλευμένων στα μέλη μας από την Διοίκηση του ραδιοσταθμού FLASH 96, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ε.Ρ αποφάσισε την αναστολή της απεργίας που βρισκόταν σε εξέλιξη και καλεί όλους τους τεχνικούς να επιστρέψουν κανονικά στις βάρδιές τους.
Ανεξάρτητη Αρχή επέβαλε οριστική διακοπή προβολής Τηλεπαιχνιδιών στους ακόλουθους Τηλεοπτικούς Σταθμούς: "TRT " (Ν. Λαρίσης) για το τηλεπαιχνίδι "CALL 4 CASH" - αφορά ημερομηνίες (24,25.11 και 15,16.1.2012). Υπήρξε μειοψηφία από τα Μέλη κ.κ. Αποστολά και Στεφανάκη για Οικονομική Κύρωση ύψους 15.000€. "ANTENNA" για το τηλεπαιχνίδι «LIVE QUIZ» 26.1.2012 Υπήρξε μειοψηφία από τα Μέλη κ.κ. Αποστολά και Στεφανάκη για Οικονομική Κύρωση ύψους 15.000€. "SUPER TV" (Ν. Κορινθίας) για το τηλεπαιχνίδι "NIGHT QUIZ" - αφορά ημερομηνίες (12, 13, 16, 23.10.2011). "ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ" (Ν. Λέσβου) για το τηλεπαιχνίδι "CALL 4 CASH" - αφορά ημερομηνίες (17,18.1.2012)με την αιτιολογία ενδεχόμενης παράβασης των διατάξεων που αφορούν στο άρθρο 53 του Ν. 4002/2011 σε συνδυασμό με το άρθρο 4 παρ. 1 περ. α του Ν.2328/1995 – πιθανή παράνομη τηλεοπτική μετάδοση μη αδειοδοτούμενου τυχερού παιγνίου, 7 περ. α του Κανονισμού 2/1991 πιθανή παραπλάνηση τηλεθεατών από την προβολή διαγωνιστικού παιγνίου με απειροελάχιστες και με μικρούς χαρακτήρες αναγραφόμενες πιθανότητες κέρδους...Η Ανεξάρτητη Αρχή επέβαλε: Οριστική Διακοπή Λειτουργίας στον Ρ/Σ "ΡΑΔΙΟ ΣΠΑΡΤΗ" (Ν. Λακωνίας). Οικονομική Κύρωση ύψους 5.000€ στον Ρ/Σ "ΙΟΝΙΟΝ FM" (Ν.Ηλείας) με αιτιολογία μη αξιοπρεπή συμπεριφορά και δικαίωμα έκφρασης.
@Κερδοφόρος και η ΕΡΤ3. Ο φορέας της ΕΡΤ παρουσίασε το 2011 κύκλο εργασιών ύψους 31.223.661 ευρώ, έναντι 34.370.347 ευρώ το 2010 και αντίστοιχα κέρδη προ φόρων ύψους 3.957.665 ευρώ το 2011, μειωμένα σε σχέση με το 2010 που ήταν στα 4.734.099. Τα κέρδη αυτά στον ισολογισμό που υπογράφουν ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ΕΡΤ3 Νίκος Σωτηριάδης και ο γενικός διευθυντής Κώστας Μπλιάτκας μεταφέρονται στο τεράστιο- για τα δεδομένα της εποχής- πλεόνασμα της κεντρικής ΕΡΤ που φτάνει τα 60 εκατ. ευρώ!
@Οι χειροπέδες στο Γιώργο Κουρή και η σύλληψη του για χρέη προς το δημόσιο. Οι δηλώσεις του εκδότη πως το δημόσιο του οφείλει 15 δισ. δρχ . Η επίσημα αναγγελία για κλείσιμο του Alter. Είναι 3 ξεχωριστά γεγονότα, από το βομβαρδισμένο τοπίο των ΜΜΕ. Ο Γ. Κουρής βέβαια, είναι «πολύ σκληρός για να πεθάνει» και έχει ήδη διαμορφώσει την επόμενη μέρα, έχοντας έμμεση παρουσία στα media. «Σήμερα κλείνει το Alter, εξαιτίας λίγων ανεγκέφαλων εργαζομένων, οι οποίοι "τα έπαιρναν" από κάποιους. Να πάνε εκεί, τώρα, να δουλέψουν», είπε ο εκδότης ανακοινώνοντας κι από τη μεριά του το λουκέτο στον τηλεοπτικό σταθμό, η εταιρεία του οποίου είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο. «Εγώ πούλησα δύο κτήματα 10 εκατομμυρίων ευρώ, τα έδωσα (τα χρήματα) και τα φάγατε...», είπε απευθυνόμενος στους εργαζόμενους οι οποίου είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια αποδοκιμάζοντάς τον. Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι επί περίπου 1 χρόνο, ενώ ο τηλεοπτικός σταθμός παραμένει κλειστός. Η εταιρεία «Ελεύθερη Τηλεόραση έχει αρχικώς υπαχθεί στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα και αναμένεται η απόφαση του ειδικού διαμεσολαβητή. Η δίκη του Γ. Κουρή αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για τις 30 Απριλίου...
@Οι διαδικασίες έχουν δρομολογηθεί και προχωρούν, ωστόσο επιχειρησιακά παραμένει ιδιαίτερα δύσκολο να ολοκληρωθεί η μετάβαση από την αναλογική στην ψηφιακή εκπομπή τηλεοπτικού σήματος μέχρι τον Ιούνιο του 2013, ώστε να αποδοθεί το "ψηφιακό μέρισμα" στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Τα παραπάνω επεσήμανε χθες ο γενικός γραμματέας Επικοινωνιών του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Σ. Κάτσικας μιλώντας σε Ημερίδα που οργανώθηκε από το Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών (Athens Wireless Metropolitan Network - A.W.M.N.).
@Μήνυση στην Εισαγγελία Αθηνών κατά των στελεχών της Leo Burnett Ελλάδας κατέθεσε ο Όμιλος Antenna. Η μήνυση κατατέθηκε κατά του Πέτρου Βενέτη, πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Leo Burnett, καθώς και κατά του Mathias- Benjamin Emmerich, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Leo Burnett του Ομίλου Publicis και κατά παντός άλλου υπευθύνου εντός ή εκτός του Ομίλου Publicis που ο εισαγγελέας μπορεί να καταλήξει ότι είχε κολάσιμο ρόλο στις πράξεις που αναφέρονται στη μήνυση. Όπως γνωστοποίησε ο Όμιλος Antenna με τη συγκεκριμένη ενέργεια επιδιώκει την ποινική δίωξη με την κατηγορία της απάτης με επιβαρυντικές περιστάσεις, μετά την απόφαση του διεθνούς διαφημιστικού Ομίλου της Publicis να κλείσει τη διαφημιστική εταιρεία της LEO BURNETT στην Ελλάδα και να μην αποδώσει τις οφειλές προς τα ΜΜΕ από αγορασμένο διαφημιστικό χρόνο για καμπάνιες σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.
@Δείτε πώς διαμορφώθηκε το τηλεοπτικό τοπίο των αγαπημένων σας προγραμμάτων την Τρίτη 24 Απριλίου: Στο σύνολο του κοινού: Με 31,9% τερμάτισε πρώτο το δελτίο ειδήσεων του Mega. Ακολούθησαν ΑΝΤ1 με 21% και STAR με 10,3%.
Όλη τη μέρα:
MEGA 26,2%
ANT1 17,5%
ALPHA 15%
STAR 10%
ΣΚΑΪ 7,6%
ΝΕΤ 6%

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…