Πρωινή ζώνη και αθλητικά στο επίκεντρο...

@Στον αέρα εξακολουθούν να βρίσκονται οι πρωταγωνιστές της πρωινής ζώνης, καθώς δεν γνωρίζουν αν θα είναι on air την επόμενη σεζόν. Οσο μάλιστα περνά ο καιρός και δεν έχουν καμία σίγουρη απάντηση τόσο η αγωνία τους κορυφώνεται! Περίπου δύο μήνες απομένουν μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και ουδείς γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει την επόμενη χρονιά. Παρουσιαστές πρώτης γραμμής, με πετυχημένες μάλιστα εκπομπές στους πίνακες τηλεθέασης, παραμένουν ακόμα αβέβαιοι για το αν του χρόνου εξακολουθήσουν να βγαίνουν on air. Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση βρίσκονται οι πρωταγωνιστές της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης. Η μείωση της διαφημιστικής πίττας στη συγκεκριμένη ζώνη ανάγκασε ήδη κάποια τηλεοπτικά κανάλια να σταματήσουν την προβολή ζωντανών εκπομπών και οι μόνοι που συνεχίζουν να βγάζουν live πρόγραμμα είναι το Mega και ο ΑΝΤ1.
@Νέες εξελιξείς στην “Ισοτιμία”. Ο διευθυντής Γ. Τσιρογιάννης δεσμεύτηκε γραπτώς στην ΕΣΗΕΑ πως θα πληρώσει ως το τέλος της εβδομάδας. Αν συμφωνήσουν οι εργαζόμενοι, τότε η απεργία των σωματείων θα ανασταλεί.
@«Αναστάτωση» προκλήθηκε στην ημερήσια τηλεθέαση χθες, για άλλη μια Τετάρτη, εξαιτίας της ζωντανής μετάδοσης από τη ΝΕΤ του ποδοσφαιρικού αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης- Μπάγερν, για την πρόκριση στον τελικό του Champions League. Το κρατικό κανάλι πέρασε στην 3η θέση της ημερήσιας τηλεθέασης τόσο στο κοινό 15-44 (15,3% έναντι 22,5% του πρώτου Mega και 15,9% του δεύτερου ΑΝΤ1), όσο και στο σύνολο (14,5% έναντι 23,9% του Mega και 17,0% του ΑΝΤ1). Στην prime time δε, η ΝΕΤ πέρασε στη δεύτερη θέση τόσο του 15-44 (28,9% έναντι 29,7% του Mega), όσο και του συνόλου (25,6% έναντι 28,6% του Mega).
@Ταινία έκανε την οικονομική κρίση ένας Κύπριος σκηνοθέτης που ζει στην Αγγλία: με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Χωραφά, το «Papadopoulos & Sons», ο Μάρκος Μάρκου παρουσιάζει όσα ζήσαμε και ζούμε! Κεντρικό πρόσωπο της ταινίας είναι ο Χάρι Παπαδόπουλος (Στίβεν Ντιλέιν), ένας επιχειρηματίας που γεννήθηκε στην Κύπρο αλλά βρέθηκε στην Βρετανία από μωρό. Εκεί μεγάλωσε, έκανε οικογένεια και δουλειά, αλλά η κρίση τον έκανε να τα χάσει όλα.
@Οι φήμες που ήθελαν Έλληνες ηθοποιούς να πρωταγωνιστούν σε τουρκικά σήριαλ, επιβεβαιώνονται : η Ελένη Φιλίνη θα είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς " Δύο όχθες και ένας Ισμαήλ". Τον "Ισμαήλ" θα υποδυθεί ο γνωστός μας μπακλαβατζής "Καχραμάν Μπακλαβατζίογλου", που τον γνωρίσαμε μέσα από "Τα σύνορα της αγάπης", κατά κόσμον Ερντάλ Οζγιατζιλάρ. Η ιστορία της σειράς πλέκεται γύρω από την αγάπη και στην απιστία. Ο Ισμαήλ είναι ένας Τούρκος ψαράς, που ναυαγεί μεσοπέλαγα, ανάμεσα σε Αϊβαλί και Λέσβο.
@Ευχάριστη εξέλιξη, αλλά τι θα γίνει με το διψήφιο αριθμό εργαζομένων που εργάζοταν στο αθλητικό τμήμα του καναλιού με πολύ χαμηλά μηνιάτικα...? Άλλαξαν τα σχέδια και τελικά ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος θα συνεχίσει τη συνεργασία του με το Mega, τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμη! Ο δημοσιογράφος μετά από ειδική συμφωνία με το κανάλι, θα παραμείνει με άλλο εργασιακό καθεστώς, το οποίο προβλέπει ότι η αμοιβή του θα ορίζεται πλέον με το κομμάτι. Δεδομένου ότι το Mega δεν διαθέτει άλλες αθλητικές διοργανώσεις, πέρα των αγώνων της Εθνικής Ελλάδος – άλλωστε για αυτό συρρικνώθηκε το αθλητικό τμήμα – ο δημοσιογράφος θα αναλάβει να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες.
@Σε 2 μήνες θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του προγράμματος του Mega για τη νέα σεζόν.Αυτή τη στιγμή 'τρέχουν' 19 παραγωγές στον αέρα του καναλιού & είναι δεδομένο,πως η σεζόν 2012-13 θα βρει το πρόγραμμα συρρικνωμένο.Ωστόσο,οι συσκέψεις ξεκίνησαν,μέσα σε κλίμα αμηχανίας,καθώς ενώ το κανάλι παρέμεινε για άλλη μια χρονιά άνετος νικητής της διαφημιστικής πίτας (με ταυτόχρονη ελάττωση του κόστους),οι ζημιές των τελευταίων ετών δεν έχουν απορροφηθεί.-Δεδομένη είναι η συνέχεια της 'Κοινωνίας Ωρα Mega',όπως και της μεγάλης επιτυχίας 'Κλεμμένα Ονειρα'. Mε...το ένα πόδι και για τη νέα σεζόν βρίσκονται οι 'Κλινική Περίπτωση', 'Πρωταγωνιστές', 'Ανατροπή' & 'Βασιλιάδες'.Ωστόσο,η περίπτωση του τελευταίου σήριαλ παρουσιάζει ακόμα (τις πολυσυζητημένες) ιδιομορφίες.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…