Η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο με αρβύλα και χωρίς αμοιβές

@Φίλοι των Ράδιο Αρβύλα, μπορείτε να χαρείτε! Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του κατέβηκε στην Αθήνα για τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers και στο πλαίσιο της επίσκεψής του, είχε και συναντήσεις με στελέχη του σταθμού, του ΑΝΤ1. Μάλιστα, τη συναυλία την παρακολούθησε με υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού. Όπως γράφει και η Espresso, ο Κανάκης βρέθηκε στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού και αποφασίστηκε να συνεχιστεί η εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα" , γεγονός που έχει φέρει πολλά χαμόγελα στο σταθμό από τις υψηλές τηλεθεάσεις.
@Η ΕΡΤ3 δίνει και φέτος δυναμικό «παρών» στο κορυφαίο οικονομικό γεγονός της χρονιάς, την 77η Δ.Ε.Θ (8-16 Σεπτεμβρίου), τόσο με τον δικό της εκθετήριο χώρο 180 τ.μ., όσο και με την άμεση και αντικειμενική ενημέρωση με το σύνολο του δημοσιογραφικού και τεχνικού προσωπικού της. Το θεματικό περίπτερο της ΕΡΤ3 για τον «Αιώνα της Θεσσαλονίκης» (Τομέας Α11: Κύτταρα, βόρεια πύλη της ΔΕΘ, δίπλα από το περίπτερο του ΟΠΑΠ) αποτελεί την «πύλη» για το ιστορικό και νοσταλγικό ταξίδι του τρίτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης στην ιστορία της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από την απελευθέρωσή της, το 2012..
@Η μείωση των διαφημιστικών εσόδων που εμφανίζουν τα τελευταία χρόνια οι εφημερίδες έρχεται να αντισταθμίσει η αύξηση στην κυκλοφορία τους. Σύμφωνα με στοιχεία έρευνας -της Παγκόσμιας Ένωσης Εφημερίδων και περιοδικών- από 76 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο η κυκλοφορία των εφημερίδων αυξήθηκε κατά 1,1% από το 2010 έως το 2011. «Οι εκδότες δεν πρέπει να αγνοούν τις έντυπες εκδόσεις» τόνισε ο εκπρόσωπος της Ένωσης, Λάρι Κίλμαν και πρόσθεσε, ότι περισσότεροι από 2,2 δισ. άνθρωποι διαβάζουν μια έντυπη εφημερίδα, ενώ μόλις 600 εκατ. τη διαβάζουν online.
@Μπορεί η «Κοινωνία ώρα Mega» να ξεκίνησε, ωστόσο στον ΑΝΤ1 δεν δείχνουν να βιάζονται, μιας και προγραμματίζουν την επιστροφή του Παπαδάκη για τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Αχ, αυτό το χιούμορ του Πρετεντέρη... Είπε στην Όλγα Τρέμη: «Κοίτα, Όλγα, θα σου θυμίσω, εσύ που είσαι ροκού θα το ξέρεις. Το κομμάτι των Scorpions ‘Wind of change’ το ’90, έναν χρόνο μετά την πτώση του Βερολίνου». Γελάσαμεεεε...
@Με ανακοίνωσή της η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης καταδικάζει τη φραστική επίθεση συνεργατών του πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μυλόπουλου, εναντίον του δημοσιογράφου του «Ελεύθερου Τύπου» Άγγελου Αγγελίδη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το ζήτημα των δαπανών της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του πανεπιστημίου.
@Στο 27,2% έφθασε η μείωση της διαφημιστικής δαπάνης στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τον περασμένο Αύγουστο. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μείωση των τελευταίων ετών. Πιο συγκεκριμένα, στα περιοδικά το ποσοστό της πτώσης ήταν 42,21%, στις εφημερίδες 21,59%, στην τηλεόραση 8,12% και στο ραδιόφωνο 4,39%. Στη διάρκεια του οκταμήνου (Ιανουάριος - Αύγουστος 2012) το ποσοστό απωλειών σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011 φτάνει το 28,86%, με τα περιοδικά να έχουν υποστεί τη μεγαλύτερη μείωση, 38,9%.
@Τις αμοιβές των αστέρων που θα λάβουν μέρος στον τρίτο κύκλο του Dancing with the stars, σχεδιάζει να κόψει ο ANT1 καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει θέσει σαν όρο συμμετοχής τους αυτή να είναι εντελώς αφιλοκερδής. Στόχος του καναλιού είναι να μειωθεί το κόστος παραγωγής της εκπομπής. Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι επαφές με τα άτομα που είχαν «κλείσει» και το μόνο που αναμένεται να δούμε είναι ποιοι θα δεχτούν τελικά να χορέψουν υπό τις νέες αυτές προϋποθέσεις.
@Με τη συμμετοχή ενός κορυφαίου Έλληνα καλλιτέχνη συνεχίζεται τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 9.00 το βράδυ στο Ελαιώνα του Κάστρου της Πάτρας το Διεθνές Φεστιβάλ. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα εμφανιστεί στο Κάστρο της Πάτρας για μία ξεχωριστή συναυλία. Μια συναυλία γεμάτη παλμό και συναίσθημα όπως μας έχει συνηθίσει δηλαδή μία γιορτή άνευ προηγουμένου.
Το party της Δευτέρας στον εξαιρετικό χώρο του «ελαιώνα" θα έχει πολύ χορό και τραγούδι γύρω από την κεντρική σκηνή που θα κατακλύσει το κοινό της περιοχής .
@Δείτε πώς διαμορφώθηκαν οι μέσοι όροι των καναλιών εθνικής εμβέλειας στο σύνολο και το νεανικό κοινό για χθες Παρασκευή 7/09....
MEGA 24,6 22,1
ANTENNA 18 16
ALPHA 8,5 11
STAR 10 14,7
NET 5,9 3
ET-1 2,7 2,4
ET-3 3,3 2,1
SKAI 8,6 9,1
@

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…