Μια Cinemania μας σώζει αλλά και διαγραφές δημοσιογράφων!

@Ο Γιώργος Νινιός σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΕΓΩ μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια αναφέρθηκε και στην τηλεόραση. «Μα ποια τηλεόραση. Είδατε να υπάρχει φέτος τηλεόραση; Δεν γίνονται πια σήριαλ όπως παλιότερα». Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων σχολίασε και την πρόσφατη δήλωση του Γιάννη Μπέζου, πως η κρίση θα κρίση θα βοηθήσει να γίνει ένα καλό ξεσκαρτάρισμα. «Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Τίποτα απολύτως δεν θα γίνει στην τηλεόραση. Μη πω πως θα γίνουν και χειρότερα τα πράγματα»,. @Η εκπομπή «Cinemania» θα παρουσιάσει τα ντουέτα που έκαναν επιτυχία στην μεγάλη οθόνη. Ταιριαστοί και ...αταίριαστοι, «αχτύπητοι» και ...γκαφατζήδες, κεφάτοι αλλά και ...εκτός ελέγχου! Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε, ο ένας συμπληρώνει υποχρεωτικά τον άλλο και η «χημεία» τους είναι απεριόριστη! «Τα ντουέτα της συμφοράς» είναι ο τίτλος του νέου αφιερώματος της εκπομπής «Cinemania» της ΕΤ3, που θα προβληθεί την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012, στις δώδεκα τα μεσάνυχτα, με εξαιρετικά αστείους χαρακτήρες, που πάνε οπωσδήποτε «πακέτο». @Σχεδόν ένα χρόνο μετά την τελευταία έκδοση του φύλλου της “Ελευθεροτυπίας’ της 22ας Δεκεμβρίου 2011, δύο διαφορετικές εκδοτικές πρωτοβουλίες επιχειρούν να καλύψουν το κενό που άφησε η εφημερίδα. Αύριο Δεύτερα κυκλοφορεί η εφημερίδα των Συντακτών» ως ένα μοντέλο συνεταιριστικής εφημερίδας από ομάδα εργαζομένων της «Ελευθεροτυπίας» και την επόμενη Δεύτερα οι «6 μέρες» από τον Αντώνη Δελλατόλα και μια μικρή ομάδα εργαζομένων από το Νέο Κόσμο. Τέλος υπάρχει πάντοτε και το ενδιαφέρον για τον τίτλο της «Ελευθεροτυπίας» από το Θεοχάρη Φίλιππόπουλου, ενώ η Μανία Τεγοπούλου προς το παρόν δεν έχει τοποθετηθεί. 'ΠΑΡΟΝ'. @Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται για τη νέα επίθεση αυτή τη φορά κατά του δημοσιογράφου του ραδιοφώνου του «ΣΚΑΪ», Μιχάλη Τεζάρη. Ο συνάδελφος βρισκόταν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα όταν δέχθηκε την επίθεση τραμπούκων και εθνικιστικών ομάδων, ενώπιον και αστυνομικών.Το γεγονός αυτό εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας εκφοβισμού των δημοσιογράφων με στόχο τον περιορισμό της ελεύθερης έκφρασης και της χειραγώγησης της ενημέρωσης.
Πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, Ελένη Σπανοπούλου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM, προειδοποίησε τους εννέα βουλευτές-δημοσιογράφους της Νέας Δημοκρατίας, που ψήφισαν την τροπολογία Στουρνάρα, για την ένταξη του Ταμείου των δημοσιογράφων στον ΕΟΠΥΥ να μην πάνε να ξαναπάρουν φάρμακα από το ταμείο, μιας και δεν ανήκουν πλέον σ΄αυτό. «Υπάρχουν εννέα βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που είναι δημοσιογράφοι κι επέλεξαν τη γραμμή του κόμματος κι όχι την καταψήφιση των μέτρων. Επέλεξαν να ψηφίσουν την τροπολογία, δηλαδή τη διάλυση του ταμείου μας. Δικαίωμά τους, αλλά πλέον δεν ανήκουν στα ταμεία μας. Δεν θα ξαναέρθει να πάρει κανένας φάρμακα με απόδειξη. Μοναδική εξαίρεση η Σοφία Βούλτεψη, που έκανε προσπάθεια να πείσει τον κ. Στουρνάρα να αποσύρει την τροπολογία», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Πετροπούλου.
@Όταν μιλούσε ο Α. Τσίπρας στην Κ.Ο. του κόμματός του, το twitter του ΠΑΣΟΚ είχε πάρει... φωτιά Έγραφαν λοιπόν: Ας μας πει ο #syriza από ποια έσοδα θα καλύψει τις επιπρόσθετες δαπάνες που ζητά να γίνουν για να φύγουμε από την ύφεση. Ο # syriza θα χρηματοδοτήσει τις επιπρόσθετες δαπάνες που ζητά με κεφάλαια ποίων; Των Ρώσων; Των Κινέζων; Των Νεφελίμ; Οι Νεφελίμ ίσως δεχτούν να χρηματοδοτήσουν τις προτάσεις του #syriza γιατί είναι πιο συνεννοήσιμοι απ’τους δανειστές μας. Οι δανειστές μας ας σεβαστούν τις θυσίες, τις προσπάθειές μας, το εθνικό μας φιλότιμο, τη Βουλή και τις αποφάσεις της.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…