Eurovision με Alter μεριά...

Εurovision αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται οι χώρες στον τελικό. Μέχρι τώρα η σειρά εμφάνισης των χωρών στους δύο ημιτελικούς και στον τελικό προέκυπτε μετά από κλήρωση. Από φέτος και για τα υπόλοιπα χρόνια η κλήρωση θα γίνεται μόνο για τις εμφανίσεις των δύο ημιτελικών. Ο τελικός δεν θα προκύπτει από κλήρωση, αλλά θα προκύπτει από την απόφαση της παραγωγής με κριτήριο την καλλιτεχνική του αρτιότητα. Μοναδική χώρα που η θέση της θα αποφασίζεται με κλήρωση θα είναι η εκάστοτε διοργανώτρια.
@Από την Παρασκευή 16 Νοέμβρη, δίπλα στο «Ριζοσπάστη» και το ραδιόφωνο του «902», παίρνει τη θέση του στη μάχη της καθημερινής ενημέρωσης από τη σκοπιά των συμφερόντων του λαού και της νεολαίας, το ειδησεογραφικό πόρταλ του ΚΚΕ: ο «902.gr”». Η ιστοσελίδα ετοιμάστηκε χάρη στο μεράκι και την εθελοντική δουλειά μελών του Κόμματος και στα ίδια «υλικά» θα στηριχτεί και η λειτουργία της: Στη συμβολή των μελών, αλλά και των οπαδών και των φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. @Στην πρώτη θέση παρέμειναν τα “Νέα” την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου με 28.310 (-2.270) φύλλα . Στη δεύτερη θέση το “Εθνος” με 25.360 (320) και τρίτη η “Εφημερίδα των Συντακτών” με 15.880 φύλλα. Στα 13.570 (-210) ο “Ελεύθερος Τύπος” και ακολουθεί η “Espresso” με 13.440 (-330). Μια βδομάδα αργότερα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της, η “Εφημερίδα των συντακτών” είναι εμφανώς πιο βελτιωμένη με παρεμβάσεις στο πολιτικό ρεπορτάζ, και με καλές σελίδες στο ελεύθερο, όπου προκύπτει η αγωνία και η βία που δέχεται η ελληνική κοινωνία.
@Χωρίς ενημέρωση από την κρατική τηλεόραση πέρασε, για την κυβέρνηση, η μάχη του «Μνημονίου 3. Η λογοκρισία που άσκησε η ΕΡΤ κόβοντας την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση», στέρησε από την κυβέρνηση το μηχανισμό της ΕΡΤ, αφήνοντας τη δουλειά της υποστήριξη αποκλειστικά στην ιδιωτική τηλεόραση. Η ΠΟΕΣΥ, προχώρησε σε απεργίες μόνο στην ΕΡΤ την προηγούμενη βδομάδα και συνεχίζει με στάσεις εργασίας αύριο (1.00 -24.00) την Τετάρτη, (07.00 έως 10.00) και την Πέμπτη (07.00-10.00).
λληνοτουρκική γευστική εισβολή φαίνεται πως ετοιμάζεται στην ελληνική TV, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως οσονούπω θα δούμε Έλληνες και Τούρκους να μαγειρεύουν μαζί! Με παρουσιαστή έναν Έλληνα και έναν Τούρκο σεφ, η εκπομπή που λέγεται ότι ετοιμάζεται θα παρουσιάζει συνταγές και από τις δύο χώρες, με την πρεμιέρα να προσδιορίζεται για τις αρχές του νέου έτους.
@Πρωτοφανής συρρίκνωση των οικονομικών δραστηριοτήτων της ΕΡΤ επιχειρεί ο προϋπολογισμός του 2013 που κατέθεσε η κυβέρνηση. Η εταιρεία που βρέθηκε το 2011 στην 14η θέση της σχετικής λίστας με τις πλέον κερδοφόρες ελληνικές εταιρείες, προϋπολογίζει έσοδα από το ανταποδοτικό τέλος της τάξης των 201 εκατ. ευρώ χάνοντας 135 εκατ. ευρώ σε σχέση με το 2010! Η διαφημιστική δαπάνη της ιδιωτική τηλεόρασης συρρικνώνεται σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της στα 230 εκατ. ευρώ και φαίνεται πως η κυβέρνηση και η Τρόικα, αναγκάζουν και την κρατική ραδιοτηλεόραση να ακολουθήσει. Μάλιστα ο προϋπολογισμός του 2013 μειώνει τη μισθοδοσία σε 77,35 εκατ, ευρώ, όταν το 2011 μετά από μειώσεις της τάξης του 30% είχε υποχωρήσει στα 124, 67 εκατ. ευρώ. typologies.
@Σύμφωνα με ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.ΣΥ., αναστέλλεται η απεργία των εργαζομένων της ΕΡΤ και επανέρχεται η πρωινή εκπομπή του Κώστα Αρβανίτη και της Μαριλένας Κατσίμη. Πριν από λίγες εβδομάδες, η εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» με τους Κ. Αρβανίτη και Μ. Κατσίμη είχε κοπεί από την ΕΡΤ.
@Ο δημοσιογράφος, Αντώνης Παπαγιαννίδης πρώην διευθυντής του «Ελεύθερου Τύπου» την εποχή της Γιάννας Αγγελοπούλου, συμμετέχει στο ΔΣ της εταιρείας «Επενδύστε στην Ελλάδα». Στο ίδιο ΔΣ εκπροσωπώντας τη ΓΣΕΕ και ο πρόεδρος της Γιάννης Παναγόπουλος. @Ποιες ήταν οι επιδόσεις των καναλιών,την εβδομάδα που μας πέρασε? Δείτε παρακάτω του μέσους όρους σε σύνολο & 15-44... MEGA 21,7 19,6 ANTENNA 16,6 17,0 ALPHA 15,1 15,9 STAR 9,8 13,2 NET 5,0 3,6 ET-1 2,6 1,8 ET-3 3,1 2,0 SKAI 8,8 7,6

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…