Εξαγορές, απεργίες και τα βίντεο της ντροπής...

ανταζόμαστε ότι η κυβέρνηση θα βρει έναν τρόπο να αποζημιώσει τους πολίτες που την ψήφισαν για την αθέτηση των προεκλογικών της δεσμέυσεων, για το Μνημόνιο που δεν επαναδιαπραγματεύτηκε, για τα νέα μέτρα που πήρε, για την ανάπτυξη που δεν έφερε, για τους νέους φόρους που επέβαλε, για την απώλεια μισθών, συντάξεων και θέσεων εργασίας. Η ακροδεξία δράκα συμβούλων του Αντώνη Σαμαρά, μετά τη στοχοποίηση δημοσιογράφων της δημόσιας τηλεόρασης και τις ευθείες παρεμβάσεις στα ΜΜΕ με τα χαλκευμένα βίντεο, συνεχίζει τον εμπαιγμό των εργαζόμενων στα δημόσια ΜΜΕ, αρνούμενη να υπογράψει Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και να ανανεώσει τις συμβάσεις των δεκάδων συμβασιούχων που λήγουν σε λίγες μέρες και ταυτόχρονα βάλλει εναντίον της ΕΣΗΕΑ.
 @Ο Όμιλος ANTENNA, ο μεγαλύτερος όμιλος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και η Telecom Slovenije, ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανακοίνωσαν τη σύναψη συνεργασίας για τη λειτουργία τηλεοπτικού σταθμού και την περαιτέρω ανάπτυξη τηλεοπτικών επιχειρήσεων στη Σλοβενία. Ο τηλεοπτικός σταθμός “Planet TV” που ξεκίνησε τη μετάδοση ολοκληρωμένου προγράμματος τον Νοέμβριο του 2012, θα ανήκει στη νέα εταιρία, της οποίας ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ κατέχει μερίδιο 51%, και η TSmedia, θυγατρική της Telekom Slovenije, 49%.
@Ξανά στον αέρα ο Σκάι 100,3, ύστερα από απόφαση, κατά πλειοψηφία της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων στο ραδιοφωνικό σταθμό. Προηγήθηκε η χθεσινή συμφωνία για “πάγωμα” των απολύσεων ύστερα από διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση. Προς συζήτηση παραμένουν το θέμα της συνάντησης της διοίκησης με την ΕΣΗΕΑ σχετικά με τις προθέσεις της για το ραδιοφωνικό σταθμό και η επαναπρόσληψη 3 εργαζομένων... @πηγή: www.seleo.gr-Η Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) με μία απόφασή της χτες το βράδυ “έσπασε” την πανελλαδική απεργία που προκηρύχτηκε για σήμερα από την ΕΣΗΕΑ και την ΠΟΕΣΥ στα δημόσια ΜΜΕ. Η πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου αποφάσισε να μην συμπορευτεί με τα υπόλοιπα σωματεία του κλάδου που διεκδικούν μεταξύ άλλων την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και την ανανέωση των συμβάσεων Ορισμένου Χρόνου 74 δημοσιογράφων της ΕΡΤ. Ωστόσο η ΕΣΗΕΜΘ απέφυγε να εκδώσει ανακοίνωση με αποτέλεσμα πολλά από τα μέλη της να μη γνωρίζουν την απόφαση που ελήφθη.
@Ξεσπάει κόντρα εκδοτών και "συνεταιριστών» στον Τύπο. Το «Έθνος της Κυριακής», σε άρθρο του με την υπογραφή Κ.Α. αναρωτήθηκε «αν αληθεύουν οι πληροφορίες, πως ο Δ. Τρίμης ως πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ προσέφερε ένα ποσό από τα αποθεματικά της Ενωσης για να ενισχύσει το εγχείρημα αυτό την “Εφημερίδα των Συντακτών. “Φυσικά πρόκειται για ακόμα ένα αισχρό ψέμα, το οποίο θα μπορούσε οποιοσδήποτε να ελέγξει από τα πρακτικά των συνεδριάσεων του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ” ήταν η απάντησή της εφημερίδας.
**Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι οι παρουσιαστές του ελληνικού τελικού της Eurovision, την παραγωγή του οποίου έχει το MAD TV. Ο Ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στο Gazi Music Hall και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ1. @Και αύριο, για 4η μέρα, συνεχίζεται η κινητοποίηση στα Δημόσια και Δημοτικά ΜΜΕ με νέα 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για : Συλλογικές Συμβάσεις, ενάντια στις επιταγές των Μνημονίων και παραμονή στην εργασία των απολυμένων και των υπό απόλυση συμβασιούχων στην ΕΡΤ και στον 9,84, Για την αξιοπρέπεια και την ανεξαρτησία της δημοσιογράφων Αύριο θα πραγματοποιηθούν νέες συνελεύσεις στους χώρους δουλειάς (στο ΑΠΕ, στην ΕΡΤ, στη Γεν. Γραμματεία, στον 9,84, στο Κανάλι 1 κ.λπ) @Σταθερή παρέμεινε η πρώτη τριάδα ακροαματικότητας ραδιοφωνικών σταθμών στην Αττική, σύμφωνα με την τελευταία AEMAΡ/Bari, για το διάστημα 15 Οκτωβρίου 2012 έως 27 Ιανουαρίου 2013. Σύμφωνα με τα στοιχεία της, ο Real FM παρέμεινε στην πρώτη θέση, με μέσο ημερήσιο ποσοστό ακροατών 14,2 αυξημένο κατά 1 ποσοστιαία μονάδα από την προηγούμενη μέτρηση. Στη δεύτερη θέση παρέμεινε ο Σκάι 100,3 FM, με 11,6% και στην τρίτη ο Μελωδία FM 99,2, με 9,7%. Από εκεί και κάτω, και μέχρι την 10η θέση, οι διαφορές των σταθμών είναι οριακές: Τέταρτος ανέβηκε ο Ρυθμός 94,9 FM, με 8,0% και ακολουθούν Δίεση 101,3 με 7,8%, ΝοvaΣΠΟΡ FM 94,6, με 7,6%, Sfera 102,2 με 7,5%, Kiss FM 92,9 με 7,3%, Red 96,3 FM επίσης με 7,3% και 95,2 Athens Dee Jay με 7,2%.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…