300 θέσεις θα καλυφθούν μέσω ΑΣΕΠ και οι υπόλοιπες 300 εκτός ΑΣΕΠ...

@Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου καταβάλλεται προσπάθεια να δημοσιευτεί η νέα προκήρυξη για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στη ΝΕΡΙΤ... .. σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τυπο. Συνολικά θα καλυφθούν 600 θέσεις, οι 300 μέσω ΑΣΕΠ και άλλες 300 εκτός ΑΣΕΠ. Εν τω μεταξύ σε δημόσια διαβούλευση έχει τεθεί το προσοντολογιο του νέου μόνιμου προσωπικού που θα εργαστεί στον φορέα. Σύμφωνα με πληροφορίες η προκηρυξη βρίσκεται στην διαδικασία σύνταξης και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στις αρχές Δεκεμβρίου. Αμέσως μετά θα σταλεί στο υπουργείο Οικονομικών για έγκριση και έπειτα στο ΑΣΕΠ. Ειδικότητες Οι προσλήψεις που θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ θα αφορούν ειδικότητες όπως: Ηλεκτρολόγων Μηχ. Η/Υ, ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί, ΠΕ Αρχιτέκτονες, ΠΕ Μηχανολόγοι, ΠΕ Τοπογράφοι , ΠΕ Ηλεκτρονικοί , ΠΕ Φωτοχημικών , ΤΕ Ηλεκτρονικών , ΤΕ Πολιτικών Δ.Ε., ΤΕ Μηχανολόγων , ΤΕ Ηλεκτρολόγων ΤΕ Η/Υ Συστημάτων, ΤΕ Πληροφορικής , ΤΕ Μουσικής Τεχν. & Ακουστικής , ΔΕ Τεχνικών Ηλεκτρονικών, ΔΕ Δομικών Εργων , ΔΕ Τεχνικών Μηχανολόγων , ΔΕ Τεχνικών Ηλεκτρολόγων , ΔΕ Τεχνικών Ψυκτικών , ΔΕ Τεχνικών Υδραυλικών , ΔΕ Μηχανικών Αυτοκινήτων, ΔΕ Πληροφορικής & Τ/Κ , κ.α. Παράλληλα, θα γίνουν και 300 προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ σε ειδικοτητες όπως: Σκηνοθετες, παρουιαστες, αρχισυντάκτες, δημοσιογραφοι, παραγωγοί, ρεπορτερ, κ.α.
@  Προσόντα Στα γενικά προσόντα πρόσληψης περιλαμβάνονται τα παρακάτω: οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών, οι υποψήφιοι χωρίς ελληνική ιθαγένεια θα πρέπει να αποδείξουν ότι, γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της αντίστοιχης ειδικότητας, προσκομίζοντας πιστοποιητικό ελληνομάθειας που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας ή το Σχολείο της Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν, να μην έχουν κώλυμα πρόσληψης, ήτοι να μηv είvαι υπόδικoι για κακoύργημα ή vα μηv έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα σε oπoιαδήπoτε πoιvή για τέλεση κακoυργήματoς ή πλημμελήματoς (ενδεικτικά κλoπής, υπεξαίρεσης κoιvής και στηv υπηρεσία, απάτης, εκβίασης, απιστίας, απιστίας δικηγόρoυ, δωρoδoκίας για vόμιμες και για παράνομες πράξεις, λιπoταξίας, εγκλήματoς περί τo vόμισμα, πλαστoγραφίας, εγκλήματoς κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματος εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, παράβασης καθήκovτoς, εμπρησμoύ εκ πρoθέσεως και παράvoμης εμπoρίας φαρμάκωv). Η παραγραφή τoυ αδικήματος ή η χάρη χωρίς άρση τωv συvεπειώv δεv καταργούν τις απαγορεύσεις αυτές. Επιπλέον να μηv έχουν στερηθεί τελεσίδικα τα πoλιτικά τoυς δικαιώματα ως συvέπεια καταδίκης για διάπραξη πoιvικoύ αδικήματoς, να κατέχουν τους απαραίτητους τίτλους σπουδών μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, να έχουν προηγούμενη ευδόκιμη υπηρεσία σε ραδιοτηλεοπτικό φορέα στην ειδικότητα για την οποία υποβάλλουν αίτηση.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…