ΤΑ ΠΙΟ ΦΤΩΧΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ

@ΔΤ: Με σύμβαση ....παραχώρησης μεταξύ της ΔΤ και της ΝΕΡΙΤ θα περάσει ο τηλεοπτικός σταθμός του υπουργείου οικονομικών στην νέα «ανεξάρτητη» δημόσια ραδιοτηλεόραση, με την ταυτόχρονη ενεργοποίηση του ανταποδοτικού τέλους το οποίο θα ανέρχεται στα 3 ευρώ το μήνα ανά νοικοκυριό. Με την ανοχή της πολιτείας η ΔΤ εξέπεμπε χωρίς να διαθέτει νομική υπόσταση, διοικητικό συμβούλιο και δίχως να υπάρχει λογοδοσία για τις αναθέσεις που γίνονται, από το υπ. Οικονομικών, ως σήμερα.
@Ραδιόφωνο: Σε 4 μέρες λήγει η διορία του προσωρινού καθεστώτος λειτουργίας των ραδιοφωνικών σταθμών. Κανονικά το ΕΣΡ σε συνεργασία με το υπ. Υποδομών θα έπρεπε να είχε προκηρύξει τις άδειες για να αντλήσει έσοδα το ελληνικό δημόσιο. Action24: Η ανασκόπηση της Superleague για το 2013, έρχεται από την εκπομπή “Sports Sunday” την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου (21.30, Action 24). Σχολιάζουν οι παρουσιαστές Χ.Αλευρόπουλος, Δ. Καρμοίρης, Α.Κατσαρός, Κ. Νικολακόπουλος, Τ. Νικολογιάννης, Κ. Βασιλόπουλος και Γ.Κασναφέρης. Top Volley: Από την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου το Novasports 4 θα μεταδώσει το διεθνές τουρνουά βόλεϊ, Top Volley International που θα διεξαχθεί στην Βασιλεία της Ελβετίας. Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι οι, Παντελής Λώλης, Ισίδωρος Πρίντεζης, Τάσος Μπαϊρακτάρης και Ηλίας Παπαϊωάννου. @Στους αναγνώστες της απευθύνεται η «Εφημερίδα των Συντακτών» διαθέτοντας το 7,5% των μετοχών της εκδοτικής εταιρείας «Ανεξάρτητα ΜΜΕ, με στόχο τη συγκέντρωση ποσού 412.500 ευρώ. Η τιμή κάθε μετοχής τα 110 ευρώ, που είναι η ελάχιστη αγορά που μπορεί να κάνει ένας ενδιαφερόμενος, ενώ το μέγιστο θα είναι το 1% ή αλλιώς τα 55.000 ευρώ. Η εφημερίδα έχει ανοίξει βιβλίο προσφορών και λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζας.
έσσερις επιχειρήσεις των ΜΜΕ και της Επικοινωνίας προχωρούν σε αυξήσεις του μετοχικού τους κεφαλαίου. Το πρώτο μεγάλο εγχείρημα είναι αυτό της Forthnet η οποία στοχεύει να συγκεντρώσει ως τις 3 Ιανουαρίου να συγκεντρώσει 29,1 εκατ. ευρώ. Η Καθημερινή ΑΕ καλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση στις 9 Ιανουαρίου με θέμα τη μείωση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 9.1200.000 ευρώ και την αύξηση κατά 9.000.000. Επίσης, ως τις 28 Ιανουαρίου 2014 καλούνται οι μέτοχοι της «Αυγής» να καλύψουν το ποσό της αύξησης 2.001.000 ευρώ. Νωρίτερα, στις 8 Ιανουαρίου συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα την αλλαγή του ΔΣ της εκδοτικής εταιρείας του ΣΥΡΙΖΑ.
@TA πιο φτωχά τηλεοπτικά Χριστούγεννα των τελευταίων ετών και χωρίς ουσία...δυστυχώς!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…