ΕΝΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ...

@Σοβαρό επεισόδιο,χθες, στη ΔΤ στην εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση”. Κατά τη διάρκεια της δημοσιογράφος από το Κίεβο, ο δημοσιογράφος Νίκος Φραγκάκης εμφανίστηκε να αμφισβητεί το ναζιστικό χαιρετισμό του Ουκρανού Πρωθυπουργού, Αρσένι Γατσενιούκ, αποδίδοντας τον, στη …γωνία του φωτογραφικού φακού , υποστηρίζοντας πως οι ακροδεξιοί της κυβέρνησης ασχολούνται με τη διαφθορά! Η ΔΤ έχει επιλέξει να βγάλει στον αέρα το συγκεκριμένο δημοσιογράφο από το Κίεβο, και να φιλοξενήσει τηλεφωνικά το Δημήτρη Λιάτσο, τον επί χρόνια ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Μόσχα, από τον οποίο δεν ζήτησαν να μεταβεί στην Ουκρανία. Αν και βρίσκεται στην Αθήνα, χωρίς αποστολή από τη ΔΤ, δεν προσκαλείται στο στούντιο, σε αντίθεση με το Δημήτρη Απόκη, ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Ουάσιγκτον, ο οποίος βρίσκεται στο πλατό ως συνομιλητής. Η επίσκεψη Βενιζέλου στην Ουκρανία και η συνάντησή του με το Γατσενιούκ, έχουν αντίκτυπό τους στην κυβερνητική τηλεόραση της ΔΤ, δίνοντας το λόγο σε εκείνους που δεν έχουν άμεση γνώση των πραγμάτων και περιορίζοντας όσους παρακολουθούν επί πολλά χρόνια τα γεγονότα.
Γ. Στουρνάρας ζητάει φόρο και Φ.Π.Α από τηλεοπτικούς παραγωγούς και δημιουργούς για τιμολόγια έργων που το υπουργείο Οικονομικών αρνείται να ξεπληρώσει. Τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών που ανέλαβαν τη διαχείριση του λουκέτου στην ΕΡΤ, οι, Γκίκας Μάναλης, Π.Παγώνη και Α. Τουρκολιά, παρά τις επανειλημμένες συναντήσεις των δημιουργών για τις παραγωγές που είχαν γίνει ή εγκριθεί από την ΕΡΤ και δημοσιεύτηκαν στη Διαύγεια, δεν έκαναν τη δουλειά τους, με αποτέλεσμα οι παραγωγοί να κινδυνεύουν αφενός να πανε φυλακή επειδή το κράτος, δηλαδή το ίδιο το υπουργείο Οικονομικών απαιτεί τους φορους και το Φ.Π.Α για τιμολόγια που έχουν ήδη κόψει, αφετέρου αδυνατούν να προχωρήσουν τα έργα που είχαν αναλάβει. Στα οποία έργα μετέχουν ως συνχρηματοδοτούμενοι φορείς, εταιρείες ή προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
@Μαζί στην κορυφή Mega και ΑΝΤ1. Το Mega αν και έχασε έδαφος διατηρήθηκε στην πρώτη θέση και την περασμένη βδομάδα με ποσοστό 19%, “συγκατοικώντας” με τον ΑΝΤ1, ο οποίος σημείωσε μικρή άνοδο. Καθαρά στην τρίτη θέση με ποσοστό 16,3% ο Alpha, με 11,4% το Star, με 8,6% ο Σκάι και η ΔΤ στο 5%.
@Πρώτος και την βδομάδα, (17/2-23/2/2014)ο Real FM με 192 αστάθμιστες απαντήσεις έναντι 161 του Μελωδία ο οποίος σημειώνει εκρηκτική άνοδο, σύμφωνα με τη μέτρηση της Focus. Τρίτος ο Σκάι με 119 , με ελάχιστη διαφορά από τoν DEE Jay που είναι στις 116. Με 110 απαντήσεις ο Δίεση, με 108 ο RED, στις 96 ο Sfera, με από 89 ο NovaΣπορ FM και ο Music και με 88 ο Easy ολοκληρώνοντας την πρώτη δεκάδα. @Έναντι ποσού 900.000 ευρώ μεταβιβάστηκε ο ραδιοφωνικός σταθμός E-Radio (πρώην 902 αριστερά στα FM) στην εταιρεία «Παρα ένα» του Γιάννη Κουρτάκη σύμφωνα με το ΕΣΡ. Ο νέος σταθμός που θα προκύψει θα λέγεται Παραπολιτικά FM και θα εκπέμψει και στη Θεσσαλονίκη από συχνότητα έκπληξη. @του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη... Αγαπητέ Σταύρο Θεοδωράκη στις 14 Ιουνίου 2013 με άρθρο σου στο protagon.gr σημείωνες μεταξύ άλλων: «Η ΕΡΤ πρέπει να επαναλειτουργήσει με άμεση αξιολόγηση του προσωπικού της. Ας το μελετήσουν το σαββατοκύριακο και ας το οριστικοποιήσουν τη Δευτέρα. Δίνοντας, βέβαια, την πολιτική ευθύνη σε ένα καινούριο πρόσωπο – ει δυνατόν κοινής αποδοχής και με την αντιπολίτευση – και όχι σε αυτούς τους υπουργούς που ευθύνονται για το μπάχαλο των τελευταίων ημερών».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…