ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ MEDIA ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ...

αταπέλτης στη Βουλή ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος, ο οποίος κατήγγειλε κυκλώματα χορήγησης «κόκκινων» δανείων στις τράπεζες, κάνοντας λόγο για καινούριο μοντέλο εγκληματιών. Όπως είπε, στις άλλες χώρες το τρίγωνο είναι οικονομική ελίτ – πολιτική ελίτ – ΜΜΕ, ενώ στη χώρα μας πηγαίνει αντίθετα, δηλαδή οικονομική ελίτ – ΜΜΕ – πολιτική ελίτ. Τα πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, συνέχισε, παίζουν μειωμένο ρόλο. Τα πολιτικά πρόσωπα παίζουν τριτεύοντα ρόλο στη διαπλοκή.Ο Παναγιώτης Νικολούδης, μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, κατήγγειλε διαπλοκή και διαφθορά, παρουσίασε στοιχεία για τη λειτουργία των τραπεζών Proton, FBB, Χαλκίδας, Πελοποννήσου και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Μίλησε για οργανωμένο, συνολικό σχεδιασμό, που άρχισε το 2007 και κορυφώθηκε το 2009, με εξαιρετικά μεθοδευμένη δράση για εγκληματικές πράξεις σε βάρος των τραπεζών, υπό μεγάλα νομικά επιτελεία...
Διοίκηση της ΝΕΡΙΤ ανακοινώνει ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής ενστάσεων των υποψηφίων στις προκηρύξεις ΣΑΧ/Α1 και ΣΑΧ/Α2. Διευκρινίζεται ότι ενστάσεις είναι δυνατόν να υποβάλλονται από τον κάθε υποψήφιο που αποδεικνύει έννομο συμφέρον, τόσο κατά της βαθμολόγησης του ιδίου, όσο και κατά της βαθμολόγησης συνυποψηφίων του, που συμπεριλαμβάνονται στον προσωρινό πίνακα κατάταξης.Επειδή η ηλεκτρονική φόρμα υποβολής ενστάσεων δεν υποστηρίζει την άσκηση ένστασης κατά τρίτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν εγγράφως τις ενστάσεις κατά συνυποψηφίων τους, υπογεγραμμένες και με συνημμένα τα απαιτούμενα αποδεικτικά, στο ειδικό πρωτόκολλο που έχει δημιουργήσει η ΝΕΡΙΤ, είτε αυτοπροσώπως, είτε με ταχυδρομική αποστολή στη διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 432, 15342, Αγία Παρασκευή, με την ένδειξη «υπ’ όψιν Επιτροπής Αξιολόγησης της Προκήρυξης ….», συμπληρώνοντας τον αριθμό της Προκήρυξης (ΣΑΧ/ Α1 η ΣΑΧ/Α2), το ονοματεπώνυμό τους και την ειδικότητα στην οποία διαγωνίζονται. Δυνατότητα να υποβάλουν ένσταση με τον ανωτέρω τρόπο έχουν και οι υποψήφιοι που ενίστανται κατά της δικής τους βαθμολόγησης, συμπληρωματικά προς την ηλεκτρονική υποβολή.
οριστική διαγραφή του Σίμου Κεδίκογλου από την ΕΣΗΕΑ και με απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου προκάλεσε αίσθηση, ενώ σχολιάστηκε έντονα η στάση της μειοψηφίας. Η καταγγελία εναντίον του υπουργού και μέλους έως πρότινος της Ένωσης Συντακτών για «αντισυναδελφική συμπεριφορά» κατατέθηκε από την Μιμή Τουφεξή, πρόεδρο του Δευτεροβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου. Για αυτό το λόγο η δημοσιογράφος απείχε από την ψηφοφορία της διαγραφής για την οποία ψήφισαν τα 5 μέλη του, ΟΙ Ελένη Τράϊου, Βέρα Δαμόφλη, Δέσποινα Μακρινού, Πάνος Τσίρος, Γιώργος Αξελός.
@Λέει ο απλός «απροπόνητος» αναγνώστης, καλά πότε προφτάσατε και κάνατε μέτρηση για κάτι που ως λίγες μέρες πριν δεν υπήρχε και μάλιστα αυτό που δεν υπήρχε παίρνει και περί το 6-7%; Και το λέει διότι βγήκε ήδη δημοσκόπηση της Alco που δίνει στο «Ποτάμι» 5,7% και με αναγωγή στα έγκυρα 6,4%. Με αποτέλεσμα να συντρίβονται (κατά τη δημοσκόπηση) κυρίως το ΠΑΣΟΚ (3,8%) και η ΔΗΜΑΡ (2,8%) αν και τουλάχιστον το ΠΑΣΟΚ δεν πήγαινε και πολύ καλύτερα πριν εμφανιστεί το «Ποτάμι».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…