ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

@Υποθήκη ακινήτου κατά το ποσό των 30 εκατ. ευρώ, ενεχυρίαση μετοχών θυγατρικών και συγγενών εταιρειών και σημάτων ΜΜΕ περιλαμβάνει το ομολογιακό δάνειο των 80 εκατ. ευρώ που έλαβε ο Πήγασος. Το 86,3% του ποσού θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού, ενώ το 13,7% για την κάλυψη γενικών επιχειρηματικών αναγκών. Η σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Πηγάσου και των τραπεζών Εθνική, Alpha και Πειραιώς.
@Ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων και η Victory Media, οι δύο πιο καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των media και των πνευματικών δικαιωμάτων, φέρνουν στην Ελλάδα την τηλεόραση του μέλλοντος ilovetv.gr, με την τεχνολογική υποστήριξη της nemo|online|!To ilovetv.gr είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία, μοναδική στην Ελλάδα, που ανοίγει το δρόμο προς την διασκέδαση του μέλλοντος μέσω του ‘Ιντερνετ. Για πρώτη φορά το κοινό παίρνει την TV στα χέρια του, αποφασίζοντας τι θα δει και πότε θα το δει, φτιάχνοντας χωρίς διακοπές για διαφημίσεις! Οι τηλεθεατές γίνονται καναλάρχες, διαμορφώνοντας το δικό τους πρόγραμμα θέασης με τις αγαπημένες τους σειρές, το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν όπου και όποτε θέλουν. Η διαδικασία είναι πολύ γρήγορη και απλή.Για την εξοικείωση του viewer με το ilovetv.gr, οι Αττικές Εκδόσεις και η Victory Media προσφέρουν Δωρεάν δοκιμή σε όλους. Με μια απλή εγγραφή όλοι έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του iLoveTV. Συγκεκριμένα, μια εβδομάδα στη διάθεση τους, για να απολαύσουν εντελώς δωρεάν έως και 5 ώρες θέασης όποιων επεισοδίων θέλουν από τις 36 διαθέσιμες σειρές (συνολικά 2.500επεισόδια)! @Το ακατόρθωτο πέτυχε η ΝΕΡΙΤ. Είναι ο πρώτος ραδιοτηλεοπτικός φορέας που ενώ δεν εκπέμπει πρόγραμμα κατάφερε να ενεργοποιήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό και να διανείμει δελτίο Τύπου, από το γραφείο Τύπου της εταιρείας, κατά τη διάρκεια της 24ωρης απεργίας ! Είναι η ώρα για την ΠΟΕΣΥ και την ΕΣΗΕΑ που απαγόρευσαν τη μετάδοση συγκεκριμένων ενημερωτικών εκπομπών με ειδικό βάρος, να λάβουν τα μέτρα τους.
@Κονταράκη: Και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων καταγγέλλει τις ελληνικές αρχές για τη σύλληψη της δημοσιογράφου Δέσποινας Κονταράκη, ύστερα από τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, που υπέβαλε η Ραχήλ Μακρή βουλευτής του κόμματος των ΑΝΕΛ. «Η σύλληψη είναι απολύτως απαράδεκτη και αβάσιμη. Είναι πλέον γεγονός ολοφάνερο και ανησυχητικό ότι οι Έλληνες πολιτικοί, καταχρώνται κατάφωρα της εξουσίας και των δικαιωμάτων τους για να φιμώσουν τις επικριτικές φωνές, προς ίδιο όφελος» δηλώνει ο Πρόεδρος της ΕΟΔ, Μόγκενς Μπλίχερ Μπζέρεγκαρντ.
ΣΚΑΪ: Την αναμετάδοση της ειδησεογραφικής εκπομπής της Deutsche Welle , European Journal TV magazine, στα ελληνικά, από το τέλος του 2014, συναποφάσισαν ο Όμιλος ΣΚΑΙ και η Deutsche Welle. ΕΡΤ: Η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Βιέννης και επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας Κατερίνα Σαρικάκη, ο Νίκος Αγγελίδης (ΝΕΤ) και η Ελευθερία Φαραντάκη (ΕΤ3) θα μιλήσουν σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιομ για το εγχείρημα της ΕΡΤ των εργαζομένων. Νωρίτερα θα προβληθεί η ταινία του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της Δημοκρατίας».
Θεοδωράκης: Σήμερα, θα μεταδοθεί η εκπομπή «360ο» (24.00) της Σοφίας Παπαϊωάννου, με προσκεκλημένο το Σταύρου Θεοδωράκη ως επικεφαλής του νέου πολιτικού κόμματος, Ποτάμι. Η εκπομπή μετατέθηκε εξαιτίας της σημερινής 24ωρης απεργίας της ΕΣΗΕΑ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…