ΟΤΑΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ MEDIA ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ...

@Ενδιαφέρουσες οι παρεμβάσεις του Σταύρου Ψυχάρη για τα ΜΜΕ, αλλά φαίνεται να ξεχνάει και ο ίδιος πως για τη σημερινή κατάσταση του Οργανισμού δεν φταίνε μόνο οι άλλοι, αλλά και οι μάνατζερ που πήραν τα ηνία από τονΧρήστο Λαμπράκη.
Συνολικά ο ΔΟΛ, μπαίνοντας στο Χρηματιστήριο και προχωρώντας στη συνέχεια σε αύξηση του μετοχικού του κεφαλαίου, συγκέντρωσε 234 εκατ. ευρώ. Τα ποσά αυτά δαπανήθηκαν στις εξαγορές περιοδικών επιπέδου «ΚΛΙΚ» και «ΜΕΝ», σε σχέδια για τον κινηματογράφο, με την Odeon, στα βιβλία με τα «Ελληνικά Γράμματα» και άλλες «στρατηγικές συνεργασίες» που έκαναν πολύ θόρυβο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με κορυφαία την επένδυση στο Internet.
Το 2000, πριν ο Χρήστος Λαμπράκης αναθέσει τον ΔΟΛ στον Σταύρο Ψυχάρη, τα στελέχη του..  
συγκροτήματος έλεγαν πως η ΔΟΛ Digital είχε κεφαλαιοποίηση… 800 εκατ. ευρώ και πως ετοίμαζαν, σε συνεργασία με την GoldmanSacks, την είσοδο της εταιρείας στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης!
από τις typologies
@
Θα του διαφημίζουν τζάμπα τα sites που έχειμε την Τατιάνα Στεφανίδου
 

Πολιτικές κι όχι μόνο αντιδράσεις έχει πυροδοτήσει η επίσκεψη του Νίκου Ευαγγελάτου στην Αγία Παρασκευή και η συνάντησή του με Μακρυδημήτρη καιΜορώνη.
Κάποιοι λένε πως για την ένταξη Ευαγγελάτου στη ΝΕΡΙΤ ρωτήθηκε κι ο Αντώνης Σαμαράςο οποίος και συναίνεσε στο ενδεχόμενο συνεργασίας του τηλεπαρουσιαστή με την «κρατική τηλεόραση».
«Πήγα στη Αγία Παρασκευή για να κάνω μια πρώτη συζήτηση με τους αρμόδιους» δήλωσε στο newpost ο Νίκος Ευαγγελάτος επισημαίνοντας: «Αυτό που επιχειρήσαμε στη προχθεσινή συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα ήταν να βρεθεί ο κοινός τόπος συνεργασίας. Εξετάσαμε όλα τα σενάρια ώστε να διαπιστωθεί εάν έχουμε κοινούς στόχους ».
Σχετικά με την αμοιβή του Ευαγγελάτου που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, καθώς ακούστηκε.. ένα εξωπραγματικό ποσό, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα υπάρξει οικονομικό αντάλλαγμα για τον Νίκο Ευαγγελάτο και πως θα παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν. Μάλιστα αυτό που διέρρευσε ήταν ότι ο τηλεπαρουσιαστής θα συμβιβαστεί με αντάλλαγμα η ΝΕΡΙΤ να του παρέχει δωρεάν διαφημιστικό χρόνο για τα sites (Newsit, Tlife, OnAlert, Zappit κλπ) τα οποία έχει μαζί με τη σύζυγό του Τατιάνα Στεφανίδου!
@
Γιατί παραιτήθηκε από εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού ο Κ. Αργυρός

«Εύχομαι κάθε επιτυχία στον Σταύρο και στο Ποτάμι. Προφανώς και “δεν θα χαθούμε”. Υπάρχουν πλέον οι δομές και τα όργανα, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να προχωρήσει παραπέρα αυτή η προσπάθεια και φυσικά υπάρχουν και οι κατάλληλοι άνθρωποι, για να στελεχώσουν τις όποιες θέσεις αιχμής έχει ανάγκη ένα πολιτικό κίνημα». Ετσι κλείνει το άρθρο του στην ιστοσελίδα του «Ποταμιού» ο δημοσιογράφοςΚώστας Αργυρός παραιτούμενος από τη θέση του εκπροσώπου τύπου του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη. Στο άρθρο του ο Κώστας Αργυρός εξηγεί ότι ποτέ δεν είχε στόχο ζωής την πολιτική ως επάγγελμα και ότι οι ευρωεκλογές ήταν μια «εξαίρεση».Ακολουθεί το άρθρο του Κώστα Αργυρού όπου εξηγεί γιατί φεύγει από το Ποτάμι:.. 
«Είχα διευκρινίσει κατά καιρούς, τόσο σε φίλους όσο και σε συναδέλφους δημοσιογράφους, ότι ποτέ δεν είχα στόχο ζωής την πολιτική ως επάγγελμα. Η “εξαίρεση” που έκανα στις ευρωεκλογές είχε να κάνει με το γεγονός ότι η Ευρώπη είναι ο χώρος με τον οποίο ασχολούμαι επαγγελματικά εδώ και δυόμιση δεκαετίες. Θεώρησα λοιπόν ότι η δραστηριοποίηση μου μέσα από ένα καθαρά φιλοευρωπαϊκό κίνημα αποτελούσε μια ευκαιρία για να ακουστούν κάποια πράγματα, που παραδοσιακά ξεχνιούνται μέσα στην φούρια της προεκλογικής αντιπαράθεσης. Ηταν μια πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη εμπειρία, όπως άλλωστε έχω γράψει ήδη.Οπως επίσης αξέχαστη εμπειρία ήταν και η προετοιμασία του συνεδρίου του “Ποταμιού” στο Λαύριο. Αυτό ήταν και το χρονικό όριο που είχα θέσει στον εαυτό μου για την ενασχόληση μου με την πολιτική, από τη θέση του εκπροσώπου τύπου. Αυτή ήταν και η συμφωνία μου με τον Σταύρο

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…