ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΜΕΡΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ...

@Ιδού οι εκτιμήσεις του πρακτορείου διανομής “Αργος” για τις κυκλοφορίες των εφημερίδων που διαθέτει, για τη σημερινή(14.9.2014) Κυριακή. -”Πρώτο Θέμα”: 120 χιλιάδες φύλλα -”Βήμα”: 90 χιλιάδες φύλλα -”Kontra News”: 13 χιλιάδες φύλλα -”Κυριάτικη Ελευθεροτυπία”: 8 χιλιάδες φύλλα @Απίστευτες μεθοδεύσεις, ανυπόγραφα έγγραφα φόρμες αξιολόγησης που αλλάζουν ανάλογα με ποιος διοικεί(;) και άγνωστοι διακινητές και αξιολογητές βιογραφικού προκύπτουν στην υπόθεση της μοριοδότησης των υποψηφίων δημοσιογράφων για πρόσληψη στη ΝΕΡΙΤ. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές υποψήφιος για τις θέσεις του οικονομικού ρεπορτάζ ο οποίος είχε υψηλή μοριοδότηση στα τυπικά προσόντα και μακροχρόνια εμπειρία αλλά έλαβε χαμηλή βαθμολόγηση στη συνέντευξη και την αξιολόγηση του βιογραφικού προσέφυγε στον εισαγγελέα ζητώντας παραγγελία να του δοθεί αντίγραφο του πρακτικού αξιολόγησής του.
@Με αντιπροσωπεία της Ένωσης περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών της Κεντρικής Μακεδονίας, συναντήθηκε το Σάββατο (13/9) στη Θεσσαλονίκη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης. Οι εκπρόσωποι των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών έθεσαν κυρίως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την υποχρεωτική υπαγωγή τους στην DIGEA, τονίζοντας επίσης, πως δεν αντέχουν να πληρώνουν τα εξοντωτικά πρόστιμα του ΕΣΡ, ενώ δεν εφαρμόστηκε ποτέ η αναλογία 80 προς 20 για τις διαφημίσεις, μεταξύ καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας και περιφερειακών.
@Στην πρώτη θέση ο Real FM και το Καλοκαίρι. Ο σταθμός για το διάστημα 21/07/14-07/09/14 συγκέντρωσε το 13,9% της ακροαματικότητας διατηρώντας την πρωτιά, ενώ ο Μελωδία ανέβηκε στο 12,3%! Τρίτος ο Σκάι με 10,8% και σε απόσταση αναπνοής ο Dee Jay με 10,5%. Ο Δίεση έχει ποσοστό 9,6%, ο Ρυθμός 9,5%, ο Sfera 9,4%, ο RED 9,3% και την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν ο Derti με 8,8% και ο NovaΣπορ FM με 8,6%.
@Χωρίς πολλές αλλαγές η μέση θεαματικότητα των τηλεοπτικών καναλιών την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Το Mega διατηρεί την πρωτιά τηλεθέασης με τον ΑΝΤ1 να ακολουθεί με τρεις μονάδες διαφορά. Αξίζει σημείωσης η κάθετη πτώση της Ν Sports, του δεύτερου καναλιού της ΝΕΡΙΤ που συνεχίζει να δείχνει συνεχώς επαναλήψεις των αθλητικών γεγονότων. Η θεαματικότητα της έπεσε πλέον στο 2,8%. 1/9-7/9/2014 25/8-31/8/2014 Mega 18,5% 18,5% ANT1 14,8% 13,9% Alpha 11,5% 12,1% Star 10% 10,4% ΣΚΑΪ 9,8% 9,1% Ν 5,4% 5,3% N Sports 2,8% 3,1% E-TV 2,7% 2,6% Μακεδονία TV 0,7% 0,7%

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…