Καταδικάστηκε και ζητά μα αγωγή 300 χιλιάδες ευρώ από δημοσιογράφους!

ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΒΑΞΕΒΑΝΗ -ΝΟΔΑΡΟ , ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ!
ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ στις “Αποκαλύψεις”
Ο φερόμενος από τις δικαστικές αρχές , ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης και προφυλακισμένος στις φυλακές του Κορυδαλλού εργολάβος – σκουπιδών Θεόδωρος Καράμπελας, θα πρέπει να έχει ή κακούς συμβουλάτορες η να ποντάρει στις παλιές του διασυνδέσεις που είχε όπως έλεγε αυτός και οι συνεργάτες του , με το γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού και με τη γραμματεία ανώτατου δικαστικού λειτουργού στην Αθήνα!
Ότι κι αν ισχύει πάντως , ο Καράμπελας κατέθεσε πρόσφατα αγωγή σε βάρος μου , κατά του φίλου μου δημοσιογράφου και εκδότη του βραβευμένου διεθνώς αποκαλυπτικού περιοδικού HOT DOC Κώστα Βαξεβάνη και κατά του ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού στην Δυτική Ελλάδα Ionion Fm, ζητώντας από τον καθένα μας 300.000 ευρώ και την προσωπική μου κράτηση, επειδή δήθεν προσβάλαμε την τιμή και την υπόληψή του με τα όσα αποκάλυψε η δημοσιογραφική έρευνα σε βάρος του.
Κατά δικαστικών !
Στο σκεπτικό των 84 σελίδων (!) της αγωγής του ο προφυλακισμένος εργολάβος, στρέφεται εμμέσως πλην σαφώς και με απαξιωτικό τρόπο κατά των δικαστικών και αστυνομικών αρχών της Ηλείας που ασχολήθηκαν με τις προκλητικές του παρανομίες , ισχυριζόμενος ότι αυτές επηρεάστηκαν (!) από τα δημοσιεύματά μου και τις εκπομπές μου , ενώ στρέφεται και κατά της Ανακρίτριας του Πύργου χαρακτηρίζοντας ως ιδιαίτερα επαχθή τον περιοριστικό όρο της υπέρμετρης για τα οικονομικά του δεδομένα εγγυοδοσίας των 300.000 ευρώ που του επέβαλε.
« Θεωρώ ότι οι δικαστικές αρχές έχουν επιδείξει ιδιαίτερη σκληρότητα στο πρόσωπό μου , εξαντλώντας όλα τα δυνατά περιθώρια του ποινικού κολασμού , εμού και της οικογένειάς μου» – αναφέρει στην αγωγή του.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…