Loading…
Breaking News
recent

ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

@Παραμένει ενεργό το αίτημα της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων και προς τη νέα κυβέρνηση για κατάργηση του καθεστώτος που επιτρέπει τη μετάδοση των λεγόμενων τυχερών τηλεπαιχνιδιών. Η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου δεν το κατήργησε ύστερα από πιέσεις των τηλεοπτικών σταθμών και τώρα η απόφαση είναι στα χέρια του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά.
οντραίνει η αντιπαράθεση δημοσιογράφων και εκδοτών με τον μηχανισμό του Αντώνη Σαμαρά. Η δήλωση του συμβούλου του πρώην πρωθυπουργού Χρ. Λαζαρίδη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ότι θα καταθέσει αγωγές και μηνύσεις εναντίον εφημερίδων που έγραψαν πως αυτός βρίσκεται πίσω από την επιστολή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος προκάλεσε νέες αποκαλύψεις. Στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά» καταγγέλθηκε πως πολλά από αυτά που γράφονται σε μπλογκ και σάιτ μοιράζονται απευθείας από τον μηχανισμό επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού
@Στα 3 ευρώ θα παραμείνει το ανταποδοτικό τέλος. Η κυβέρνηση μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, επί των αρχικών ανακοινώσεων του υπουργού επικρατείας, Νίκου Πάππα για αύξηση της εισφοράς στο προηγούμενο επίπεδο, αποφάσισε να διατηρήσει το τέλος στα 3 ευρώ. Από την υποχρέωση καταβολής του ανταποδοτικού τέλους απαλλάσσονται, το Ελληνικό Δημόσιο, τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης και οι αμιγείς επιχειρήσεις τους, τα αμιγή ιδρύματά τους και οι ενώσεις τους, οι κάτοχοι μετρητών κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας για την κατανάλωση ρεύματος που χρησιμοποιείται σε αρδευτικές, κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες, οι κάτοχοι μετρητών, για όσο χρονικό διάστημα καταναλώνουν ηλεκτρική ενέργεια αξίας μέχρι και δέκα (10) Ευρώ μηνιαίως και οι πάσης φύσεως ναοί και χώροι λατρείας των κατά το άρθρο 13 παρ. 2 του Συντάγματος γνωστών θρησκειών, καθώς και τα νεκροταφεία. Δεν εξαιρούνται από την υποχρέωση καταβολής του ανταποδοτικού τέλους νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που ανήκουν στο Κράτος ή που έχουν τα προνόμια του Δημοσίου ή εξομοιώνονται με το Δημόσιο.
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Από την Κυριακή 3 Δεκέμβρη αφήνουμε το χαρτί και ξαναγυρνάμε εκεί όπου γεννήθηκε ο "Γαύρος", στο διαδίκτυο. Αναστέλλουμε την έντυπη έκδοση και ρίχνουμε όλες μας τις δυναμεις στο σάιτ gavros. Ολοι οι εργαζόμενοι της έντυπης μορφής του Γαύρου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί παραμένουν στη θέση τους και συνεχίζουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους. Ο "Γαύρος" θα συνεχίζει να υπάρχει ως ένθετο στην εφημερίδα "Πρωταθλητής"». Τα παραπάνω αναφέρονται, μεταξύ άλλων σε πρωτοσέλιδο σημείωμα της εφημερίδας "Γαύρος" η οποία αναστέλλει την κυκλοφορία της στα περίπτερα, προφανώς λόγω χαμηλών πωλήσεων (η πανελλαδκή κυκλοφορία του ήταν πάνω-κάτω 1.000 φύλλα). Σχετικά με την ένθεσή του στον "Πρωταθλητή", πρεπει να επισημανθεί και το γεγονός ότι η.. εφημερίδα του Πουλόπουλου στα τέλη Οκτωβρίου έγινε «Κόκκινος Πρωταθλητής» και άρχισε να μετράει αριθμό τευχών από το... μηδέν (γιατί άραγε;..).
Από το Blogger.