Loading…
Breaking News
recent

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ MEDIA ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ...

@Τα μέλη του νέου ΔΣ της ΕΣΠΗΤ, που εκλέ­χτη­καν στις αρχαι­ρε­σίες της Γενι­κής Συνέλευσης των μελών της Ένω­σης στις 12 & 13 Ιουνίου 2015, συνήλ­θαν σε συνε­δρί­αση στα Γρα­φεία της Ένω­σης Συντακτών Περιοδικού Ηλε­κτρο­νι­κού Τύπου (ΕΣΠΗΤ) που βρί­σκο­νται στην Αθήνα (Βαλα­ω­ρί­του 9) μετά από πρό­σκληση του πλειο­ψη­φή­σα­ντος συμ­βού­λου, με τον συν­δυα­σμό ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, Θέμη Κ. Μπε­ρε­δήμα, προ­κει­μέ­νου να συγκρο­τη­θούν σε Σώμα.
Μετά από μυστική ψηφο­φο­ρία το νέο Διοι­κη­τικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ συγκρο­τή­θηκε σε Σώμα ως εξής:..
Πρόεδρος: Θέμης Κ. Μπερεδήμας 
Γεν. Γραμματέας: Θανάσης Αλατάς
Ταμίας: Νίνα Κασιμάτη 
Οργανωτική Γραμματέας: Φωφώ Πέπονα 
Μέλη: Μαρία Ζαρίφη, Παναγιώτης Πικραμένος, Κων/νος - Ρωμανός Στοφόρος.
@
Δίωρη στάση εργασίας στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» και «GOAL NEWS» του εκδοτικού συγκροτήματος Μπόμπολα και συνέλευση εργαζομένων στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης. 
Συγκεκριμένα αποφάσισε την κήρυξη 2ωρης στάσης εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» και «GOAL NEWS» καθώς και στις ιστοσελίδες «ethnos.gr», «imerisia.gr» και «sentragoal.gr» για αύριο Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 από τις 13:00 έως τις 15:00.
Η στάση εργασίας κηρύσσεται προκειμένου οι δημοσιογράφοι των εφημερίδων και των.. 
ιστοσελίδων να πραγματοποιήσουν κατά τις ώρες αυτές συνέλευση στην Ακαδημίας 20, (3ος όροφος), για κρίσιμα εργασιακά ζητήματα που έχουν ανακύψει.
Το κλίμα στον «Πήγασο» είναι πολύ άσχημο και στη Μεταμόρφωση επικρατεί αναστάτωση, μετά και τις απολύσεις δημοσιογράφων, από το αθλητικό τμήμα του Εθνους που ήρθαν ως συνέπεια της συγχώνευσης των αθλητικών τμημάτων της Goal Νews και του Εθνος- Σπορ...Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι επίκειται ενοποίηση του δυναμικού του «Εθνους» και της «Ημερησίας»
@
Φεύγει από το Mega μετά τα «πισώπλατα μαχαιρώματα»

Αποχωρεί στο τέλος του μήνα από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο διευθυντής σύνταξης Ειδήσεων Βίκτωρ Βλαχογιάννης, γεγονός που - για πολλούς- αποτελεί πλήγμα για τον σταθμό.
Άξιος επαγγελματίας και δουλευταράς προσέφερε πολλά στο κανάλι για 25 ολόκληρα χρόνια.
Εδώ και πολλούς μήνες σκεφτόταν να γυρίσει σελίδα και να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό και δικό του. Στην τελική του απόφαση έπαιξαν ρόλο και τα πισώπλατα μαχαιρώματα που δέχθηκε το περσινό καλοκαίρι από «συναδέλφους» του, οι οποίοι προσπαθούσαν να σώσουν τις καρέκλες τους ή να αρπάξουν τις θέσεις άλλων…
Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα για το κανάλι της Μεσογείων δεν έχουν αμφιβολία:..
το κενό που αφήνει πίσω του δύσκολα θα μπορέσει να καλυφθεί.
- από aixmi.gr
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Από την Κυριακή 3 Δεκέμβρη αφήνουμε το χαρτί και ξαναγυρνάμε εκεί όπου γεννήθηκε ο "Γαύρος", στο διαδίκτυο. Αναστέλλουμε την έντυπη έκδοση και ρίχνουμε όλες μας τις δυναμεις στο σάιτ gavros. Ολοι οι εργαζόμενοι της έντυπης μορφής του Γαύρου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί παραμένουν στη θέση τους και συνεχίζουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους. Ο "Γαύρος" θα συνεχίζει να υπάρχει ως ένθετο στην εφημερίδα "Πρωταθλητής"». Τα παραπάνω αναφέρονται, μεταξύ άλλων σε πρωτοσέλιδο σημείωμα της εφημερίδας "Γαύρος" η οποία αναστέλλει την κυκλοφορία της στα περίπτερα, προφανώς λόγω χαμηλών πωλήσεων (η πανελλαδκή κυκλοφορία του ήταν πάνω-κάτω 1.000 φύλλα). Σχετικά με την ένθεσή του στον "Πρωταθλητή", πρεπει να επισημανθεί και το γεγονός ότι η.. εφημερίδα του Πουλόπουλου στα τέλη Οκτωβρίου έγινε «Κόκκινος Πρωταθλητής» και άρχισε να μετράει αριθμό τευχών από το... μηδέν (γιατί άραγε;..).
Από το Blogger.