Loading…
Breaking News
recent

MEGA ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

@Δυσκολεύονται να συνεννοηθούν οι μέτοχοι του MEGA για το κρίσιμο ζήτημα της αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ. Η απόφαση εγκρίθηκε από τη γενική συνέλευση, αλλά οι διαφωνίες του Γιώργου Μπόμπολα και του Σταύρου Ψυχάρη, παραμένουν. Στο τραπέζι της συζήτησης έχει και το ζήτημα της ενίσχυσης του management του σταθμού με την προσθήκη Θεοχάρη Φιλιππόπουλο (Αττικές Εκδόσεις) ύστερα από πρόταση της πλευράς Βαρδινογιάννη και του Δημήτρη Μάρη (24Media) μετά από εισήγηση του Φώτη Μπόμπολα.Η στάση παραμένει αδιευκρίνιστη του Σταύρου Ψυχάρη για το αν θα λάβει ή όχι μέρος στην αύξηση του κεφαλαίου κατά το μερίδιο των μετοχών που αντιστοιχεί στο ΔΟΛ. Ο Γιώργος Μπόμπολας προς το παρόν δείχνει να επιμένει στη θέση πως δεν θα συμμετάσχει στη διαδικασία για την εξεύρεση των 15 εκατ. ευρώ, καθώς φαίνεται πως η προτεραιότητά του είναι ο Πήγασος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα Η πλευρά Βαρδινογιάννη επιμένει στη θέση της πως θα συμμετάσχει στη διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Το «σχέδιο Β» προβλέπει τη διάθεση μετοχών σε Θεοχάρη Φίλιπποπουλο και Δ. Μάρη, αν οι δύο άλλοι, μέτοχοι, ΔΟΛ και Πήγασος πουν «όχι». Στην υπόθεση της κλοπής του ηλεκτρικού ρεύματος από τον Τηλέτυπο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή και Στάθη Παναγούλη, προκύπτει πως ασκήθηκε ποινική δίωξη από την εισαγγελία Αθηνών. Η πλευρά του MEGA δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί δημόσια.
@Πρώτο το “Θέμα” και αυτή την Κυριακή με 107 χιλιάδες φύλλα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του πρακτορείου διανομής Άργος. Το “Βήμα” πούλησε 73 χιλιάδες φύλλα και η “Kontra news” 8 χιλιάδες φύλλα, μεταξύ των εφημερίφων που διακινούνται από το Άργος.
ια πρώτη φορά μετά τη λειτουργία της ιδιωτικής τηλεόρασης η αγορά δεν γνωρίζει τη διαφημιστική δαπάνη που κατευθύνεται στην τηλεόραση και τα συγκεκριμένα τηλεοπτικά κανάλια. Τα στοιχεία της Media Services για τον περασμένο Μάϊο περιλαμβάνουν μόνο τη δαπάνη σε ραδιόφωνο, περιοδικά και εφημερίδες όχι όμως και της τηλεόρασης, άρα και το σύνολο της διαφημιστικής δαπάνης. Η απαίτηση των τηλεοπτικών σταθμών στην εταιρεία μέτρησης κατατέθηκε τον περασμένο μήνα, χωρίς οι αρμόδιες αρχές να ενημερωθούν για αυτό. Ως επιχείρημα της απαίτησης τους να μη δημοσιοποιούνται τα επίσημα στοιχεία της μέτρησης ήταν πως δεν είναι τα πραγματικά έσοδα των τηλεοπτικών καναλιών και δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις για τα χρήματα που μπαίνουν στα ταμεία των καναλιών
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Από την Κυριακή 3 Δεκέμβρη αφήνουμε το χαρτί και ξαναγυρνάμε εκεί όπου γεννήθηκε ο "Γαύρος", στο διαδίκτυο. Αναστέλλουμε την έντυπη έκδοση και ρίχνουμε όλες μας τις δυναμεις στο σάιτ gavros. Ολοι οι εργαζόμενοι της έντυπης μορφής του Γαύρου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί παραμένουν στη θέση τους και συνεχίζουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους. Ο "Γαύρος" θα συνεχίζει να υπάρχει ως ένθετο στην εφημερίδα "Πρωταθλητής"». Τα παραπάνω αναφέρονται, μεταξύ άλλων σε πρωτοσέλιδο σημείωμα της εφημερίδας "Γαύρος" η οποία αναστέλλει την κυκλοφορία της στα περίπτερα, προφανώς λόγω χαμηλών πωλήσεων (η πανελλαδκή κυκλοφορία του ήταν πάνω-κάτω 1.000 φύλλα). Σχετικά με την ένθεσή του στον "Πρωταθλητή", πρεπει να επισημανθεί και το γεγονός ότι η.. εφημερίδα του Πουλόπουλου στα τέλη Οκτωβρίου έγινε «Κόκκινος Πρωταθλητής» και άρχισε να μετράει αριθμό τευχών από το... μηδέν (γιατί άραγε;..).
Από το Blogger.