ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ..

Οι διαδικασίες ελέγχου των ΜΜΕ θα προχωρήσουν... 

(...) Το παλιό αφήγημα κατέρρευσε. Καλύτερη συμφωνία δεν μπορούν να πουν ότι θα έφερναν. Τους μένει λοιπόν μια σκανδαλολογία. Συνιστώ απλώς προσοχή, γιατί όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα της διαπλοκής τον τρώνε οι κότες των συμφερόντων.
(...) Στην πολιτική πρέπει να περιμένεις, να αντέχεις και να αντιμετωπίζεις τις επιθέσεις με ψυχραιμία. Η προέλευση ορισμένων εκ των επιθέσεων είναι σαφές ότι συνδέεται με τις επιλογές της κυβέρνησης στον χώρο των μέσων ενημέρωσης.
H κριτική επί της ουσίας των πεπραγμένων μας είναι απαραίτητη, καλοδεχούμενη και πολλές φορές μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε. Η λάσπη, η συκοφαντία και τα ψεύδη χαρακτηρίζουν όσους τα λένε αλλά κυρίως αφήνουν γυμνή τη σκοπιμότητα και την κατάστασή τους. Εμείς δηλώνουμε εκ.. νέου ότι οι διαδικασίες ελέγχου και αδειοδοτήσεων θα προχωρήσουν κανονικά. Εύχομαι επίσης ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ. να συμβάλει ώστε άμεσα να υπάρχει Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.(...)
από τη συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά στην Eφημερίδα των Συντακτών
Χωρίς στοιχεία... Χωρίς καταγγελία... Χωρίς ΤΙΠΟΤΑ! Πώς 3 δημοσιεύματα και 3 ερωτήσεις στη Βουλή έστησαν θέμα από το πουθενά!
Μόνο επειδή η διαπλοκή συνειδητοποιεί ότι, με το νέο νόμο για τα κανάλια, οι μέρες της τελείωσαν. Και αντεπιτίθεται την ώρα που ψυχορραγεί...
Εξι Βήµατα για να «λασπωθούν» Παππάς και Σπίρτζης
Τελικά, ο πανικός, ως κακός σύµβουλος, µπορεί να σε οδηγήσει όχι µόνο σε µεγάλα ατοπήµατα αλλά και σε λασπολογία χειρίστου είδους. Κι αν είσαι µέσα στις µεγαλύτερες εφηµερίδες της χώρας, µε δεκάδες συµφέροντα να «κρέµονται» µαζί σου στα... µανταλάκια, τότε µε την παράθεση µιας.. πληροφορίας, η οποία όµως δεν στηρίζεται σε καταγγελίες ή στοιχεία (!), µόνο δηµοσιογραφία δεν κάνεις.
Αντιθέτως, δείχνεις ξεκάθαρα ότι έχεις ξεκινήσει βρώµικο πόλεµο, είτε γιατί θέλεις να εκδικηθείς κάποιον είτε για να κερδίσεις κάτι από αυτόν. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως έπαθαν οι εφηµερίδες Τα ΝΕΑ και Το ΒΗΜΑ του ∆ηµοσιογραφικού Οργανισµού Λαµπράκη (∆ΟΛ), όπου κάνει κουµάντο ο Σταύρος Ψυχάρης, µεγαλοµέτοχος -µέσω του ∆ΟΛ- στον τηλεοπτικό σταθµό Mega.
Διαβάστε Στο ΧΩΝΙ το αναλυτικό ρεπορτάζ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…