Τσίπρας-Παππάς θα διαγράψουν 700.000.000 εκ. δάνεια από Πήγασο, ΔΟΛ, Mega, Star, Alpha;

Τι θα γίνει με τα υπέρογκα δάνεια των ΔΟΛ, Πήγασος, Mega, Alpha, Star μετά τις εξελίξεις με τις τηλεοπτικές άδειες; Θα έχουν την τύχη των δανείων του ALTER ( 350 εκατ.ευρώ); Ερωτηματικά προκαλεί το τι θα γίνει με τα θαλασσοδάνεια των καναλιών και των εκδοτικών εταιρειών μετά το κλείσιμο των Alpha, Mega και Star. Δηλώνουν ενθουσιασμένοι στο κυβερνητικό στρατόπεδο για τα 246.000.000 εκατ. ευρώ λύτρα που μάζεψαν από τις 4 άδειες και τα οποία πρόκειται να πληρωθούν σε δόσεις-αν πληρωθούν!
Δεν λένε κουβέντα όμως για τα 700.000.000 εκατ. ευρώ που χρωστάνε Μega, Ψυχάρης, Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης και Κοντομηνάς και στους οποίους η κυβέρνηση στερεί την δυνατότητα να πληρώσουν κάποια στιγμή τα δάνειά τους με κλειστά το Mega και το Star. Αυτή είναι η αλήθεια κι εδώ υπάρχουν τεράστιες ευθύνες στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Κι εφ΄όσον δίνει την δυνατότητα στους παραπάνω επιχειρηματίες να μην πληρώσουν γιατί να πληρώσουν τα δάνειά τους οι υπόλοιποι μηντιάρχες-εκδότες αλλά και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες της χώρας.
Nα συμπεράνουμε λοιπόν ότι οι Τσίπρας – Παππάς θα πληρώσουν τα 180.000.000 ευρώ που χρωστάει το MEGA στις τράπεζες; Να συμπεράνουμε μήπως ότι οι Τσίπρας -Παππάς θα πληρώσουν τα 622.000.000 ευρώ που χρωστάνε ο ΔΟΛ, ο ΠΗΓΑΣΟΣ και το ΜΕGA; Η μήπως αφήνουν να εννοηθεί ότι αυτά τα 622.000.000 εκατ. ευρώ– που δεν πρόκειται ποτέ να πληρωθούν εάν κλείσει το MEGA– θα τα πληρώσουν τα κορόιδα οι φορολογούμενοι; «Προβλέπεται ότι θα υπάρχει ένας χρόνος προσαρμογής, ανάλογα με το ποιοι θα πάρουν και άδειες. Θα είναι μέχρι 90 μέρες μάξιμουμ και όποιος δεν έχει άδεια δεν θα μπορεί να εκπέμψει» ΑΡΑ και οι τράπεζες δεν θα μπορέσουν να πάρουν τα λεφτά τους και αυτοί που τα χρωστάνε θα έχουν την χαρά να μην τα πληρώσουν. Δηλαδή οι Τσίπρας – Παππάς θα κάνουν δώρο στον Ψυχάρη και τον Μπόμπολα τα 622.000.000 εκατ. ευρώ; Με το Mega κλειστό τα 622.000.000 εκατ. ευρώ των δανείων που έχουν οι συγκεκριμένες 3 επιχειρήσεις (ΔΟΛ, ΠΗΓΑΣΟΣ, ΜΕGA) δεν πρόκειται ποτέ να αποπληρωθούν.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…