Loading…
Breaking News
recent

O ΒΟΥΡΚΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...

Δεν έφταναν οι ομοβροντίες από STAR και ALPHA κατά της πλευράς Kαλογρίτσα σχετικά με το πόθεν έσχες και τα βοσκοτόπια της Ιθάκης, ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα με νέο tweet από τον κουμπάρο Πάνο Καμμένο. Ο υπουργός Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος «ξαναχτύπησε» μέσω Twitter και προχώρησε σε σχόλιο για το ζήτημα των εγγυήσεων που φέρεται να παρουσίασε η πλευρά Καλογρίτσα για μία εκ των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών που δημοπρατήθηκαν πρόσφατα. Συγκεκριμένα ο Καμμένος έγραψε «Gida resort by Karabatsos holdings €€€€€$$$$$», αναρτώντας ταυτόχρονα την ανάλογη φωτογραφία. Υπενθυμίζεται ότι το STAR και o ALPHA εμφανίζουν τον Χρήστο Καλογρίτσα ως καναλάρχη με δανεικά λεφτά που εμφανίζει ως εγγύηση ένα... αμφισβητούμενο βοσκοτόπι. Σύμφωνα με τα ταυτόσημα ρεπορτάζ που μεταδίδονται τις τρεις τελευταίες ημέρες από τα κανάλια των Βαρδινογιάννη και Κοντομηνά, η έκταση στην Ιθάκη έχει μηδαμινή αξία σε σχέση με την εμφανιζόμενη από τον επιχειρηματία, ενώ σύμφωνα με τον Alpha ο ιδιοκτήτης της έκτασης, Σπύρος Καραμπάτσος, που φέρεται να εξουσιοδοτεί τον Καλογρίτσα να χρησιμοποιήσει ως εγγύηση το ακίνητο, είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με άγνωστη έδρα και διοικητικό συμβούλιο.
 YΓ 1 Τελικά ο πρόεδρος Καμμένος φαίνεται πως διαθέτει και χιούμορ. Και δεν του φαινότανε...
 ΥΓ 2 Κι ο άλλος ο κουμπάρος; Ο Σπίρτζης; που είπε: «Αν είναι παράνομο αυτό που έκανε με τον χρόνο της εγγυητικής, ή με το αγροτεμάχιο στο πόθεν έσχες, ας αποκλειστεί»!
 ΥΓ 3 Και μέσα σε όλα αυτά να λείπει κι ο Νίκος Παππάς στις ΗΠΑ. Τι να πρωτομαζέψεις...
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο Φώτης Μπόμπολας στη Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης του «Πήγασου». Ο εκδοτικός όμιλος αναφερόμενος στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις επενδυτικές κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη, τονίζει ότι το σχέδιο εισόδου επενδυτή στην «Πήγασος ΑΕ» γίνεται με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Στην ανακοίνωσή του ο όμιλος «Πήγασος ΑΕ» αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Προκαλεί έντονο προβληματισμό η πολιτική παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο διάσωσης του εκδοτικού ομίλου «Πήγασος ΑΕ». Μία διαδικασία που.. εξελίσσεται, όπως είναι σε όλους γνωστό, με όρους νομιμότητας και διαφάνειας και σε απόλυτη συνεννόηση με τις τράπεζες. Είναι επίσης γνωστό ότι μέσα στην τελευταία πενταετία στην προσπάθεια του Ομίλου να διατηρηθεί ζωντανός, η διοίκηση της επιχείρησης διέθεσε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Παρά τις επίμονες και συστηματικές προσπάθειές της, η "Πήγασος ΑΕ" δεν κατόρθωσε να διακανονίσει τα δάνειά της. Την ίδια εποχή άλλες εκδοτικές επιχειρήσεις μπόρεσαν να ρυθμίσουν τα δάνειά τους, νοθεύοντας τις αρχές του ανταγωνισμού. Το εξελισσόμενο σχέδιο εισόδου επενδυτή στην "Πήγασος ΑΕ" γίνεται με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις Τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη διάσωση μιας ιστορικής επιχείρησης του Τύπου που στόχο έχει να διατηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας σε έναν κλάδο που μαστίζεται από την ανεργία».
Από το Blogger.