Loading…
Breaking News
recent

ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΤΗΝ..ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Έκανε επιθέσεις σε δημοσιογράφους, χωρίς να γνωρίζει, τι είχαν πει… 
(BINTEO - έχει ενδιαφέρον) 

Θέαμα, πράγματι θλιβερό. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, σε κατάσταση υστερίας, να επιτίθεται στους δημοσιογράφους της  «Αίθουσας Σύνταξης» της ΕΡΤ, απαγορεύοντας τους να απαντήσουν και στήνοντας ένα ολόκληρο κατηγορητήριο, βασιζόμενο σ’ αυτά που κάποιοι του είπαν, καθώς ο ίδιος, όπως είπε, ήταν στο αυτοκίνητό του, επιστρέφοντας από τα Γιαννιτσά.
Κυρίως τα έβαλε με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, τον οποίο και κατηγόρησε ότι τον συκοφαντεί. Ο δημοσιογράφος προσπάθησε απελπισμένα να τον πληροφορήσει, τι ακριβώς είχε πει λίγο νωρίτερα στην εκπομπή, αλλά ο Κικίλιας δεν.. 
του το επέτρεψε, επαναλαμβάνοντας μόνο σε έξαλλη κατάσταση ότι τον συκοφαντεί. 
Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος είχε πει νωρίτερα τα εξής: 
Συνομιλούσα σήμερα με ένα στέλεχος της ΝΔ, που μου είπε ότι, κατά την γνώμη του, ήταν λάθος η διατύπωση που χρησιμοποίησε ο Κικίλιας για τις συνταγματικές δυνατότητες που έχει η αντιπολίτευση για να αντιδράσει, γιατί έδωσε την δυνατότητα στην κυβέρνηση να το χρησιμοποιήσει υπέρ της.Δεν πιστεύω, ότι η ΝΔ έχει ετοιμάσει πρόταση μομφής, γιατί κάτι τέτοιο θα συνιστούσε πολιτική αυτοκτονία.
O Κικίλιας δεν ήταν όμως σε θέση να ακούσει τίποτα κι έκλεισε το τηλέφωνο με υστερικές κραυγές. 
Ο Κοτρώτσος ζήτησε από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, να δει το βίντεο της εκπομπής, να ακούσει τι είπε και να του ζητήσει συγγνώμη, αφήνοντας να εννοηθεί πως αν δεν γίνει αυτό να ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να προστατέψει τον εαυτό του.
Ο Κικίλιας ζήταγε με σχεδόν άναρθρες κραυγές να παίξουν στην «Αίθουσα Σύνταξης» το βίντεο που αποδείκνυε ότι ο πρωθυπουργός τον είχε συκοφαντήσει, για το θέμα της κατάθεσης μομφής (πράγμα άσχετο, με τα όσα είχαν ειπωθεί στην εκπομπή).
Και βέβαια, δεν παρέλειψε να καταφύγει στην γνωστή αθλιότητα «εσάς στην ΕΡΤ σας πληρώνει ο ελληνικός λαός κι όχι ο ΣΥΡΙΖΑ»...- από το nonews-news
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο Φώτης Μπόμπολας στη Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης του «Πήγασου». Ο εκδοτικός όμιλος αναφερόμενος στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις επενδυτικές κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη, τονίζει ότι το σχέδιο εισόδου επενδυτή στην «Πήγασος ΑΕ» γίνεται με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Στην ανακοίνωσή του ο όμιλος «Πήγασος ΑΕ» αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Προκαλεί έντονο προβληματισμό η πολιτική παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο διάσωσης του εκδοτικού ομίλου «Πήγασος ΑΕ». Μία διαδικασία που.. εξελίσσεται, όπως είναι σε όλους γνωστό, με όρους νομιμότητας και διαφάνειας και σε απόλυτη συνεννόηση με τις τράπεζες. Είναι επίσης γνωστό ότι μέσα στην τελευταία πενταετία στην προσπάθεια του Ομίλου να διατηρηθεί ζωντανός, η διοίκηση της επιχείρησης διέθεσε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Παρά τις επίμονες και συστηματικές προσπάθειές της, η "Πήγασος ΑΕ" δεν κατόρθωσε να διακανονίσει τα δάνειά της. Την ίδια εποχή άλλες εκδοτικές επιχειρήσεις μπόρεσαν να ρυθμίσουν τα δάνειά τους, νοθεύοντας τις αρχές του ανταγωνισμού. Το εξελισσόμενο σχέδιο εισόδου επενδυτή στην "Πήγασος ΑΕ" γίνεται με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις Τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη διάσωση μιας ιστορικής επιχείρησης του Τύπου που στόχο έχει να διατηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας σε έναν κλάδο που μαστίζεται από την ανεργία».
Από το Blogger.