Loading…
Breaking News
recent

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ...ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΔΕΥΕΙ Η ΕΡΤ...

Με τέτοια ΕΡΤ, κρατική τηλεόραση μέχρι το μεδούλι της, ήταν θέμα χρόνου να αρχίσουν και οι διώξεις …πολιτικών φρονημάτων! Διοικητικά καταγγέλθηκε υπάλληλος της ΕΡΤ 3 επειδή “τόλμησε” να αντιπαρατεθεί εκτός τηλεοπτικού αέρα με τον “αξιότιμο” για την ελληνική μνημονιακή κυβέρνηση, υπάλληλο της Ε.Ε, επικεφαλής της Ε.Ε στην Ελλάδα Πάνο Καρβούνη. Σε κάποιους στη διοίκηση της ΕΡΤ 3 δεν άρεσε που ένας υπάλληλος τους τόλμησε να πεί-εκτός αέρα ξαναλέμε- στον Π. Καρβούνη πως αυτά που έλεγε ήταν γελοιότητες. Γιατί ο κ. Καρβούνης χωρίς κανέναν αντίλογο προέτρεπε on air τους πολίτες να μην λένε τους δανειστές τοκογλύφους και άλλα τέτοια. Ο υπάλληλος κατηγορείται, όπως βλέπετε και στη φωτο του κατηγορητηρίου, να υψώσει τη φωνή του(!) στον επικεφαλής της Ε.Ε. Κι αυτό είναι ανεπίτρεπτο για την ΕΡΤ βάση του Γενικού Κανονισμού Προσωπικού! Μάλιστα, έτσι. Ο Γενικός Κανονισμός προσωπικού χρησιμοποιείται για πολιτικές διώξεις, θυμίζοντας πλέον άλλες εποχές! Λέει η πειθαρχική αναφορά εναντίον του υπαλλήλου: <<Η μή τήρηση των κανόνων και των οδηγιών της εταιρείας σε συνδυασμό>> με τις διατάξεις ότιερτ-δίωξη...
Οι εργαζόμενοι οφείλου να συμπεριφέρονται προς κάθε Προϊστάμενο, υφιστάμενο>>…<<ευρεπώς και γενικώς κατά τρόπο που δεν θα προσβάλλει την επιχειρηματική και κοινωνκή εικόνα και φήμη της ΕΡΤ Α.Ε>>. Δηλαδή κατά το κατηγορητήριο της διοίκησης της ΕΡΤ, ο υπάλληλος της ΕΡΤ που απλώς εξέφρασε σε υψηλούς τόνους την αντίδραση του ενάντια στην μνημονιακή πολιτική. Δηλαδή ο εργαζόμενος το μόνο που έκανε είναι έντονη κριτική για την πολιτική των μνημονίων και όχι φυσικά προσωπική επίθεση στον κ. Καρβούνη. Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η άποψη του ιδίου του Π. Καρβούνη για την ενέργεια της διοίκησης της ΕΡΤ να οργανώσει πειθαρχική δίωξη, επί της ουσίας πολιτική δίωξη εναντίον του εργαζόμενου τη ΕΡΤ. Καλό θα ήταν όμως να πάρει άμεσα θέση το ΔΣ της εταιρείας, ο Διονύσης ΥΤΤσακνής που έχει δείξει την ευθιξία του και ο μέτοχος της κρατικής εταιρείας. Σε διαφορετική περίπτωση, θα καταγραφούν ως συνένοχοι της πρώτης πολιτικής δίωξης στην ΕΡΤ σε εποχή μνημονίων!
MEDIATVNEWS
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο Φώτης Μπόμπολας στη Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης του «Πήγασου». Ο εκδοτικός όμιλος αναφερόμενος στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις επενδυτικές κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη, τονίζει ότι το σχέδιο εισόδου επενδυτή στην «Πήγασος ΑΕ» γίνεται με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Στην ανακοίνωσή του ο όμιλος «Πήγασος ΑΕ» αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Προκαλεί έντονο προβληματισμό η πολιτική παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο διάσωσης του εκδοτικού ομίλου «Πήγασος ΑΕ». Μία διαδικασία που.. εξελίσσεται, όπως είναι σε όλους γνωστό, με όρους νομιμότητας και διαφάνειας και σε απόλυτη συνεννόηση με τις τράπεζες. Είναι επίσης γνωστό ότι μέσα στην τελευταία πενταετία στην προσπάθεια του Ομίλου να διατηρηθεί ζωντανός, η διοίκηση της επιχείρησης διέθεσε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Παρά τις επίμονες και συστηματικές προσπάθειές της, η "Πήγασος ΑΕ" δεν κατόρθωσε να διακανονίσει τα δάνειά της. Την ίδια εποχή άλλες εκδοτικές επιχειρήσεις μπόρεσαν να ρυθμίσουν τα δάνειά τους, νοθεύοντας τις αρχές του ανταγωνισμού. Το εξελισσόμενο σχέδιο εισόδου επενδυτή στην "Πήγασος ΑΕ" γίνεται με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις Τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη διάσωση μιας ιστορικής επιχείρησης του Τύπου που στόχο έχει να διατηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας σε έναν κλάδο που μαστίζεται από την ανεργία».
Από το Blogger.