«Ξινίλα» και δημοσιογραφία στα θολά τηλεοπτικά παράθυρα

 


Ο Γιάννης Πρετεντέρης έμπειρος και πονηρός έμεινε ουσιαστικά παρατηρητής στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα. Είχε φροντίσει τις ερωτήσεις που θα ήθελε να κάνει να τις αναθέσει στην κυρία Ράνια Τζίμα. Και αυτή το αποδέχτηκε (!) φτάνοντας στο σημείο, στο τέλος, να εμποδίσει απάντηση του αρχηγού της αξιωματικης αντιπολίτευσης επειδή ο χρόνος της εκπομπής τέλειωσε! Έτσι έκαψε μεγάλο μέρος της ανεξαρτησίας που είχε κατακτήσει για να καταλάβουμε όλοι πως αυτή η ανεξαρτησία, κατασκευάστηκε με την άδεια του μεγάλου αφεντικού.
Τα παραπάνω σχολιάζει στο fb o Δ. Χρήστου και σε αυτό το μήκος κύματος βρίσκονται πολλοί χρήστες στα σόσιαλ μίντια επειδή λέει η Τζίμα έβγαλε «ξινίλα» και «στρίμωξε» τον Τσίπρα (λες και δεν έπρεπε να τον στριμώξει...). Κάποιοι έκαναν λόγο για «αλαζονικό και αγενές ύφος της Τζίμα». 
➤ Ο Ανδρέας Πετρόπουλος από την πλευρά του σχολιάζει:
"Οσοι/όσες βρίζουν από χθες την Ρανια Τζίμα,
δεν θέλουν ή αγνοούν την κανονική δημοσιογραφία.
Ναι ξέρω στη θέση του Τσίπρα δεν θα βρεθεί ποτέ ο Μητσοτάκης. Ε και; Αυτό μετράει υπέρ του Τσίπρα".
➤ H Eλενα Ακρίτα έγραψε στο fb:
Σωστή δημοσιογραφία είναι να ρωτάς τον Τσίπρα τί θα κάνει με τον Πολάκη. Κακή δημοσιογραφία είναι να παροτρύνεις πιεστικά τον Τσίπρα να διώξει τον Πολάκη. Κι ακόμα χειρότερα, να λειτουργείς ως επικοινωνιολόγος του πολιτικού αρχηγού που φροντίζει την… εικόνα του.
Οι προσωπικές απόψεις και οι ευσεβείς πόθοι (😉 της κ. Τζίμα ποσώς ενδιαφέρουν τον τηλεθεατή.

 Γεγονός είναι πως στα σόσιαλ μίντια οι ίδιοι που αποθέωναν πριν λίγες ημέρες την Ρανια Τζίμα, όταν "τάπωνε" τον Πρετεντέρη και αποστόμωνε τον Βορίδη, τώρα την αποκηρύσσουν και την «θάβουν» κανονικά... Γι΄ αυτό μην βιάζεστε και μην ενθουσιάζεστε με τους τηλεοπτικούς διάττοντες...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Επαφές με δημοσιογράφους για την ενίσχυση του σταθμού Το τυπικό- δηλαδή οι υπογραφές- απομένει για την επισημοποίηση μεταβίβασης του Action 24 από τον Διονύση Παναγιωτάκη στους εφοπλιστές Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη. Το ιδιοκτησιακό καθεστώς μπορεί να άλλαξε στον σταθμό όμως το μάνατζμεντ θα παραμείνει για τουλάχιστον ένα έτος στον Διονύση Παναγιωτάκη. Οι τελικές επαφές, κατά επιχειρηματικές πηγές, ολοκληρώθηκαν χθες (18/7), ενώ στα τέλη της περασμένης εβδομάδας είχε ενημερωθεί το ανθρώπινο δυναμικό του καναλιού.